- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първанов срещу Сидеров
m iskam da vi pitam kakto v slu4aq pyrvanov i siderovv vie iskate da glasuvate za pyrvanov (primerno) a priqtelkata vi e po malka i vi nakara da glasuvate za siderov za6toto tq nemoje 6te go napravite li? ili prosto 6te q izlyjete 4e ste glasuvali za siderov a vsa6nost e obratnoto![]()
![]()
spored men e typo da glasuva6 za tozi za koito neiska6 samo za6tot priqtelkata ti te e nakarala !
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
Подкрепям Първанов.И ще гласувам за него.
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Ае вие пък какво разбирате от политика? Тука половината изказвания са на хора които намяш пълнолетие! К'во се обаждате тогава? К'во ли ви разбират мозъците (и аз в това число).
Не знам кой ще го спечели, но по-добре да е Първанов, отколкото хер Волен фон Сидерхофен... Ако не друго, то поне Георги не е откачен.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Само аз ли не вярвам, че Сидеров действително не е такава откачалка?! Хм, нямам предвид, че ако недай Боже стане президент ще спре със сегашното си държание, ами просто мисля, че играе театър за много пари... Иначе отговора е ясен- Първанов ще си остане президент...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
въпросът не е Първанов-Сидеров, а агент Гоце-Хер Волен
ще бие Гоце, което е по-малкото зло в момента. или пък активността пак да е под 50%, при което не може по конституция да бъде избран президент. както беше станало в Сърбия преди година-две.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Тези, които подкрепят Първанов, подкрепят ли комунистите?Или има друга логика, която аз не виждам?!![]()
![]()
с момента Гоце не е комунист. що за комунист би се съюзил с цар, който предшествениците му са изгонили от България, с турците, срещу които водеше възродителен процес, с Доган, който беше отявлен защитник на турчулятаот комунистите... целия тоя съюз е толкова долен, толкова безпринципен и толкова глунес, че нямам думи
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
ПОПРАВКА: на втория тур дори и само 3-ма човека да гласуват пак ще има президент!Първоначално написано от мечтател
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ха, ха! Първанов не бил комунист, защото влизал в съюз с царя и турците?!![]()
=D> =D> =D> =D>
Точно това правят комунистите - и с дявола биха се съюзили ако им предлагаше изгода и има аванта! Нали сте чували за комуниста Павлик Морозов дето предал баща си ?!
не си ме разбрал/а/ правилно. не защитавам Гоце, напротив. той е подлога, и което е още по-лошо, турска подлога.Първоначално написано от m.j.a.
малкият принц
не съм убеден, но няма да споря. не ми се рови сега в КонституциятаПървоначално написано от Communist
малкият принц
Може да гласуват и 20%,пак ще е валиден изборът
Конституцията се чете за 5 минути,скъпички. Не е зле всеки "истински" българин от вас да я прочете,за да разбере за кво става въпрос. После,в Сърбия президентът може да прави много повече неща. След това,всички бивши югославянски републики са запзаили онзи текс,според който трябва да са гласували поне половината с право на глас.
Който не гласува,остава съдбата си в чужди ръце,а не се показва като бунтар.
И мене ме е срам , че всички защитавате ПЪРВАНОВ , а даже незнаете как се пише.Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
не съм привърженичка нито на Гецата нито на Болен ама вси пак ако тоя Сидеров земе че стане президент България ще се върне светлинни години назад пък и ако ме питат дали съм българка ще трябва да сас срам да кажа че съм!!!Абе не знам българите толкова ли са изкукали вече че искат некъф ненормалник току що излязъл от 5 весело да ръководи държавицата лелейййййй думи нямам
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Офф от глупаците-глупости!
ПАрванов едва ли ще стане президент!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Хахахаха!!!
Да,прав си - нали тоя път ескадроните на истинските българи ще излезнат на улиците,за да попречат да се манипулират втори път изборите? Бравос! Ще видя по тия теми какви ще ги измислите като падне Воленчо в неделя....
Оф идиот фани прочети пак съобщението ми!
Воленчо нема да стане президент,щото седефчов е изкупил всичките мангали и резаци!
Мисля, че и отговора.Първоначално написано от p4elata_brumze
Георги Първанов.
Хората ги е страх от нещо ново... страх ги е също така тук да не стане някакво меле.. дори хора които не харесват цигански истории предполагам, че ако трябва да гласуват, ще си дадът гласа за Първанов.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Понеже виждам, че природата те е надарила с гений, ще ни обясниш ли как хер Волен ще набере преднина пред агент Гоце?Първоначално написано от Ziezi
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ами кво да ти кажа...Природата,както дава,така и взима...От теб явно е взела способността да разсъждаваш!Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
абе и от двамата нищо не става...ама те така или иначе никва работа не вършат, като някви фикуси са...така че по-добре първанов, при него поне го няма оня фанатизирания поглед и странните ръкомахания
мене ми иде да те гръмна после у десното да съм сигурен че няма да живееш в тази държава-кочина.Първоначално написано от i'm so excited!
сетила се кога да гласува...Първоначално написано от kudravoto
не разбрахте че се пише пЪрванкатаПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
нищо чудно по-невежите да се ядосат прекалено много на Гоце и да гласуват против него и тогава става... лайнаПървоначално написано от miloto_girl-4e
да найстина. крадец еПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
и аз мисля че го прави за парите, повече от колкото за властта и повече от колкото "за България". все пак преди години защитаваше турците във вестника. е времената се менят и сега е модерно да ги плюе за да печели гласове, власт и пари. а на първанката му е изгодно обратното, президентът преди беше против тяхната политика, а сега е техен върл защитник. Духан му е продухал главите.Първоначално написано от wan`a`doo
щото конституционно имам право да избирам кой да ме управлява. все пак на мен ми пука колко ме ограбват...Първоначално написано от _donna_
гледай внимателно начиПървоначално написано от Ziezi
да но волен купува всички останали тая седмица. както и да го погледнем обаче само ще си изхарчи парите и ще завършат с малки разлика в полза на гоцеПървоначално написано от Ziezi
в крайна сметка аз смятам да мисля много серизно тая седмица за кого да дам гласа си, защото и двамата са еднакво лош избор.
2, 11 и 8 точка системно - бан