- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vqrvate li v lubovta ot pruv pogled?
Както беше казал някой: Твъду нье! Не знам какво вие разбирате под "любов", но тва не е само физическото привличане (освен ако не мислите с оная си работа). За да се влюбиш в един човек трябва да имаш някакъв конаткт с него, а от пръв поглед, без да сте поговорили не ставаааа. И BTW темата се повтаря![]()
мдам това е интересен въппрос, аз примерно вярвам...за да се влюбиш от пръв поглед всичко опира до фермониот настроение, от средата където се намираш, атмосферата на влияние и още много
важното е че това е възможно и се случва в живота, но не на всеки
![]()
Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
Много казани думи и тези - Обичам те!
Да стоят помежду ни, недоказани думи.
Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!
Скайп: ID: lamenoza (nameero)
Ami spored men lubovta ot pr1v pogled NE s16testvuva i nqma kak da s16testvuva t1i kato tova 4uvstvo malko ili mnogo e kompleksno....t.e vklu4va v sebe si i drugi 4uvstva kato uvajenie priv1rzanost i t.n. a tezi 4uvstva se izgrajdat s vremeto. Drug e v1prosa, 4e v dne6no vreme decata v 5, 6 klas is misl1t, 4e obi4at.....![]()
Moje da se porodi nqkakvo privli4ane, no za lubov i duma ne moje da stava
М.....не. Всъшност като се замисля.......всеки има право да определя за себе си какво е любов и т.н. Естествено любов от пръв поглед - ъ-ъ, такъв шоколадов десерт не съм виждал по магазините. Виж, влюбване - вероятно има. Лично за себе си го дефинирам като "невероятно силно физическо влечение към някого си".....което няма да ми се случи никога, просто защото когато някоя изключително красива жена си отвори устата, обикновено оставам разочарован.
Ползва търсачката.