.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

какво да правя !?

Аз съм на 17 и съм много влюбена в едно момче на 24 , а той е друг град! Той е страхотен ... Но и малко странен по характер ... Много е забавен , но за него Жените и Мъжете не могат да се разбират ... Има много странно разбиране за любовта ... За него тя не съществува ! освен това ми каза относто изневярата " аз не изневерявам , защото съм с някоя , а съм с нея за да не съм сам (но я харесвам де ...) " ! Освен това когато сме заедно не ми обръща вниманието което бих искала ... всеки път е различен ...
    Помогнете ми ... Адски много го обичам , но не знам до кога ще мога да издържа глупостите му ! Не се ли опитва да ме отдели от себе си само и само за да не ме наранява повече !? Все пак и не можем да сме често заедно ... А когато реша да скасам всякакви вразки с него , той винаги измисля повод да ме види ... , да ме покани някаде с него ...
    какво да правя !?
    Възможно ли е да ме обича ... да иска да е с мен , но да е обаркан и да не знае и той какво да прави като мен !?
    Мерси , предварително !

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен
    mi pogovori sas nego i si kajete vsi4ko koeto imate da si kazvate i taka 6te se razbere dali 6te badete zaedno ili ne...moje pak s teb toi da si promeni na4ina na misline(za lubovta)...koi znae
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Trqbva da govorish s nego.. na chetiri ochi.. Obmislqsh si dobre kfo da mu kajesh.. Kato zapochnesh ot daleche i stignesh do segashniq moment.. sybirash v edno minalo nastoqshte i bydeshte.. kazvash mu kfo izpitvash i ot kakvo imash nujda.. i go karash da ti kaje dali moje da ti go dade..Ako ne moje krai.. nikoga veche da ne te tyrsi.. ako pyk moje..

Guest
    Ami moje bi nqkoga e bil naranen ujasno mnogo i sega ne vqrva v lubovta.Misli 4e i ti 6te go narani6 ako trygnete.za tova pogovori s nego i se izqsnete.pitai go direktno dali ima 4uvstva kym teb.Dokaji mu 4e ima lubov i ti moje6 da mu q dade6.Uspeh!!

17 годишно момиче с 24 годишен мъж....хм...ми той не очаква нищо сериозно от теб според мен... какво ти иначе би ли се омъжила за него ? ... човека е бил наистина жестоко наранен от "някой", който е бил важен за него и сега не вижда смисал отново да си разкрива душата пред човек, който може пак да го нарани.. има логика нали... помисли си ти какво искаш от него и защо го искаш и сигорна ли си дали наистина го искаш. Еи хора това са сериозни неща
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Повече от фен
    Nqma drug na4in da podrazbere6 bez da go pita6,malko e stranen,no pyk 6tom go obi4a6,ni6to ne ti stryva da govori6 s nego.

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    tova mnogo preli4a na moq slu4ai..ama trqq ti kaja 4e s takiva mom4eta po-dobre da si nqma6 rabota 6toto nakraq vinagi stava lo6o.. znam 4e nqma go ostavi6 6toto i az ne go napravih...za tva samo 6ti kaja da ima6 mnogo turpenie i sili 6toto dokolkoto poznavam tozi tip mom4eta ..ne te o4akva ni6o dobro
    no exit

Фен
    Град
    София
    Мисля,че трябва да му кажеш какво изпитваш,защото не можеш да продължаваш да се измъчваш,а и може и той да изпитва същото
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Определено трябва да му кажеш какво чувстваш.И да го питаш дали имаш шанс.По-добре да си наясно все пак.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

mi pogovori s nego ili se opitai pri nqkoi udoben slu4ei da mu pokaje6 4uvstvata si.mn e kofti taka samo da gadae6

Мега фен Аватара на koalka
    Повече от ясно е,че трябва да говориш с него все пак.Но моето мнение е че такъв човек просто не може да ти даде това,от което се нуждаеш.Как искаш любов от човек,който не вярва в нея или по-точно да я очакваш?Ти си на 17,а той на 24...вече голям,зрял човек,щом до сега не си е променил мисленето...а и сте от различни градове...незнам...говори с него,но надали ще ти даде големи надежди.

Благодаря ви много ... Найстина имам нужда да ми помогнете ! Какво да го попитам ... та все пак той е с мен .. Не мога да го попитам ти обичаш ли ме , или пак защо си с мен !?
    какво да правя !?

Обичам те , мили мой Гого !

Мега фен Аватара на iiirish
    ами, мила, ти дори и да искаш не можеш да промениш мирогледа му, нито пък разбиранията за любовта и за отношенията между двата пола. вярно, че мисли по доста странен начин, познавам един такъв подобен човек, но това все пак не може да се нарече кусур!
    опитай се да издържиш още малко време с него, показвай му любовта си и това колко държиш на връзката ви. ако при цялото това внимание той не започне да се държи по-мило и нежно с теб, тогава просто прелисти страницата!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    Благодаря ви много ... Найстина имам нужда да ми помогнете ! Какво да го попитам ... та все пак той е с мен .. Не мога да го попитам ти обичаш ли ме , или пак защо си с мен !?
    какво да правя !?
    Питай в някой форум

Супер фен
    Ми явно не е дорасъл достатъчно за да разбере какво точно е любовта(нищо че е на 24..).Деам някак детска му е представата за нея.Опитай се да му помогнеш да види какво значи да обичаш и да искаш да си с този човек и че заедно можете да преодолеете всякакви трудности.Убедена съм,че ако положиш малко повече усилия-ще получиш това което искаш!Айди успех от мене
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Stz
    Викинцееее,нали знаеш мнението ми за вас!Няма смисъл да се мъчиш,по-добре го заеби!И във форума ще напиша тва което съм ти казвала-любовта идва и отминава,и след това идва нова!За тва че не се притеснявай,ще се справиш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си