Нищо немам против скиновете да пият по парковете,да пеят химна и да пикаят по стените. То си е техна работа. Но0 когато правиш подобни сеири в парламента,да не говорим в Евро-парламента - това е неприемливо. И не желая хер Волен да прекъсва всеки втоир закон с вето,докато не го изменят така,че да му е удобен. И не искам да ми размахва юмрук и да ме гледа лудо от екрана всяка вечер преди новините,опитвайки се да ме убеди,че омразата е хубавео нещо и че тя те прави истински човек и българин.
Аз бих гласува за хер Волен,но само ако ми предложи методи за постигане на решенията,а не празни обещания! Я мупрегледайте програмата - всеки здравомислещ човек ще открие лицемерието зад нея - тоест хер Волен иска да си вкара мижавата партия от старци,скинове и фейс-контролери за воти мандат,само че тоя път иска да стигне до над 30 места,за да участва в следващата тройна коалиция.
Тези от вас,които още нямат 18,могат да си направят сметката,че трябва много да се интересуват от истинската природа на нещата,докато станат пълнолетни,за да вземат правилените решения. Може и аз да греша - но това всеки сам да си го реши.