.

Виж резултатите на анкетата: Кой ще спечели на балотажа?

Гласували
103. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Георги Първанов.

68 66,02%
  • Волен Сидеров.

35 33,98%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    именно..
    да ни представя някъф луд,дето маха с ръце и вика се едно е на пазара?! не мерси..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

m iskam da vi pitam kakto v slu4aq pyrvanov i siderovv vie iskate da glasuvate za pyrvanov (primerno) a priqtelkata vi e po malka i vi nakara da glasuvate za siderov za6toto tq nemoje 6te go napravite li? ili prosto 6te q izlyjete 4e ste glasuvali za siderov a vsa6nost e obratnoto

spored men e typo da glasuva6 za tozi za koito neiska6 samo za6tot priqtelkata ti te e nakarala !
    Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Подкрепям Първанов.И ще гласувам за него.
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае вие пък какво разбирате от политика? Тука половината изказвания са на хора които намяш пълнолетие! К'во се обаждате тогава? К'во ли ви разбират мозъците (и аз в това число).

Не знам кой ще го спечели, но по-добре да е Първанов, отколкото хер Волен фон Сидерхофен... Ако не друго, то поне Георги не е откачен.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Само аз ли не вярвам, че Сидеров действително не е такава откачалка?! Хм, нямам предвид, че ако недай Боже стане президент ще спре със сегашното си държание, ами просто мисля, че играе театър за много пари... Иначе отговора е ясен- Първанов ще си остане президент...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

въпросът не е Първанов-Сидеров, а агент Гоце-Хер Волен

ще бие Гоце, което е по-малкото зло в момента. или пък активността пак да е под 50%, при което не може по конституция да бъде избран президент. както беше станало в Сърбия преди година-две.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Голям фен
    Тези, които подкрепят Първанов, подкрепят ли комунистите?Или има друга логика, която аз не виждам?!

с момента Гоце не е комунист. що за комунист би се съюзил с цар, който предшествениците му са изгонили от България, с турците, срещу които водеше възродителен процес, с Доган, който беше отявлен защитник на турчулятаот комунистите... целия тоя съюз е толкова долен, толкова безпринципен и толкова глунес, че нямам думи
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    активността пак да е под 50%, при което не може по конституция да бъде избран президент. както беше станало в Сърбия преди година-две.
    ПОПРАВКА: на втория тур дори и само 3-ма човека да гласуват пак ще има президент!
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен Аватара на _donna_
    Що не ги оставим да си играят на политика.. :Р

Голям фен

За мечтател

Ха, ха! Първанов не бил комунист, защото влизал в съюз с царя и турците?! =D> =D> =D> =D>
    Точно това правят комунистите - и с дявола биха се съюзили ако им предлагаше изгода и има аванта! Нали сте чували за комуниста Павлик Морозов дето предал баща си ?!

Re: За мечтател

Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    Ха, ха! Първанов не бил комунист, защото влизал в съюз с царя и турците?! =D> =D> =D> =D>
    Точно това правят комунистите - и с дявола биха се съюзили ако им предлагаше изгода и има аванта! Нали сте чували за комуниста Павлик Морозов дето предал баща си ?!
    не си ме разбрал/а/ правилно. не защитавам Гоце, напротив. той е подлога, и което е още по-лошо, турска подлога.

малкият принц

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    активността пак да е под 50%, при което не може по конституция да бъде избран президент. както беше станало в Сърбия преди година-две.
    ПОПРАВКА: на втория тур дори и само 3-ма човека да гласуват пак ще има президент!
    не съм убеден, но няма да споря. не ми се рови сега в Конституцията

малкият принц

Мега фен Аватара на quench
    Може да гласуват и 20%,пак ще е валиден изборът
    Конституцията се чете за 5 минути,скъпички. Не е зле всеки "истински" българин от вас да я прочете,за да разбере за кво става въпрос. После,в Сърбия президентът може да прави много повече неща. След това,всички бивши югославянски републики са запзаили онзи текс,според който трябва да са гласували поне половината с право на глас.
    Който не гласува,остава съдбата си в чужди ръце,а не се показва като бунтар.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ае то направо е срам, че на балотажа ще е В. Сидеров
    И аз съм за Парванов...
    И мене ме е срам , че всички защитавате ПЪРВАНОВ , а даже незнаете как се пише.

