.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

как късате?

как,защо и след това виждате ли се,говорите ли си,или..?

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Късам с някого защото вече не изпитвам нищо към него.Как? - Обикновено започвам да се цупя много често да го отблъсквам и рано или късно се стига до въпроса : "Защо се държиш така с мен?" И си казвам сичко => край! А обикновено не поддържам много добри отношения с бившите .До сега само с един си говорим и то само понякога

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Еми ве4е кат неиспитфам ни6то.......и се разделям с тфа мом4е....но пак убавото е 4е с вси4ки бив6и гаджета си оставаме фр
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    София
    Късам с него, когато вече нямам чувства. Досега само веднъж се е случвало да късам заради чуждо мнение или някоя друга простотия и много съжалявах, затова не повтарям същата грешка.
    А как късам..ами просто му казвам истината и не го измъчвам с излишни приказки и излишно губене на време. Хубавото при мен е, че с всичките бивши съм останала в що-годе добри отношения. Поне не се караме/обиждаме/подминаваме.

Mi 4estno ne mi e mnogo priqtno,kogato kusam nqkogo,no se opitvam da go napravq po vuzmojno nai-lekiq na4in.Vinagi si ostavame s priqtelski otno6eniq , a tova e mnogo vajno za men.E ako e pi4 6te si ostanem priqteli ama ako e nqkoi kreten...

Мега фен
    Град
    SF
    Много е гадно да трябва да скъсам с някого особено ако той още има 4увства към мен а аз не. Но обикновено го правя "бързо и безболезнено" - не го оставям да гадае защо се държа по-разли4но и тн., ами просто сядам и му обяснявам как стоят нещата, 4акам да видя той има ли да каже нещо и тва е. Кофти работа Но понякога се налага. Ина4е след тва рядко си оставаме приятели. Постепенно преставаме изобщо сякви взаимоотношения

Робинята на Quench

Фен
    Град
    In your nightmares
    Не обичам да късам... то и затва все ме зарязват мене
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Еми когато вече не изпитвам чувства кьм момчето,почвам да се дьрпам,да се цупя и той като ме попита "Какво ти е ?" и аз му казвам всичко и така

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След края няма нищо.След края на филма има само финални надписи,след края на животът има само гроб след края на връзката има само спомени.Приятелство НЕ!

pita6 kak???mi s merak be dete.....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

ами аз не съм късала с нокого до сега ... и с мен не са....
    Просто времето и това , че нитой нито аз му се обаждам слага край на " връзката ни " ...
    и тва е КРАЙ !!!

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ми когато не изпитвам същите чувства към него,го късам.Казвам му,че нещата не вървят и искам да се разделим но винаги ги късам очи в очи,защото на никой не е приятно да го скъсат по телефона.Гадното на бившите ми гаджета е,че никога не искат да са в приятелски отношения с мене и това не мога да им рабера,държа се прекалено добре за да не ги обидя с нещо и кво??Правят ми се на селяци като ме гледат на кръв и говорят кви ли не неща за мене......
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Vseki krai na vsqka vryzka e razli4en zashtoto idva po razli4na pri4ina moje da e sqkfa iznevqra , ve4e ste si omraznali zaminavate i poe4e nqma kak da se vijdate nqkoi ve4e ne izpitva 4uvstva i ima oshte mn za tova nqma princip vseki krai e razli4en :]]]

0biChkam SlyNcEt0 :}

Емии ..почти винаги късам с някого,защото нещата вече не са същите,не изпитвам същите чувства както преди,започвам да се държа по-хладно с него,срещите ми с него да се превръщат едва ли не в губене на време и досада ..и в един момент ми писва от всичко и си му го казвам.В повечето случаи е доста коварно от моя страна,ама аз съм си малко егоистче и първо гледам аз да съм добре ..и да се чувствам добре и тогава за другите,но то рано или късно ще стане - неизбежно е,при положение,че вече няма чувства от моя страна.Колкото по-рано му го кажа толкова по-добре и за двамата,защото няма смисъл да съм с него и да го карам да страда с държанието ми и т.н.. и общо взето така.
    Аа и много мразя да се разделям с някой със смс или пък в IRC,супер тъпо е..!Предпочитам да изляза с тоя човек и да му обясня как стоят нещата лице в лице,колкото и гадно да е ..от колкото да му го кажа в чата или да му пиша смс и после като се видиме да се гледаме тъпо.
    Иначе с повечето ми бивши гаджета съм в добри отношения,за което много се радвам.Ее ..то си зависи и от човека де,ако е някой смотаняк много ясно,че няма да сме в добри отношения.Но като цяло си се уважавам с бившите ми приятели.Даже с някои от тях съм останала много близка и все още си поддържаме връзка - в смисъл излизаме заедно е така в компании , на кафенца ..и т.н
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Direktno i kazvam,
    In dreams there are no rules...

Повече от фен
    Ami i az taka s vremeto,nikoi na nikogo ne se obajda i taka.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    kato spra da go obi4am ili vaob6te haresvam .. otivam i mu kazvam napravo vse pak nqma smisul da go darja v zabluda ..

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    След края няма нищо.След края на филма има само финални надписи,след края на животът има само гроб след края на връзката има само спомени.Приятелство НЕ!

da tva e vqrno az kogat kusam s mom4e nikoga ne sme si ostavali priqteli
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Мега фен Аватара на koalka
    Ами сегашния ми приятел ми е първото гадже и незнам как е.Но се надявам никога да не се разделим.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    vajno e ako se kusa da e face to face a za drugoto ve4e sa kazali
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Az kusam s mom4etata kato se sabera s tqh prikazvame i se razbirame 4e ne6tata ne vyrvqt. V pove4eto slu4ai pravq vsi4ko taka 4e te da skusat s men za6toto na men mi e kofti da otreja nqkoi. Posle si ostavame priqteli, S mom4eto koeto nai mnogo sam obi4ala o6te i o6te sme si priqteli.... i to samo priqteli.. No s Biv6iq mi v momenta se vodim priqteli ... no okolo nas e nqkakakvo ogneno kylbo... 1-vo ili ne mojem da se traem ... ili adski se revnuvame... Prosto mejdu nas priqtelstvo ne moje da ima makar 4e sme skusali ot dosta vreme... i da se vijdame 1 na 2 sedmici... nestava. Pravilno kazvat nqkoi 4e sled nqkoi vryzki nqma produljenie. Taka e![no Vsqko Pravilo Si Ima Ikliu4eNIq] zavisi ot SamiTe Hora.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Guest
    Очи в очи казвам каквото мисля...но ако е някой кретен може и с СМС..много по-безболезнено(за мен). Гадно е да късаш....днес ми се случи. Ама това с държанието ако го правиш нарочно е тъпо, ако наистина вече не изпитваш същите чувства към човека то си личи...

FiRe_LaDy
    Guest
    Direktno,bez da ovyrtam.Kazvam mu v prav tekst tova,koeto mislq.MI s vsichkite mi bivshi priqteli sam s mnogo dobro otnushenie i do sega.Prosto ne vijdam smisala ot tova da se preim che ne sa poznavame.Dori ponqkoga mi e qko da si spodelqme,kakvo e bilo akto sme hodili i da obsyjdame otdelnite ni minali problemi. \/

Супер фен
    ами аз винаги съм се разделяла с бившите си с големи скандали..даже имам случай и с побой..така че не поддържам връзка с който и да било след края..просто продължавам напред :P

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    evela macka.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си