- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moqta polovinka v jivota-6te q namerq li?
Abe hora,mnogo mi e interesen tozi vupros i kolko ot vas vqrvat,4e vseki si ima svoqt polovinka i q namira v jivota rano ili kusno?az mnogo iskam da e istina i da go namerq nqkoi den.
мисля, че човек трябва да срещне много хора в живота си, докато открие половинката си, защото Той със сигурност е някъде там и също те търси![]()
Може би има..може би няма..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Да,вярвам,че всеки рано или късно я намира.Аз вече я намерих.Знам,че съм на 16,но това е човека,с който искам да прекарама остатъка от живота си и да сме заедно.![]()
Определено има такова нещо въпроса е дали ще я срешнеш или не аз още не съм попаднал на човек с който да искам да остана до края на дните си.
Аз пък мисля, че човек има поне 2-3 свои половинки..., не знам защо, но не вярвам да е само една..., дано да я намеря след време![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
според мен всеки има половинка в живота,но друг е въпросът дали ще я намери.за това човек трябва да се възползва от шансовете си когато му ги предоставят.
Ами ако не намериш половинката си??
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
аз същоПървоначално написано от Viktoriq_
можеш да се влюбиш няколко пъти през живота си и всяка една от връзките да допринесе с по нещо за развитието ти по-нататък
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Преди не вярвах в "тея глупости",но всичко се промени,когато Го срещнах - моята половинка.Но за съжаление въпросът не е само дали ще срещнем половинката си,а дали можем и да я задържим![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
vseki namira svoqta polovinka. ponqkoga 4ovek prosto trqbva da ima turpenie.ako ima6 turpenie ostanaloto 6te se podredi i bez da se pritesnqva6.nakraq vsi4ko si idva po mestata.
nal znaite trqbva da celunish mnogo jabi predi da namerish princa ...
faNcy
Аз не вярвам в това за половинките. Няма идеална жена за мен, защото ако е идеална или т.нар. моя половинка няма да ни е интересна и пълноценна връзката![]()
Всеки рано или късно намира това което търси в любовта..а то е именно подходящия човек..и го намира..но чакането е дълго някак!