.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Нещо ми става

Та аз съм едно 15(почти 16) годишно момче с проблем.Проблемът е следния:харесвам едно 14(почти 15 годишно) момиче.Разликата ни е само 1 година,но въпреки това странно,но ми се струва огромна.Всеки път като се виждаме имам чувството,че правя нещо лошо.Вътрешния ми глас ми казва "какво правиш има толкова красиви момичета на твоята възраст а ти с тая се занимаваш",но всеки път когато погледна друго момиче се сещам за нея.Когато е пред мен съм като дете пред магазин с бомбони.С всичи други момичета ми е лесно да общувам,но когато съм с нея внимавам в всяко отношение.Когато съм с нея просто се побърквам.Ако някой може да ми обясни какво подяволите ми става и защо имам толкова вътрешни спорове ще съм му много благодарен.

Мега фен Аватара на iiirish
    явно я харесваш прекалено много и затова изпитваш затруднения при общуването с нея. това е съвсем нормално и в реда на нещата споко

tova zna4i,4e mnoooooooooooooooooooooogo si hlutnal! A tova s godinite da ne te pritesnqva. Prosto vnimava6 da ne napravi6 ne6to tupo i da ne stane ni6to mejdu vas.iska6 da se pokaje6 v hubavata si svetlina. Moqt suvet e budi estesven i i pokaji 4e q haresva6/ako si pada6 romantik/ :P

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от TaKe_SmILeS
    tova zna4i,4e mnoooooooooooooooooooooogo si hlutnal! A tova s godinite da ne te pritesnqva. Prosto vnimava6 da ne napravi6 ne6to tupo i da ne stane ni6to mejdu vas.iska6 da se pokaje6 v hubavata si svetlina. Moqt suvet e budi estesven i i pokaji 4e q haresva6/ako si pada6 romantik/ :P
    \/ Съгласна съм!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    spore men q haresva6 mnoogo truggni s neq i probvai da vidi6 kvo she stane...moje puk da se polu4i ne6o hubavo..a i edna godina ne tolkova mnogo
    no exit

Супер фен

Re: Нещо ми става

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Та аз съм едно 15(почти 16) годишно момче с проблем.Проблемът е следния:харесвам едно 14(почти 15 годишно) момиче.Разликата ни е само 1 година,но въпреки това странно,но ми се струва огромна.Всеки път като се виждаме имам чувството,че правя нещо лошо.Вътрешния ми глас ми казва "какво правиш има толкова красиви момичета на твоята възраст а ти с тая се занимаваш",но всеки път когато погледна друго момиче се сещам за нея.Когато е пред мен съм като дете пред магазин с бомбони.С всичи други момичета ми е лесно да общувам,но когато съм с нея внимавам в всяко отношение.Когато съм с нея просто се побърквам.Ако някой може да ми обясни какво подяволите ми става и защо имам толкова вътрешни спорове ще съм му много благодарен.
    Ами отдавна вече тийновете не ходят с момичета/момчета на тяхната възраст,така че спокойно!А и все пак нали е минала 12 ..в това няма нищо лошо..така че бъди си с нея и хич да не ти пука!

П.П. Да не си Везни,че имаш такива вътрешни спорове?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    a we pi4 ,kvo ti puka, q se vzimaite s mackata!edna godina razlika ni6to ne e!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Мега фен Аватара на koalka
    Тези неща,които си мислиш не са верни.Разликата ви е само една година и не правиш нищо нередно.Избий си това нещо от главата.А какво да кажат тогава батковците на 20,20 и нещо,които ходят с момичета на 14,15.Така че спокойно.

Фен
    Град
    Dance Department
    Ае пич няма за какво да се притесняваш че е по-малка от теб действай квото стане стане..... няма смисал да се впрягаш толкова много още си малък айде УСПЕХ

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами явно наистина я харесваш и си мисля че точно заради това не трябва се притесняваш от възраста.все пак това е само една година.просто пробвай ако се получи ще е супер ако не живота продължава
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summer_04
    a we pi4 ,kvo ti puka, q se vzimaite s mackata!edna godina razlika ni6to ne e!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Ами явно имаш много силни чувства към въпросното момиче и като я видиш загубваш говор и картина,забравяш си граманитиката! Често срещано явление!Спокойно!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Супер фен
    Момче това се нарича "жестоко хлътване" И аз съм била в таква ситуация.Сигурно всички в този форум сме били.Само на разбирам какво тлкова като имате една година разлика ?!?!??!?!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

Re: Нещо ми става

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    П.П. Да не си Везни,че имаш такива вътрешни спорове?
    хаха и аз тва се питам.. обикновено те са по тази част.. постоянно се колебаят и си менят мнението
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    hlutnal si...i kakvo edna godina ralika li shte te spre!?..zamisli se...glupavo e

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ne se pritisnqvai prosto izpitvash mn silni 4uvstva kym neq a kolkoto za vyzrasta nema ko se pritisnqvash az sym na po4ti 16 a priatelq mi e na po4ti 17 i ni e mn qko zaedno :]]

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си