- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първанов срещу Сидеров
мене ми иде да те гръмна после у десното да съм сигурен че няма да живееш в тази държава-кочина.Първоначално написано от i'm so excited!
сетила се кога да гласува...Първоначално написано от kudravoto
не разбрахте че се пише пЪрванкатаПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
нищо чудно по-невежите да се ядосат прекалено много на Гоце и да гласуват против него и тогава става... лайнаПървоначално написано от miloto_girl-4e
да найстина. крадец еПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
и аз мисля че го прави за парите, повече от колкото за властта и повече от колкото "за България". все пак преди години защитаваше турците във вестника. е времената се менят и сега е модерно да ги плюе за да печели гласове, власт и пари. а на първанката му е изгодно обратното, президентът преди беше против тяхната политика, а сега е техен върл защитник. Духан му е продухал главите.Първоначално написано от wan`a`doo
щото конституционно имам право да избирам кой да ме управлява. все пак на мен ми пука колко ме ограбват...Първоначално написано от _donna_
гледай внимателно начиПървоначално написано от Ziezi
да но волен купува всички останали тая седмица. както и да го погледнем обаче само ще си изхарчи парите и ще завършат с малки разлика в полза на гоцеПървоначално написано от Ziezi
в крайна сметка аз смятам да мисля много серизно тая седмица за кого да дам гласа си, защото и двамата са еднакво лош избор.
2, 11 и 8 точка системно - бан