- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първанов срещу Сидеров
e to q qsno koi 6te e prezidenta.......
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ех,много заблудени деца имало бе. Добре,че има и хора,които са наясно със ситуацията,ама сме по-малко за съжаление...
Първанов ли е нормален бе?! Човекът,който до преди няколко години отричаше НАТО,ЕС и Доган,а сега е личната компаньонка на Ахмед,ближат си задниците взаимно,"бори се" за влизането ни в ЕС,гордее се че бил помогнал за влизането ни в НАТО (той за него нищо не е направил,както впрочем не направи нищо през целия си мандат).
Казвате,че Волен е луд? Държанието му е остро - но с право! А както виждате напоследък дори е мек в изказванията си. В изборната нощ изказванията на Първанов бяха много по-остри (а и доста малоумни) от тези на Волен Сидеров. Волен има качествата за лидер,за президент на България. Народът е с него (не турския и червените бабички,а българите-родолюбци) и най-важното -Волен наистина е патриот,нещо което не бих казал за турската подлога,бившия агент на Държавна Сигурност - Гоце.
Тези,които искате да гласувате за Първанката и на балотажа - не забравяйте следните неща:
1. Първанов е КОМУНИСТ. Беше лидер на БСП,сега пак е издигнат от БСП. Ако не знаете или се правите,че не помните БСП е приемника на Българската Комунистическа Партия - тази,която владееше и вършееше из България 50 години и съсипа страната ни повече,отколкото са би съсипвали турците за 500...
2. Първанов е ПОДЛОГА. Плюеше ДПС и Доган. Сега разчита именно на гласовете на турците и е пръв другар на Доган. 100 рейса пристигнаха от Турция специално за изборите да гласуват за Първанов!
3. Първанов позволи начело на България да бъде тройната коалиция - БСП,НДСВ и ДПС,която сама по себе си е гавра с България. Комунисти,царисти и турци да управляват ЕДНОВРЕМЕННО страната. Никъде другаде по света няма подобен случай... Това събитие няма аналог в историята на политика. Пълна идиотщина... След като 5 века сме били под турско робство,сега пак турци ни управляват и то в свободната ни (уж) държава,до голяма степен благодарение на Георги Седефчов Първанов!
ГЛАСУВАЙ ЗА БЪЛГАРИЯ! А НЕ ЗА ДОГАН,РЕЗНЯЦИТЕ И ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ!
чудя се кой от двамата е по-малък идиот. най-противните от всички кандидати отидоха на балотаж. при създалата се ситуация съм по-склонен да гласувам за сидеров. много от нещата които се говорят за него не са верни, например за расизма: не го чул веднъж да казва "циганите на сапун", "турците вън", и т.н. а дали е куку - склонен съм да се съглася. все пак имам причини да не го харесвам.
все пак това не може да се сравни с първанов който си е откровен престъпник и предател. доводите на атака за него са напълно верни и затова този в никакъв случай не бива да бъде президент, бсп не трябва да управлява, дпс не бива да съществува.
хах и аз съм такаПървоначално написано от xaxo_xixi
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Аз съм на същото мнение. Просто е различен, прави това което хората искат (или поне не си мълчи). То е нещо ново...ся изобщо не ми се сравнява така, но...еми Азисчо бе..същатата работа. Вижте как преуспя педалчето...Ми царя...за 800 дни ще ви оправя..а-у..взе си земите и се покриПървоначално написано от wan`a`doo
Нищо немам против скиновете да пият по парковете,да пеят химна и да пикаят по стените. То си е техна работа. Но0 когато правиш подобни сеири в парламента,да не говорим в Евро-парламента - това е неприемливо. И не желая хер Волен да прекъсва всеки втоир закон с вето,докато не го изменят така,че да му е удобен. И не искам да ми размахва юмрук и да ме гледа лудо от екрана всяка вечер преди новините,опитвайки се да ме убеди,че омразата е хубавео нещо и че тя те прави истински човек и българин.
Аз бих гласува за хер Волен,но само ако ми предложи методи за постигане на решенията,а не празни обещания! Я мупрегледайте програмата - всеки здравомислещ човек ще открие лицемерието зад нея - тоест хер Волен иска да си вкара мижавата партия от старци,скинове и фейс-контролери за воти мандат,само че тоя път иска да стигне до над 30 места,за да участва в следващата тройна коалиция.
