.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

kakvo 6te si pomislite,ako..............................

........,ako v edin prekrasen den imate sre6ta s va6eto mom4e,a toi se poqvi na sre6tata vi do tuk dobre,no v prekrasen moment ot va6ata poredna ve4er zaedno,vidite,4e vurhu lizeto mu ili po to4no v oblasta okolo bustata mu ima brukat!Popitate direktno ot kude e,a toi s nevqrva6t pogled vi kaje:neznam!
    Sled tova vikaje 4e e ot negova kolejka nai veroqtno koqto prinzipno mu se radva mnogo i ot vreme na vreme go pregru6ta!??E kajete mi,za6toto mi e interesna va6ata reakziq v takuv moment,napravo sum bqsna!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Шляка се насам натам. Търси причината в тебе не в него.
    2т. системно

Guest
    tova prosto moje6e malko po smek4eno da go kaje6!Za6toto i bez tova sum meko azano bqsna!!

Супер фен
    ем ако се случва за първи път ще приема тфа обяснение, но ако стане пак може би ще настоявам повече да ми каже ако е бил с друга.. но все пак аз бих простила, а съм и прощавала изневаря така че споко

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на iiirish
    ами аз съм малко буйничка и като ми прикипи си го изкарвам директно, така че най-вероятно щях да й оскубя косата (правила съм го вече ведъж). а на него му лепваш един здрав шамар да се научи в кого ще си утолява мъката като се оставя да го гушкат

Ами ще му зашливя памар и ще му кажа , че е лъжец ...
    Пак и според мен не търси цялата вина в себе си ... виновна си до толкова , че си му повярвала на чувствата ... а не , че той е " глупак " и не може да си пази това , което има !

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    purvo she pitam za da vidq kvo novo moje da izmili i posle stavam i si trugvam i mu pokazvam edin
    no exit

Ne si zaslujava da se zanimava6 s 4ovek,koito purvo te luje/o4evidno/ i vtoro qvno ne durji dostatu4no na teb! tova e spored men.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ще си помисля,че ми е изневерил много ясно.И това с шамара ще го направя.

Фен
    Град
    София
    еми ще му кажа да ходи при колежката си да си се радват взаимно!!!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ами то е очевидно,че се опитва да овърта "незнам" хахаха незнае или се прави на луд...Аз много мразя да ме лъжат,така че при едно такова изпълнение го късам веднага....без да правя сцени..Не съм такъв човек..:}
    Но за една изневяра от негова страна,не трябва да обвиняваш само него,потърси вината и в себе си...
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ех, какви лъжливи копелета има в днешно време ...
    На твое място .... ако съм по-спокойна ще му приема лъжата и оттук нататък ще съм на щрек
    Ако ли не - един здрав шамар и му тегля една майна...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Ne pridavai osobena vajnost na tova,no vse pak si imai edno na um.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Град
    долна махала:D
    Не показвай яда си, напреви се на непукист, много гадно ще му стане. После си взимаш чантата и офейкваш демонстративно. :P
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    ми той явно не държи достатъчно на теб,щом дори не смее да ти каже истината(която е очевидна)...аз ако нях бях на теб бих му ударила един шамар и си заминавам...мисля че заслужаваш нещо мн по добро!

На мен вчера ми се случи нещо подобно.Той ми дава телефона си за да набера баща му и ми казва за по-бурзо от избрано номера да го набера.Тръгвам аз да набирам и какво виждам-някакво женско име(да не го споменаваме).Питам аз коя е тази(савсем спокойно като очаквам отговор-колежка,стара приятелка,семейна приятелка...) и получавам отговор ами едно момиче.Питам пак(вече ядосана)-и кое е това момиче(поне да ми даде някакво обяснение да се поуспокоя).И той ми изтърсва отново-ами едно момиче.... Савсем спокойно си хванах партакешите и си тругнах.Помолих го само да не ме търси вече....И ката подпали ми се телефона от звънене ама така и не му вдигнах.Почти съм сигурна че не е нищо сериозно ама ..... .
    Случеят с бруката е доста по-сериозен според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си