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    не съм привърженичка нито на Гецата нито на Болен ама вси пак ако тоя Сидеров земе че стане президент България ще се върне светлинни години назад пък и ако ме питат дали съм българка ще трябва да сас срам да кажа че съм!!!Абе не знам българите толкова ли са изкукали вече че искат некъф ненормалник току що излязъл от 5 весело да ръководи държавицата лелейййййй думи нямам
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Голям фен Аватара на Ziezi
    Офф от глупаците-глупости!
    ПАрванов едва ли ще стане президент!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на quench
    Хахахаха!!!
    Да,прав си - нали тоя път ескадроните на истинските българи ще излезнат на улиците,за да попречат да се манипулират втори път изборите? Бравос! Ще видя по тия теми какви ще ги измислите като падне Воленчо в неделя....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Оф идиот фани прочети пак съобщението ми!
    Воленчо нема да стане президент,щото седефчов е изкупил всичките мангали и резаци!

Re: Първанов срещу Сидеров

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Въпросът е ясен.
    Мисля, че и отговора.
    Георги Първанов.
    Хората ги е страх от нещо ново... страх ги е също така тук да не стане някакво меле.. дори хора които не харесват цигански истории предполагам, че ако трябва да гласуват, ще си дадът гласа за Първанов.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Понеже виждам, че природата те е надарила с гений, ще ни обясниш ли как хер Волен ще набере преднина пред агент Гоце?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Понеже виждам, че природата те е надарила с гений, ще ни обясниш ли как хер Волен ще набере преднина пред агент Гоце?
    Ами кво да ти кажа...Природата,както дава,така и взима...От теб явно е взела способността да разсъждаваш!

fake
    Guest
    абе и от двамата нищо не става...ама те така или иначе никва работа не вършат, като някви фикуси са...така че по-добре първанов, при него поне го няма оня фанатизирания поглед и странните ръкомахания

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    направо не ми говори. от тоя балотаж ми иде да се гръмна в левото око.
    мене ми иде да те гръмна после у десното да съм сигурен че няма да живееш в тази държава-кочина.

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mi tozi put mislq da glsuvam i to 6te e za Parvanov!
    сетила се кога да гласува...

Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    Аз съм за Парванката
    не разбрахте че се пише пЪрванката

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Дано сините не се активират и да гласуват за тоя ненормалник Сидеров, че тогава тежко ни и горко ...
    нищо чудно по-невежите да се ядосат прекалено много на Гоце и да гласуват против него и тогава става... лайна

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Ако не друго, то поне Георги не е откачен.
    да найстина. крадец е

Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    ами просто мисля, че играе театър за много пари...
    и аз мисля че го прави за парите, повече от колкото за властта и повече от колкото "за България". все пак преди години защитаваше турците във вестника. е времената се менят и сега е модерно да ги плюе за да печели гласове, власт и пари. а на първанката му е изгодно обратното, президентът преди беше против тяхната политика, а сега е техен върл защитник. Духан му е продухал главите.

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Що не ги оставим да си играят на политика.. :Р
    щото конституционно имам право да избирам кой да ме управлява. все пак на мен ми пука колко ме ограбват...

гледай внимателно начи

Оф идиот фани прочети пак съобщението ми!
    Воленчо нема да стане президент,щото седефчов е изкупил всичките мангали и резаци!
    да но волен купува всички останали тая седмица. както и да го погледнем обаче само ще си изхарчи парите и ще завършат с малки разлика в полза на гоце

в крайна сметка аз смятам да мисля много серизно тая седмица за кого да дам гласа си, защото и двамата са еднакво лош избор.
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си