- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отказвам се от жените!
Отказвам се от жените. Вече не искам да имам нищо по-сериозно от приятелки ... Като съм с момиче вместо живота ми става ад. Защо всички момичета са такива ? Все искат нещо в повече и дори и човек да няма възможност те продължават да настояват ? Омръзна ми да им слушам оплакванията. Коя се скарала с приятелката си, с сестра си или там с когото и да е и да ми развалят настроението! Защо жените са такива? Мислят само за себе си, но не и за другитеСбогом момичета
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
eee az bih kazala 4e tiq neshta,koito izredi ne se otnasqt za vsi4ki momi4eta!Vseki si ima dobri i loshi strani.Kato si reshil da ser otkazvash ot momi4etata okay!da vidim kolko shte se otkajesh!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
aз отдавна се отказах имах супер яко гадже,но какво става почна да ми казва как да се обличам как да ходя и как да изглеждам демек искаше да приличам на нейния най-бодър приятел и къв и изводът в тая ш****а ситуация изводът е че тя харесваше него.И АЗ СЕ ОТКАЗВАМ ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ НЯКОЯ ДА МИ КАЖА ОБИЧАМ ТЕ ИСКАМ ТЕ ЗА ГАДЖЕ И Т.Н
Е,то пък сега не може да не си споделяте ежедневните преживявания и въобще да не си говорите за това,но тя трябва да разбере кога ти не искаш да говориш за това,а искаш двамата да сте сами със себе си,а не да си говорите за други хора.Но другото,което може и да е,е че просто не си попаднал на подходящото момиче,а на някоя фуста.Не всички момичета са еднакви.
Е аре ся....пак глупости. Сам не си вярваш, че се отказваш ама айде.....да не ти убивам ентусиазма ахахах. Не сте срещнали истинското момиче просто. Попаднали сте на някви тъпи путки и са вече всички са такива. Еми не са. Разликата от момиче до момиче е от небето до земята. Дай си си почивка-карай на забивки-нищо обвързващо, но не губи надежда!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ам как да си намеря някое яко момиче като подчи всички ходят с 20-30годишниПървоначално написано от rPo3HoTo
Еее съжалявам вече се отказахПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Първоначално написано от Ensnare Forever
айде сериозен съм. на колко е?
Ами успех ти пожелавам. Аз от момчетата се отказвам от 2 години вече... и все си приказвам, че ще ставам лесбийка ... и накрая какво - пак с момче. Нещо не ми се получава работата.
Да ти кажа едва ли си държал истински на някои момиче,щом ти съмия не си се интересувал от неините проблеми и не си я подкрепял когато е имала нужда,не може в една истинска връзка да няма доверие и подкрепа и от двете страни,а щом тия момичета са ти споделяли това че са се скарали било със приятелка,сестра както ти каза или някои друг това означава че тя ти има доверие и затова ти го споделя защото те чувства наистина близък.Ти сигурно си малък и все още не ги разбираш неща в ясна посока ти явно искъш само да ходите наляво надясно да си дрънкате безсмислици и да правите секс,но повярваи ми това не е връзка.А за това че смяташ да се отказваш от жените не е решение,истинското решение е ти да пораснеш и ти да се нау4иш да изслушваш хората до себе си и да си им полезен по някъкъв начинПървоначално написано от Ensnare Forever
Абе Пич защо говориш само глупости щял си да се отказваш от момичетата а какво с момчета ли ще ходиш.Ако е така прав ти път.Но все пак невярвам да се откажеш толкова лесно от момичетата това си е кръговрата тръгваш с една изкарвате известно време заедно след което пътищата ви се разделят и намирате нови хора с които се обичате.При момичетата това е нормално да се жалват и да се оплакват от нещата които са им се случили просто трябва да свикнеш.Ти какво искаш да имаш само приятелка с която да правите секс и толкова ли според мен една връзка трябва да се гради на приятелство,любов,компроми си и от двете страни и т.н.Какво толкова ти пречи че момичето си е изляло това което й тежи то явно ти има доверие и те има за приятел а приятелите си споделят.Невиждам защо трябва да ти се скапва настроението заради това което ти е казала и само заради това да решиш да си нямаш вече никаква работа с момичета.Глупаво е от твоя страна.Вземи да порастнеш!!!!!!!![]()
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
когато заобичаш някое момиче дори тези неща като оплакванията и глезотиите ще те радват. не можеш просто да кажеш: "край! отказвам се от тях!" никой не може да забрани на сърцето си да обича. и както казаха по-горе вземи да пораснеш и да не мислиш по този детински начин, защото това рано или късно ще ти се върне тъпкано като започнеш да обожадаш някое момиче
Откажи се бе. Стани гей и лъскай бастуни.
Ти добре ли си бе. Това е по лошо от дрогата бе. И аз съм се заричал, само флирт, без сериозни връзки, ама пак едно и също се получава. Нали точно за този момент се живее. Момента в който ти спира сърцето, в който адреналина ти се покачва и хормоните се разбунтуват, за безсънните нощи, които прекарваш с мисли за нея, за часовете, мимутите, секундите и миговете които си с нея...............
Първоначално написано от OPEL
Йеее съгласна съмсам знаеш,че няма да се откажеш заричай се колкото ти душа иска,нооо всички знаем че няма да го направиш помисли за всички онези скъпи моменти които ще изгубваш отричайки се от нас
Даа мръсници сме..няма какво да се лъжем,така си е.Но не всички сме такива то си е на приливи и отливи...банално е,но ако питаш мен не си случвал на момичета...Ааа повярвай ми това не е причина да се отказваш от момичетата
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Първоначално написано от Ensnare Forever
ами стани педерас![]()
пък аз съм се обедил, че грозните момичета са къде по-печени от красивите. то просто да не си хванеш красиво гадже ве, ебахти.. на 1во - красивата е ясно, че целия град ще я гледа и иска, по този начин на нея толкова и се вдига реномето, че думичка вече не можеш да и кажеш. после започва да си мисли, че може да командва и теб, и да те превърне в това което тя иска, а не да си - това което си. залагат прекалено много на красотата, но тя е до едно време![]()
vengeance knows no mercy
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> само така бравоПървоначално написано от vladi_addict
Абе не ми трябватКоолко ми е хубаво като съм сам ... не може да се опише с думи просто
![]()
omg...
...TaKe mE In YouR ArmS...
постъпката ти е много детинска ако наистина си обичал толкова тези момичета нямаше да обръщаш толкова голямо внимание на тези неща - просто е глупаво да кажеш "отказвам се" дори и не знам ти самият вярваш ли си...???
In The End It Doesn't Even Matter...
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Angel_eyes
Е кво гей ли ще ставаш?
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Da...i az neshto takova...Първоначално написано от mercedes_bentz