- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ah tazi liubov
[b]Zdraveite vsi4ki.Imam edin malak problem.Edin fr zabiva edno momi4e-e da ama i az q haresvam ygasno mnogo. E zatova bih iskal savet kakvo da pravq? Da zapo4na i az ili da q zarega dokato strastite mejdy tqh ne ytihnat ?
![]()
ако приятеля ти е наистина приятел, значи можеш да му се довериш и да признаеш, че и ти изпитваш симпатии към нея. двамата най-добре ще решите как да постъпите спрямо нея.
а ако не сте чак толкова близки действай направо
кажи на приятеля си че и ти я искаш, после си пробвайте шансовете и двамата, а тя вече ще си избере
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
da nai-dobre e da mu kaje6 i za svoite 4uvstava i ako toi e svesten frend 6te te razbere.Ne moje da prenebregva6 4uvstavat si vse pak.kakto negovite taka i tvoite 4uvstva trqbva da se uvajvat.Puk tq dalki 6te gi uvaji tova e dr vupros..![]()
Emi poznavame se ot okolo 10 godini a az sam na 14,no toi e mnogo impylsiven i nz kakvo 6te kage za sajlenie.A tq e na 13 i e mnogo mila,no dnes toi naprvo q zabi-izpratiq do tqh,govori li sa si 1 4as a az ne bqh tam da go spra
,i sa6to za sjalenie toi e hlatnal po neq mnogo kakto i az
![]()
napulno sam saglasna sas anito.sl
Ами незнам...при това положение по-добре да ги оставиш.Все пак,ако двамата са щастливи...но все пак можеш да говориш с него,но надали нещо ще излезе,защото явно тя е аресала него,той я е свалил.Първоначално написано от lidekeep
Tazi sytrin toi mi zvanna i mi razkaza vsi4ko-stoq li sa sno6ti do 10 4asa govori li sa si mnogo i tq my e kazala 4e haresva dryg NO toi e ysetil 4e tq izpitva malki 4yvstva kym nego i togava 6tqh da my kaga 4e i az q haresvam,no toi zaqvi 4e mnogo q haresva i az kato stapisan nekazah ni6to pove4e.E mai mai 6te gi iz4akam da skasat i ako q haresvam o6te moje i az da napravq ne6to![]()
![]()
![]()
ем пробвай се е чоек..може тоя друг да си ти..бахти като седиш само и се самосъжаляваш нищо няа постигнеш..пробвай и тфа е
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
не си ли чувал че любовта е бойно поле !? ако наистина я харесваш давай и ти ... освен ако случайно приятелят ти не е толкова добър приятел че да я остави заради теб ама малко ме съмнява.
уф кво си се сдухал? вместо да седиш и да си задаваш куп въпроси, можеше да направиш нещо.. кажи на приятеля си, че и ти я харесваш, няма зн какво ти е разказал той![]()
отидете при момичето и й кажете, че трябва да избере.. може пък този, когото тя си е харесала, да си тираздействай се малко, ако чакаш всичко да ти падне от небето ей така...
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Da znam 4e ne trq da 4akam no neznam kakvo 6te kage ako my kaga 4e i az q haresvam fse pak ne iskam da gybq 10 godishno priqtelstvo samo zaradi edno momi4e![]()