.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: PAK TAA KOLA MASKA

enary
    Guest

PAK TAA KOLA MASKA

Значи имам въпросче към момичетата-струва ли си изобщо да почваш да си обезкосмяваш корема и ако си струва какво препоръчвате

Guest
    e 6to pyk trqa e s kola maska moje i s epilator...ili otidi na kozmetik da ti gi izsvetli

Guest
    nikak ne si struva.sled tova izrastvat pove4e, a ponqkoga kato barza6, 6te si udrq6 kontra, no posle kato se pokajat kosam4etata i bodat kato igli4ki.

Отиди на лазарна епилация. 7 години никакви проблеми

Супер фен
    Е не прави тая грешка..аз реших да ги махна само че със самобръсначката и вече оправия няма..така че нека си стоят,не ти пречат.Но ако твърдо си решила най-добре е с кола маска..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ами аз почнах със самобръсначката, но само 2-3 пъти съм се минавала с нея, а иначе с лентички, епилатор и пинцета няма лошо да си обезкосмяваш корема :P
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Аз лично не съм си обезкосмявала корема,щото мисля че нямам нужда, но една верка се епилираше там.Беше пробвала с кола маска-не боцкат,но като никнат на ново са по-гадни от първоначалните ти косъмчета и повече си личат.А това с пинсетата също не е лош вариант, само дето е малко бавничко,но каквото и да правиш не използвай бръсначка!

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
    da be,dobre!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

Re: PAK TAA KOLA MASKA

Цитирай Първоначално написано от enary
    Значи имам въпросче към момичетата-струва ли си изобщо да почваш да си обезкосмяваш корема и ако си струва какво препоръчвате
    абе най-добре на козметик
    няма любов

Киро
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от no0k1e
    Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
    da be,dobre!
    Всъщност аз съм си ги махал там вече 2 пъти по този начин. И аз съм на мнението, че нямаш никакви проблеми след лазарна епилация.

zvezdichka
    Guest

.

Az lichno tam si gi maham s epilator ne e zle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си