Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
Да така е. Лесно се сваля обаче ако ядеш един ден едно нещо. Естествено не цял ден на пържени картофи, ми например варени.
Но истинското разделно хранене.. С него си усигуряваш и здравословно хранене.
Преди имах една такава таблица, Обяснено е кои храни с кои могат да се смесват и с кои не.
Например : сладки плодове с кисели - не. Или някфи такива.
Месо .. със сирене. И така хапваш нещо и след това поне 3-4 часа не трябва да ядеш.
Ако искаш да си похапнеш сладко.. Ядеш го .. и след това на следващия ден наблягаш на чайчетата.
Бе работата е сложна, но не трябва просто мисълта ти да е там, понеже така пък мислиш още повече за ядене и т.н.
При тоя вид хранене отслабването е по бавно, но ефектно.
Аз съм правила само първи вариант който написах : "Един ден - един продукт". Очевадно за това хранене са ти приказвали. Айде, късмет.
Не бих се доверил на човек с твоята грамотност.

Второ разделното хранене най-просто казано е не "ядене на един продукт". А разделянето приемите на белтъчини и въглехидрати във всяко хранене. т.е като ядеш белтъчини не ядеш въглехидрати и обратното. Мазнините и фибрите се ядат със всичко.

И много важно нещо - разделното хранене не е за всеки, то има и предимства, но определено крие много опасности особено за един ненапълно развит организъм(под 20г).