.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    .addicted.
    Guest

да му звънна ли?

Преди време с една приятелка се разхождахме в парка и видягме няколко момчета от нейната компания заприказвахме се.. В последствие се видяхмя още няколко пъти и като резултат от това на 15 септември тръгнах с един Д. на 17 /аз съм на 15/
    Връзката ни не беше нищо особено всеки ден преди даскало се виждахме за по полувин час Така две седмици ОК и постепенно той започна да ми звъни по рядко и да се виждаме по рядко видяхмесе на 12.10 след това на 14ти на мен ми беше лошо и му писах смс че няма да мога да отида на срещата и от тогава не ми е звънял..
    Та какво да правя да чакам той да ми звънне аз да му звънна или просто всичко да свърши така се едно не сме се виждали
    ясно е че връзката ни е свършила ама да му звънна ли официално да се разберем че е край или ....

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    тва е много тъп начин да скъсаш някой - да не му звъниш повече..
    звънни му и се изяснете като хората.. така само можем да гадаем кво иска!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    o4evidno ne ste umreli edin bez drug taka 4e po skoro ti re6i za sebe si dali iska6 da si s nego ili ne...i 4ak togava predpriemai ne6to

Фен
    Град
    София
    според мен вече е малко тъпичко-все пак днес е 23-ти,не сте се чували от 9 дни...според мен няма особен смисъл!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

.addicted.
    Guest
    това че всичко свърши ми е ясно
    но дали да му звънна да се разберем /макар че нз кфо да му кажа/
    или като малките деца да не си звъним и да се правим че не се познаваме..

Мега фен Аватара на iiirish
    глупаво е да късаш с човек без поне едно обяснение. на 17 би трябвало да е осъзнал как стоят нещата, но той явно още изживява детските си години

опитай се да му се обадиш. уговорете си някъде среща и постави въпроса за вас директно. ти знаеш, че връзката ви е приключила, но поне той ти дължи отговор на въпроса "Защо?"

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Да завани му да се изясните
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Цитирай Първоначално написано от .addicted.
    това че всичко свърши ми е ясно
    но дали да му звънна да се разберем /макар че нз кфо да му кажа/
    или като малките деца да не си звъним и да се правим че не се познаваме..
    Еми уговорете си среща.. дори с риск да си помисли нещо. Кажи му, чисто приятелски и така. И както вече казаха видяло се е, че не умирате баш един без друг. Така, че.. Нещата са си решени.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз лично не бих му звъннала .. не стига, че по такъв прост начин ме е заебал, но аз и да му доставя удоволствието да му звънна..
    еми не, няма да стане
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Milsq che nqma smisal da mu zvanish ...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на koalka
    [b]Според мен от това,което е направил показва,че не те хаесва.Просто нямаше да постъпи така.А щеше да те потърси.Ако искаш ти му се обади и виж какво ще се ти каже или как ще се измъкне.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Spored men trq da mu zvannesh za da razberesh kakvo e stanalo ne mojesh e taka da kajesh krai :]]

0biChkam SlyNcEt0 :}

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз лично не бих му звъннала .. не стига, че по такъв прост начин ме е заебал, но аз и да му доставя удоволствието да му звънна..
    еми не, няма да стане
    е той ли е длъжен да звъни? Айде бе..

Звънни му и го питай какво става... 100 % ще измисли някоя гадна причина и като ти каже нещо такова го режи е готово

Званни му и идете на кафе като приятели.От там подхвани темата...Иии каквото и да каже уставате си поне приятели.
    Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!

X boy
    Guest

Ne taka

qvno toi ne te haresva. No ne pravi gre6kata ti da mu zvani6 za6toto 6te se pomisli za golqm playboy. Prosto mu kaji "Ne si me ocenil,drug 6te me oceni. Sbogom!" dano ti pomogne mnenieto mi [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си