- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vqrvate li v lubovta ot pruv pogled?
Mislite li,4e 4ovek moje da se vlubi o6te v miga,kogato go/q pogledne ili spored vas lubovta se porajda s vremeto i opoznavaneto? Tozi vupros e mnogo 4esto sre6tan,no vse o6te nerazgadan...
Blagodarq za dadenite mneniq predvaritelno![]()
Az li4no ne vqrvam v lubovta ot pruv pogled.nqkoi moje da mi haresa kato go vidq za pruv put no ne i da se vlubq.
вярвам, защото съм я изживяла и знам, че обичам човека до себе си безкрайно много, както в първия ден в който го видях![]()
аз съм се влюбвала и от пръв поглед и с течение на времето и мисля че любовта от пръв поглед с по-бурна и по-страстна, но приключва бързо..поне тфа е от моя опит
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
да аз вярвам на 100 % ...
Винаги , когато сън се влюбвала е било от пръв поглед и не знам колко време продължава , но знам, че е ужасно силна , болезнерна и разтърсваща ... пак относто това колко време ще я задаржуш си е само твоя работа ... тоест , как си се влюбил е без значение
Аз мисля че няма!Все пак трябва да опознаеш първо даден човек за да се влюбиш в него!Може на външен вид да е перфектен,но по характер да се окаже тъп и обратното...Тъй че точно от пръв поглед мисля че няма!Вече ако си поговориш с нго към 1-2 часа може и да се окаже.....![]()
Може да има такова животно... но аз лично нищо немога да кажа от личен опит по тая тема....
НЕ НЕ ВЯРВАМ! ЛЮБОВТА за мен е въпрос на степен на опознаване на човека до теб!
Вярвам..това си е нещо съвсем естествено и почти при всички е имало такава любов.![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ами...незнам доколко може да има такава любов.Какво...влюбваш се в този човек,защото си го видял само външно и после ако не си допаднете.Не може според мен да я има.Харесване,силно,но любов.Не може да обичаш човек,с който дори и един разговор не си провел.
vqrvam... purvata mi lubov be6e takava i ne mislq 4e sum sburkala toi e sttrahoten.. za moq radost oshte si durjim vruzkabudeshtoto mu gadje shte e golqma kusmetliika s mom4e kato nego
![]()
Да.
/rossa./
мдам, вярвам 4е има такава любов но не съвсем буквално, в смисъл няма да се влюбя в случаен 4овек, който съм видяла на улицата, но примерно нов 4овек на някъв купон или нещо от тоя род - да определено съществува и е мн силна и завладяваща, но обикновено тръпката из4езва толкова бързо, колкото и се е появила![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
mdam vqrvam oba4e svur6va dosta burzo obiknoveno
mdam vqrvam oba4e svur6va dosta burzo obiknoveno
Мне не вярвам аз по принцип бързо се привързвам , но не се влюбвам толкова лесно трябва време и т.н
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Не ми се е случвало да се влюбя в някого от пръв поглед, да го харесам ужасно много - да, но аз не мога да обичам човек, когото не познавам...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Дам,съгласна съм с koalka!!Първоначално написано от koalka
![]()
Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!
о даПървоначално написано от midian
![]()
[b]Не. Силно привличане е напълно възможно. Но за любов едвали може да се говори. Любов, е когато имаш нещо споделено с този човек, спомени, нещо преживяно. Да усещаш нужда от този човек. А как може да се нуждаеш от някой, който просто си виждал. Какво може да значи едно лице? А и тези, които обичат казват, чe не могат да живеят без любовта си. Но как след като те дори не са живели с нея а просто са я виждали..
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
не невярвам,защото мисля че не може да се влюбиш в човек които не познаваш.Момче което ти виждаш на пътя може да ти симпатизира,да харешеш външноста му,но не и да се влюбиш,за де се влюбиш ти трябва да познаваш човека до себе си да приемеш неговите качества,но и да приемеш недостатаците му,пороците му едва тогава може да се говори за любов.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Вярвам в любовта отр пръв поглед ,защото голямата ми любов залюбих така.И макар да не съм с него вече аз още си го обичкам.Все пак има поговорка която гласи"Първата любов ръжда нехваща"
nz...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Честно казано - не . Не мога да си представя как ще се влюбя в някое момче ей така без да го познавам (или без да съм го опознала) .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin