- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- PODARACI
Eiii kajete naprimer kakvo moje da se podari na mom4e za rojden den.Sorry ako ima takava tema....Temata moje da e malko tapa ama se pak....znam 4e zavisi ot 4oveka kakvo obi4a no principno kakvo moje da se podari na edno mom4e osven parfium![]()
Еми момчетата до колкото съм осведомена предпочитат практични подаръци.. Нещо което ще си го ползват, а не някой талисман например, но пък и наистина зависи от човека.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#1006047
То егати отговора дето получих, но...чети, тва е...![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
ако става въпрос за гадже вчера видях в една бензиностанция едно сърчице на което пише LoVe на което можеш да запишеш пожеланието си и вместо като го кликнеш няква тъпа мелодийка на се върти да се чува твоят гласмн готин спомен ... ама мисля че това е по-скоро за годишнина примерно
![]()
Zavisi kakvo ti e momcheto ako ti e gadje moje d aizmzislish neshto milichko koeto ti samata si napravila za nego tova spored men nai-mnogo shte go zaradva..Ako znaesh na koi otbor se kefi ili gruma mojehs da mu kupish bluzka ili nehsto takova..dr varint ako hodite e v malkiq cum ima edin shtand kudeto moje po poruchka da mu napravish boxserki na koito da pishe che go obichash ili nehsto takova...Ako ste samo fr moje sushto da mu vzemehs nqkakvo suvenurche![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
selen_mischief emi sorry ....
A kolkoto do 4oveka da gaje tva s bokserkite kade go predlojihte e qko mersi![]()
парфюм, някаква дреха (ако си сигурна 4е знаеш какъв му е вкусът и кой размер носи), нещо свързано с най-голямата му страст (спорт, хобита и тн), стриптийз и бурен нестандартен секс (ако сте гаджета), да му спретнеш изненадващ купон, 4асовник (ако носи), ъъъ.. ми не се сещам пове4е![]()
![]()
Робинята на Quench