.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    so_lonely^
    Guest

Samotna i ot4aqna :(

Hi all!Zna4i az sam edno 15godi6no f-4e i si imam edin problem.Do sega ne sam imala seriozno gaje i se pritesnqvam ot tozi fakt.Ne znam kade e problemat.Ne sam grozna,ne sam sduhana,vinagi sam imala pone 3ma-4ma 'obojateli' no nikoga ne sam haresvala to4no tqh.Ima mom4eta zad men,no podhodq6tiqt ne e tam.4uvstvam se stranno,ne znam kade gre6a i nai veroqtno provlemat se krie v men... Molq za pomo6t, iskam da se promenq i da se nau4a da cenq 4ujdata obi4, no ne znam kak ...

Аз пък съм на 16 и също не съм си имала сериозен приятел и да ти кажа изобщо не се чувствам самотна или отчаяна .. Не мисля,че 15-16 годишна възраст е подходяща за сериозни връзки и т.н.. Живей си живота,докато можеш.Има време за всичко!Когато най-малко очакваш тогава ще се появи подходящото момче!
    Айде горе главата,ясно?да не виждам намръщени физиномии
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Здравей ...
    Ами и аз съм някакав такъв тип човек ... Обичам силно , истински , но рядко ... Винаги има много мочета , който ти предлагат любовта си , но ти никога не ги желаеш ... Но това не зачи , че няма да си щастлива , че няма да намериш , момчето което , ще те направи адски щастлива и тези терзания , ще ти се сторят смешни ...
    Просто не бързай и не се променяй ... Според мен това са обичаш истинси е много по - ценно от това са обичаш всеки следващ в живота си ...
    Успех все пак , ако искаш да се промениш

Обичам те , мили мой Гого !

търпение преди всичко...ще доиде момент, когато ще те връхлети истинска любов. Тя може да е за кратко, може да продължи доста време, но ще те връхлети. Няма човек, който да не я заслъжава поне мъничко.. просто прояви търпение ще се намери точния човек точно, когато не очакваш ...аз лично не виждам слисам да се хващаш с хора който твардят, че те обичат...защото предполагам знаеш..любовта не е само на думи тя е и деисвия, деиствия спрямо човека когото обичаме . Аиде успех и умната !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

ne barzai sas serioznite vrazki ima vreme za tqh jivei skapaniq jivotec....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Milichka.. az sym na 18 I ne sym si imala seriozno gadje.. Napravi si sama izvoda.. Prosto ima sumati vreme.. Vzela si da se otchaivash sega.. Olele maiko.. :P

Фен
    Град
    България
    Аз също съм на 15 и не съм имала , въобще, приятел.Незнам , може би е нормално , защото познавам много момичета в това положение.Но и аз се чувсвтам , гадно и неприятно от този факт.Много момчета са идвали при мен , канели са ме на кафе и т.н., но никога това момче , което ми се е искало на мен.Явно не е толкова лесно.И все някой ден , ще се появи, този, когото си чакала толкова дълго!!!!

Повече от фен
    Ami i az na 15 se vaikah i si misleh 4e problema e vmen i to se okaza i taka,a ina4e si misleh 4e s kogoto i da trygna 6te go obikna e trygnah,a to stana slojnoo....,abe absolytno typi razsyjdeniq vodeni ot ot4aqnieto,ima i po-vajni ne6ta ot tova,ai horata kazvat kogato ti doide i vremeto,za vseki vlak si ima pytnici,zna4i 6tom go kazvat tova,e vqrno.Gore glavata i ne se ot4aivai!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ne se pritesnqvai..izjivei si maldinite bez nqkoi da ti kazva kvo da pravi6 i s koi da izliza6..6toto edna moq priqtelka na tvoite ogdini si hvana gadje i hodiha 4 godini...be6e mu4enie i za dvmata
    no exit

Повече от фен
    Kolkoto i typo i trevialno da zvy4i-Po-dobre kysno s podhodq6tiq,otkolkoto rano s nepodhodq6tiq.Vsi4ki hora ot foryma pi6at i te savetvat,trqbva da im se doveri6 za6toto te ve4e sa minali po tozi pyt i go kazvat ot opit.

so_lonely^
    Guest
    ei mersi na vsi4ki sladuri koito dadoha mnenieto si,pravi ste 4e nqma smisal da se promenqm,6te si 4akam da doide princat na bql kon

Фен
    Град
    София
    Мила,не бързай,защото когато дойде време за истински сериозна връзка,така ще те разтърси,че ще ти се иска да си в сегашното си положение
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Tender Poison
    Мила,не бързай,защото когато дойде време за истински сериозна връзка,така ще те разтърси,че ще ти се иска да си в сегашното си положение
    Така е.Любовта е нож с две остриета,така че не бързай да се замесваш.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Мега фен Аватара на koalka
    Няма от какво да се притесняваш-ти си само на 15.Ще срещнеш момчето,с което ще си щастлива,просто досега не си попадала на него.

Повече от фен
    Споко-живота е пред теб,ще имаш време за всичко И аз съм се чувствал самотен,но се убедих,че не трябва да губиш надежда(пък и да не забравяме,че си само на 15).

ami da spoko jivota e hubaff!!!6et vii6 6et sre6ne6 princa na bql kon i taka...prosto za fseki e razli4no

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от madlencheto:)
    Аз пък съм на 16 и също не съм си имала сериозен приятел и да ти кажа изобщо не се чувствам самотна или отчаяна .. Не мисля,че 15-16 годишна възраст е подходяща за сериозни връзки и т.н.. Живей си живота,докато можеш.Има време за всичко!Когато най-малко очакваш тогава ще се появи подходящото момче!
    Ами аз съм на 15...на секи му идва времето...и точно така стана - най - малко очаквах и човека се появи.До преди връзките ми бяха най - много 2 седмици а сега вече 7 месеца и съм истински щастлива и много влюбена

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от madlencheto:)
    Според мен този отговор е много точен!За всичко си има време
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си