Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
направо не ми говори. от тоя балотаж ми иде да се гръмна в левото око.
мене ми иде да те гръмна после у десното да съм сигурен че няма да живееш в тази държава-кочина.

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
mi tozi put mislq da glsuvam i to 6te e za Parvanov!
сетила се кога да гласува...

Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
Аз съм за Парванката
не разбрахте че се пише пЪрванката

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
Дано сините не се активират и да гласуват за тоя ненормалник Сидеров, че тогава тежко ни и горко ...
нищо чудно по-невежите да се ядосат прекалено много на Гоце и да гласуват против него и тогава става... лайна

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Ако не друго, то поне Георги не е откачен.
да найстина. крадец е

Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
ами просто мисля, че играе театър за много пари...
и аз мисля че го прави за парите, повече от колкото за властта и повече от колкото "за България". все пак преди години защитаваше турците във вестника. е времената се менят и сега е модерно да ги плюе за да печели гласове, власт и пари. а на първанката му е изгодно обратното, президентът преди беше против тяхната политика, а сега е техен върл защитник. Духан му е продухал главите.

Цитирай Първоначално написано от _donna_
Що не ги оставим да си играят на политика.. :Р
щото конституционно имам право да избирам кой да ме управлява. все пак на мен ми пука колко ме ограбват...

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
Офф от глупаците-глупости!
ПАрванов едва ли ще стане президент!
гледай внимателно начи

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
Оф идиот фани прочети пак съобщението ми!
Воленчо нема да стане президент,щото седефчов е изкупил всичките мангали и резаци!
да но волен купува всички останали тая седмица. както и да го погледнем обаче само ще си изхарчи парите и ще завършат с малки разлика в полза на гоце

в крайна сметка аз смятам да мисля много серизно тая седмица за кого да дам гласа си, защото и двамата са еднакво лош избор.