Тези от вас,които още нямат 18,могат да си направят сметката,че трябва много да се интересуват от истинската природа на нещата,докато станат пълнолетни,за да вземат правилените решения. Може и аз да греша - но това всеки сам да си го реши.
Мацко,ако ставаше дума само за "цигански истории" щеше да е много лесно...Първоначално написано от Crazy`Witch
1во не е нормално в една демократична държава(България май не се изявява като такава в последно време..пък и кога го е правила?!)да се избират комунисти на власт...Те имат мислене,което винаги гледа към Русия.Не знам кой беше ,но наскоро някой политик искаше да зимаме газ (или нещо такова,не помня)от Русия.За пореден път да се обвържем по някакъв начин с нея...А ние гоним в същия момент последния влак за ЕС!?Еми браво!А колкото и зле да бъде положнеието ни в ЕС в началото,това е единствения начин да се оправим в близките 10-20годни.Първанов може да е много представителен и да не е направил зло до сега(е да за слагането на вето в/у тъпите закони,които нашето правителство гласува съм абсолютно съгласна!),но все пак..Водим се демократична държава!
2ро Как може нормален човек да гласува за Волен Сидеров?Психолози са казали че той наистина има проблеми...А за да гласуваш за него трябва и по-луд от него да бъдеш.Той ще ни вкара във война.Той е болен националист(нямам против националистите нищо,но той прекалява!).И не мога да разбера как голяма част от обществото му вярва на приказките.Програмата на Волен е същата като на Хитлер и Сталин,но техните програми са по-гениално измислени...Представяте ли си какво ще стане ако Сидеров е президент?Въпреки че да,не сме президентска държава...
Не съм човек ,който разбира кой знае колко много от политика..Но извинявам се...!Един средно интилигентен човек трябва да може да се сети за тези неща!И както казаха-по-малкото зло е Първанов.И гласувайте!Трябва да имате позиция!Най-страшното е когато държавата така манипулира хората,че им внушава ,че с нищо не могат да си помогнат и че съдбата не е в техните ръце.Гласувайте!Позицията е важна!Интересувайте се от политиката на България,ако искате да изкарате остатъка от живота си тук,във вашата родна страна!И не правете избора машинално.И сега знам ,че ще ме нападнат 100човека , за това което казах по-нагоре.Но поне аз съм човек с позиция.
parvanov....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
е сега вече ако не искам да има война м/б БГ и Турция трябва за първанката![]()
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Първоначално написано от xaxo_xixi
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
някой си е забравил мозъка вкъщиПървоначално написано от NiKOLAN
![]()
кажи ми, че не си вярваш !![]()
Напълно подкрепям.Хах не стига че сега ме е срам,ама и с такъз 'президент'...по добре ще е и в КубаПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
/rossa./
http://www.arenabg.com/details.php?id=57663Първоначално написано от Анонимко
вярвам на него
2, 11 и 8 точка системно - бан
Аз ще се въздържа от избор, не че мога да гласувам де, тъй като Първанов е прекалено кротък, което според мен, не е много добра черта, а Сидеров- не че няма добри идеи (...но, както каза експлойтед- съмнява ме, че казва това, което искат хората да чуят), но ще вземе в някоя война да ни вкара и стой та гледай.![]()
И за да я няма въпросната война ще даваме на ония дето от 1396г ни ограбват?Първоначално написано от NiKOLAN
А кои бяха свясните кандидати? Дядото,дето до година 2 ще пукне е сладур,ама не става за тази длъжност.Двама,дето ги прочетох за първи път,когато видях бюлетината или Георги Марков?Петър Берон е умен човек,ама да си гледа животните,а не да се пъне да ни става президент. Нямаше свястна кандидатура,алтернативна на досегашния президент.В тази ситуация е нормално той да заеме този пост отново!Първоначално написано от Lake_bodom
Едно изключително 'умно' мнение от един безбожно 'грамотен' човекПървоначално написано от krem4et0
![]()
Добре - контра въпрос: Какво ще стане,ако Волен спечели? Айде разбрахем,че при Първанов България ще бъде погълната от НАТО и турция,а при Волен какво точно ще стане???
Айде кажете на мен,бедния идиот с промит мозък...
Mierdas![]()
най-вероятно нищо съществено няма да стане - само ще гледаме сеирПървоначално написано от quench
![]()
Повтарям се, но ще ви кажа, че аз си представям среща между президента на САЩ и президента на България - Волен Сидеров. Как ли ще протече?![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36