.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: PODARACI

Повече от фен
    Град
    Sofia

PODARACI

Eiii kajete naprimer kakvo moje da se podari na mom4e za rojden den.Sorry ako ima takava tema....Temata moje da e malko tapa ama se pak....znam 4e zavisi ot 4oveka kakvo obi4a no principno kakvo moje da se podari na edno mom4e osven parfium

Еми момчетата до колкото съм осведомена предпочитат практични подаръци.. Нещо което ще си го ползват, а не някой талисман например, но пък и наистина зависи от човека.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    долна махала:D
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#1006047

То егати отговора дето получих, но...чети, тва е...
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Супер фен
    ако става въпрос за гадже вчера видях в една бензиностанция едно сърчице на което пише LoVe на което можеш да запишеш пожеланието си и вместо като го кликнеш няква тъпа мелодийка на се върти да се чува твоят глас мн готин спомен ... ама мисля че това е по-скоро за годишнина примерно

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Zavisi kakvo ti e momcheto ako ti e gadje moje d aizmzislish neshto milichko koeto ti samata si napravila za nego tova spored men nai-mnogo shte go zaradva..Ako znaesh na koi otbor se kefi ili gruma mojehs da mu kupish bluzka ili nehsto takova..dr varint ako hodite e v malkiq cum ima edin shtand kudeto moje po poruchka da mu napravish boxserki na koito da pishe che go obichash ili nehsto takova...Ako ste samo fr moje sushto da mu vzemehs nqkakvo suvenurche
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    selen_mischief emi sorry ....
    A kolkoto do 4oveka da gaje tva s bokserkite kade go predlojihte e qko mersi

Мега фен
    Град
    SF
    парфюм, някаква дреха (ако си сигурна 4е знаеш какъв му е вкусът и кой размер носи), нещо свързано с най-голямата му страст (спорт, хобита и тн), стриптийз и бурен нестандартен секс (ако сте гаджета), да му спретнеш изненадващ купон, 4асовник (ако носи), ъъъ.. ми не се сещам пове4е

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Moje da mu podarish bokserki i ako vodite polov jivot da napishesh na kartichkata iskam sledvashtiq pyt da si s tqh neshtu takova zaka4livo :] predlojih tfa na edna pr i tq go naprai i na gadjeto i mn mmu haresa :]]

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си