Zna4i moq problem e mn slojen Imam priqtel ot 11 meseca i mn go obi4am kakto i toi men,no ima i dr mom4e koeto ot skoro poznavam i s koeto sme v edno u4ili6te i se zasi4ame postoqnno.Problema e 4e po4vam da izpitvam ne6to pove4e ot privli4ane kum nego i neznam kakvo da pravq,dali da ostavq pr mi vupreki 4e neiskam ili da zareja mom4eto(toi su6to mn me haresva i iska da se polu4i ne6to m/u nas no mislq 4e e nevuzmojno dokato hodq s moq pr,no neznam mn sum oburkana i nz kakvo da pravq).Kazah mu da spre da me haresva no toi mi otgovori " Nqma,neiskam i nemoga".Edin put stana ne6to kato celuvka m/u mom4eto(dido se kazva)i az kazah na pr mi,za6toto nemoga da kriq ot nego,a toi mi otg. 4e 6te q vidi taq rabota no az neiskam da mu pravi ni6to,nito da mu pi6e nito ni6to se edno neznae,no neznam o6te kolko 6te izdulji za6toto pr mi mi kazva da mu kaja 4e neiskam da ima ni6to m/u nas no az nemoga da go kaja za6toto ne go ISKAM i v kraina smetka i az nz kakvo iskam.Molq vi daite mi savet i kolkoto moje po burzo.
Blagodarq