- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първанов срещу Сидеров
Дам,нищо лошо да гласувате за Сидеров...Ебати нещастното стадо сме...преди години са дошли СДС и народа-айде по митинги,айде правителство ще сваляме...мазния циганин Костов го боли за народа,той нали си има кинти...
След някоя и друга година въздесъщият ни цар,дето и български не говори като хората,се яви от нищото-но не той ще ни оправиИ той оправи единствено себе си и затихна доста стабилно!
Психопата Волен Сидеров изскочи от титулуваната българска кабелна телевизия,а именно-СКАТ ТВ и опаа...лансира някакви патриотически идеи,които граничат по-скоро с фашизъм и вече сме готови президент да го правиме....
Не знам дали народа е глупав или просто иска най-после да получи това,което му се полага,но не може където тъпан думне и ние да сме там (за външната политика е същото)Ако имах правото да гласувам никога нямаше да дам гласа си за човек като Сидеров именно,защото си обичам родината
Не казвам,че Първанов е най-удачния президент,но имайки в предвид останалите кандидати бих казала,че той е цвете
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше