- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как късате?
как,защо и след това виждате ли се,говорите ли си,или..?
Късам с някого защото вече не изпитвам нищо към него.Как? - Обикновено започвам да се цупя много често да го отблъсквам и рано или късно се стига до въпроса : "Защо се държиш така с мен?" И си казвам сичко => край!А обикновено не поддържам много добри отношения с бившите .До сега само с един си говорим и то само понякога
![]()
Еми ве4е кат неиспитфам ни6то.......и се разделям с тфа мом4е....но пак убавото е 4е с вси4ки бив6и гаджета си оставаме фр
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Късам с него, когато вече нямам чувства. Досега само веднъж се е случвало да късам заради чуждо мнение или някоя друга простотия и много съжалявах, затова не повтарям същата грешка.
А как късам..ами просто му казвам истината и не го измъчвам с излишни приказки и излишно губене на време. Хубавото при мен е, че с всичките бивши съм останала в що-годе добри отношения. Поне не се караме/обиждаме/подминаваме.
Mi 4estno ne mi e mnogo priqtno,kogato kusam nqkogo,no se opitvam da go napravq po vuzmojno nai-lekiq na4in.Vinagi si ostavame s priqtelski otno6eniq, a tova e mnogo vajno za men.E ako e pi4 6te si ostanem priqteli ama ako e nqkoi kreten...
Много е гадно да трябва да скъсам с някого особено ако той още има 4увства към мен а аз не. Но обикновено го правя "бързо и безболезнено" - не го оставям да гадае защо се държа по-разли4но и тн., ами просто сядам и му обяснявам как стоят нещата, 4акам да видя той има ли да каже нещо и тва е. Кофти работаНо понякога се налага. Ина4е след тва рядко си оставаме приятели. Постепенно преставаме изобщо сякви взаимоотношения
![]()
Робинята на Quench
Не обичам да късам... то и затва все ме зарязват мене![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
pita6 kak???mi s merak be dete.....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Ми когато не изпитвам същите чувства към него,го късам.Казвам му,че нещата не вървят и искам да се разделим но винаги ги късам очи в очи,защото на никой не е приятно да го скъсат по телефона.Гадното на бившите ми гаджета е,че никога не искат да са в приятелски отношения с мене и това не мога да им рабера,държа се прекалено добре за да не ги обидя с нещо и кво??Правят ми се на селяци като ме гледат на кръв и говорят кви ли не неща за мене......![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Емии ..почти винаги късам с някого,защото нещата вече не са същите,не изпитвам същите чувства както преди,започвам да се държа по-хладно с него,срещите ми с него да се превръщат едва ли не в губене на време и досада ..и в един момент ми писва от всичко и си му го казвам.В повечето случаи е доста коварно от моя страна,ама аз съм си малко егоистче и първо гледам аз да съм добре ..и да се чувствам добре и тогава за другите,но то рано или късно ще стане - неизбежно е,при положение,че вече няма чувства от моя страна.Колкото по-рано му го кажа толкова по-добре и за двамата,защото няма смисъл да съм с него и да го карам да страда с държанието ми и т.н.. и общо взето така.
Аа и много мразя да се разделям с някой със смс или пък в IRC,супер тъпо е..!Предпочитам да изляза с тоя човек и да му обясня как стоят нещата лице в лице,колкото и гадно да е ..от колкото да му го кажа в чата или да му пиша смс и после като се видиме да се гледаме тъпо.
Иначе с повечето ми бивши гаджета съм в добри отношения,за което много се радвам.Ее ..то си зависи и от човека де,ако е някой смотаняк много ясно,че няма да сме в добри отношения.Но като цяло си се уважавам с бившите ми приятели.Даже с някои от тях съм останала много близка и все още си поддържаме връзка - в смисъл излизаме заедно е така в компании , на кафенца ..и т.н![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Direktno i kazvam,
In dreams there are no rules...
Ami i az taka s vremeto,nikoi na nikogo ne se obajda i taka.
kato spra da go obi4am ili vaob6te haresvam .. otivam i mu kazvam napravo vse pak nqma smisul da go darja v zabluda ..
Първоначално написано от krem4et0
da tva e vqrno az kogat kusam s mom4e nikoga ne sme si ostavali priqteli
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
Ами сегашния ми приятел ми е първото гадже и незнам как е.Но се надявам никога да не се разделим.![]()
vajno e ako se kusa da e face to face a za drugoto ve4e sa kazali
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Az kusam s mom4etata kato se sabera s tqh prikazvame i se razbirame 4e ne6tata ne vyrvqt. V pove4eto slu4ai pravq vsi4ko taka 4e te da skusat s men za6toto na men mi e kofti da otreja nqkoi. Posle si ostavame priqteli, S mom4eto koeto nai mnogo sam obi4ala o6te i o6te sme si priqteli.... i to samo priqteli.. No s Biv6iq mi v momenta se vodim priqteli ... no okolo nas e nqkakakvo ogneno kylbo... 1-vo ili ne mojem da se traem ... ili adski se revnuvame... Prosto mejdu nas priqtelstvo ne moje da ima makar 4e sme skusali ot dosta vreme... i da se vijdame 1 na 2 sedmici... nestava. Pravilno kazvat nqkoi 4e sled nqkoi vryzki nqma produljenie. Taka e![no Vsqko Pravilo Si Ima Ikliu4eNIq] zavisi ot SamiTe Hora.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Очи в очи казвам каквото мисля...но ако е някой кретен може и с СМС..много по-безболезнено(за мен). Гадно е да късаш....днес ми се случи. Ама това с държанието ако го правиш нарочно е тъпо, ако наистина вече не изпитваш същите чувства към човека то си личи...
Direktno,bez da ovyrtam.Kazvam mu v prav tekst tova,koeto mislq.MI s vsichkite mi bivshi priqteli sam s mnogo dobro otnushenie i do sega.Prosto ne vijdam smisala ot tova da se preim che ne sa poznavame.Dori ponqkoga mi e qko da si spodelqme,kakvo e bilo akto sme hodili i da obsyjdame otdelnite ni minali problemi. \/
ами аз винаги съм се разделяла с бившите си с големи скандали..даже имам случай и с побой..така че не поддържам връзка с който и да било след края..просто продължавам напред :P
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
evela macka.Първоначално написано от krem4et0