Мисля, че и отговора.
Георги Първанов.
Хората ги е страх от нещо ново... страх ги е също така тук да не стане някакво меле.. дори хора които не харесват цигански истории предполагам, че ако трябва да гласуват, ще си дадът гласа за Първанов.
Мацко,ако ставаше дума само за "цигански истории" щеше да е много лесно...
1во не е нормално в една демократична държава(България май не се изявява като такава в последно време..пък и кога го е правила?!)да се избират комунисти на власт...Те имат мислене,което винаги гледа към Русия.Не знам кой беше ,но наскоро някой политик искаше да зимаме газ (или нещо такова,не помня)от Русия.За пореден път да се обвържем по някакъв начин с нея...А ние гоним в същия момент последния влак за ЕС!?Еми браво!А колкото и зле да бъде положнеието ни в ЕС в началото,това е единствения начин да се оправим в близките 10-20годни.Първанов може да е много представителен и да не е направил зло до сега(е да за слагането на вето в/у тъпите закони,които нашето правителство гласува съм абсолютно съгласна!),но все пак..Водим се демократична държава!
2ро Как може нормален човек да гласува за Волен Сидеров?Психолози са казали че той наистина има проблеми...А за да гласуваш за него трябва и по-луд от него да бъдеш.Той ще ни вкара във война.Той е болен националист(нямам против националистите нищо,но той прекалява!).И не мога да разбера как голяма част от обществото му вярва на приказките.Програмата на Волен е същата като на Хитлер и Сталин,но техните програми са по-гениално измислени...Представяте ли си какво ще стане ако Сидеров е президент?Въпреки че да,не сме президентска държава...
Не съм човек ,който разбира кой знае колко много от политика..Но извинявам се...!Един средно интилигентен човек трябва да може да се сети за тези неща!И както казаха-по-малкото зло е Първанов.И гласувайте!Трябва да имате позиция!Най-страшното е когато държавата така манипулира хората,че им внушава ,че с нищо не могат да си помогнат и че съдбата не е в техните ръце.Гласувайте!Позицията е важна!Интересувайте се от политиката на България,ако искате да изкарате остатъка от живота си тук,във вашата родна страна!И не правете избора машинално.И сега знам ,че ще ме нападнат 100човека , за това което казах по-нагоре.Но поне аз съм човек с позиция.