- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vupros kum mom4etata.
Kefat li vi momi4eta/jeni koito pu6at?
Аз не съм момче , но ми харесва вапроса и искам да отговоря![]()
По принцип зависи от самото момче някои харесват такива момичета ,но някои не
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
taka e, imenno za tova puskam temata za da razbera kakva 4ast ot vs muje haresvat tova ne6to.Az ve4e 5 meseca pu6a i ot dneska sum si naumila 4e nqmada pu6a.I nqksi mi e mn kofti sa mn mn mn mi se pu6i, ama iskam da gi spra.![]()
Щом искаш ги спри момчетата те харесва заради това което си не заради едни цигари които ти тровят животаПървоначално написано от Malko_kote
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Лично на мен като на момче не ми харесва по простата причина че аз самия не пуша![]()
Аз пък си пуша отдавна и не ми пре4и на отношенията с мом4етата. Освен тва дъвки и мнтови бонбонки вършат 4удеса![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз си пуша от много време ,но досега не ми е вредило при момчетата -моят приятел не пуши ,но не ми прави проблем все пак това си е мое решение, пак и не мисля че това е проблем. НЕ Е ПРОБЛЕМ![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
Аз съм момче. Не пуша и ме харесвам момичета които го правят. Може да е много хубаво, може даже и ако иска да е мис свят, но не ми харесва момичето да пуши. Някак си ме отвръщава, просто после тя и дъхът и миришат на цигари, а това не е най приятната миризма.
NE
LuD LuD!A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658
OPEL vseki si ima sobstveno mnenie, az sam na mnenie 4e trqbva da pravi6 tova koeto ti hareva a ne da go pravi6 zaradi njkoi, 6toto imam priqtelki koito kazvat mi a ne pu6a 6toto gadjeto mi ne mi dava ama tva e tapo i se kriqt..... ili gi otkazva6 ili ne , a ne da mi se kriqt kato malko dete ot maika si![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
За мен е важен характера... а това дали пуши или не си е нейн изборНейн си е живота... тя си решава
![]()
Виж сега...това дали пушиш или не не влиае на това до каква степен се харесваш на момчетата.И ако ще пропушваш не го прави само и само за да се харесаш на някой гъзар, защото ако смята че си задръстена само защото не пушиш, той не те заслужава![]()
маа фака
mn glupava i bezsmislena tema-nqma zna4enie dali pu6i6 ili ne.mom4eto ili te haresva ili ne!kakvo mu e tolkova slojnoto za razbirane?!![]()
ne me kefqt, daje naprotiv, no vse pak ne e fatalno
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
и аз тей и мн ме дразни нещо щото повечето го правят да се правят на какички и да ги видим че едва ли не вече са големи и пушат..... глупости само се тровят и умирисват че покрей тях и насПървоначално написано от malone
![]()
Дам. Това е напълно вярно. Наистина няма голямо значение дали момичето пуши, но все пак аз предпочитам да не пуши. Това си е моето мнение, но все пак ако много ми хареса, защо неПървоначално написано от lady_bird
Учудвам се се от себе си. Предишният ми пост е пълен с тъпизми.
На 14 години и вече пуши... похвално. =D>Първоначално написано от Malko_kote
Определено не ми харесват жени или в случая -- малки глупави момиченца на име Беатрис /OMG!/ -- който пушат.
Едит: По ред на номерата :
Кажи го на белия си дроб.Първоначално написано от SINDEL
Това, че не ти прави проблем не значи че му е приятно.Първоначално написано от barby9
И не е проблем за теб, щото така ти изнася.
Не вярвам да има човек на който му е приятно тоя до него да лъха на кюнец.
Това твое 'умно' мнение да не ти е на hotkey на клавиатурата ?Първоначално написано от lady_bird
![]()
Вече във втора тема го забелязвам, а 6-тото чувство ми подсказва, че не е само на 2 места.
Пуста мода, ей !
Аз обаче си оставам не-модерен и задръстен.
Бе айде бегай жени да пушат, нищо хубаво няма. Въобще цигарите са лошо нещо. Не бих опитал никога!
ami az predi pushih ama gi otkazax sega ne se kefq :]
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...
И аз сам на съштото мнениеПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
хаха тая теми4ка ме накара да си запаля :P
това дали те харесва не се определа от това дали пу6и6 или не.до сега на никой ог приятелите ми не му е пре4ело а сега6ния ми приятел няма какво да протестира - той пу6и пове4е от мени все пак от време на време ми казва да не пу6а толкова но това е по скора за6тото се грижи за мен. мисля 4е на хората които не пу6ат може да им е малко неприятно ако ти пу6и6 но пьк за това има дьвки и ментови бонбони.
Li4no na men ne mi haresvat takiva momi4eta
1.zashtoto az ne pusha
2.zashtoto naistina mirizmata na zigari ne e ot nai priqtnite
3. ne e mn priqtno da se zeluvash s momi4e koeto toku shto e pushilo
по-скоро не, нали знаеш цигарите скапват кожата (така поне казват)