.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: GRIMIRANE!?

Повече от фен
    Град
    Sofia

GRIMIRANE!?

Daite saveti za grimiraneto.Kak e pravilno da se grimirame?Kakvi niuansi Vi haresvat pove4e: Tamni ili svetli???

Guest
    ne e vajno kakvi ti haresvat moje da ti haresvat lilavi vajnoto e da ti ytivat i da sa spored sezona zan4i za lqtoto e harakterno po svetlite cvetove a za zimata tamni stava vapros za senki a sa6to i moliv za o4i e mnogo aktyalno zimata da slaga6

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    vlez v www.tialoto.bg tam 6te nameri6 mng suvetI!ili v start.bg i tam ima!are uspeh!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    tursi su6to i v www.rozali.com

Еми вече не се гримирвам. Преди гримирването ми бе: черен молив, черни сенки .. и това е.
    Предпочитам .. милова както от горе на клепачите.. така и под очите.
    От към виншната страна на под очите слагам.. и размазвам до вътрешната (понеже ми е много мек молива). На клепачита... когато си слагам нямам чак такива тактики
    Сенките: От вътрешната страна по светличко да изглежда от към външната по заоблено и тъмно. Това е

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Мииии...ша се гримираш както ти утива и според цвета на кожата ти аве влез в някои сайт и виж.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен
    Спирала и черен молив Ако имам желание и време плескам нещо според цвета на дрехите
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си