.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Разделно хранене

Каква е това?
    Може ли някой да ми обесни?
    Запонах доста често да чувам за това нещо, как някой бил отслабнал за 1 седмица с 5 кг и ми стана интересно и реших да питам , дали това изобщо е възможно?
    Имало и некви групи... абе който знае да обесни

Фен
    Град
    София
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Да така е. Лесно се сваля обаче ако ядеш един ден едно нещо. Естествено не цял ден на пържени картофи, ми например варени.
    Но истинското разделно хранене.. С него си усигуряваш и здравословно хранене.
    Преди имах една такава таблица, Обяснено е кои храни с кои могат да се смесват и с кои не.
    Например : сладки плодове с кисели - не. Или някфи такива.
    Месо .. със сирене. И така хапваш нещо и след това поне 3-4 часа не трябва да ядеш.
    Ако искаш да си похапнеш сладко.. Ядеш го .. и след това на следващия ден наблягаш на чайчетата.
    Бе работата е сложна, но не трябва просто мисълта ти да е там, понеже така пък мислиш още повече за ядене и т.н.
    При тоя вид хранене отслабването е по бавно, но ефектно.
    Аз съм правила само първи вариант който написах : "Един ден - един продукт". Очевадно за това хранене са ти приказвали. Айде, късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    аз не съм толкова навътре с нещата но мога да ти кажа това което аз знам:
    ПРАВИЛО НОМЕР 1:ЗАБРАНЕНО СМЕСВАНЕТО НА МЕСО И КАРТОФИ

Това е най-важното.Оризът може да се яде със всичко.Салата и месо може.Аз само това знам.Иначе за това си има специални книги.Има много по библиотеките

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Да така е. Лесно се сваля обаче ако ядеш един ден едно нещо. Естествено не цял ден на пържени картофи, ми например варени.
    Но истинското разделно хранене.. С него си усигуряваш и здравословно хранене.
    Преди имах една такава таблица, Обяснено е кои храни с кои могат да се смесват и с кои не.
    Например : сладки плодове с кисели - не. Или някфи такива.
    Месо .. със сирене. И така хапваш нещо и след това поне 3-4 часа не трябва да ядеш.
    Ако искаш да си похапнеш сладко.. Ядеш го .. и след това на следващия ден наблягаш на чайчетата.
    Бе работата е сложна, но не трябва просто мисълта ти да е там, понеже така пък мислиш още повече за ядене и т.н.
    При тоя вид хранене отслабването е по бавно, но ефектно.
    Аз съм правила само първи вариант който написах : "Един ден - един продукт". Очевадно за това хранене са ти приказвали. Айде, късмет.
    Не бих се доверил на човек с твоята грамотност.

Второ разделното хранене най-просто казано е не "ядене на един продукт". А разделянето приемите на белтъчини и въглехидрати във всяко хранене. т.е като ядеш белтъчини не ядеш въглехидрати и обратното. Мазнините и фибрите се ядат със всичко.

И много важно нещо - разделното хранене не е за всеки, то има и предимства, но определено крие много опасности особено за един ненапълно развит организъм(под 20г).
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса

Не бих се доверил на човек с твоята грамотност.

Второ разделното хранене най-просто казано е не "ядене на един продукт". А разделянето приемите на белтъчини и въглехидрати във всяко хранене. т.е като ядеш белтъчини не ядеш въглехидрати и обратното. Мазнините и фибрите се ядат със всичко.

И много важно нещо - разделното хранене не е за всеки, то има и предимства, но определено крие много опасности особено за един ненапълно развит организъм(под 20г).
    Точно това казах.., че на нея явно за и казали за "разделно" хранене каквото и аз съм правила. Един ден един продукт. Става дума за хора които искат да свалят 4-5 кг по-бързата процедура. Иначе РАЗДЕЛНОТО харанене що-годе си имам на представа какво е.
    За това и дадох пример с видовете плодове и месото. Просто разделяш храната според веществата в самата храна (то ясно). Та това е.
    Една приятелка която се храни разделно и до ден днешен за около 2години свали 40кг.. и все още се храни така и държи теглото си нормализирано.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си