- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте! Какво се прави на парвото кафе?
Аз сам 9 клас, а тя е 10 клас и на нея и на мен ми е парвото кафе в смисал първата истинска среща и се чудя какво да направя за да и е интересно на това кафе?
Искам да стане сериозна връзка!
Моля помогнете!!!![]()
She si govorite obshti neshta.. Za neq.. Za teb.. She se opoznavate.. :P
mi ob6ti raboti za tebe neq ama ne da si kato na 4at puska6 lafove da stava zabavaina4e malko moje i sku4no da stane
![]()
Задавай й въпроси за нея,за това с какво обича да се занимава или нещо такова,но я остави и тя да ти заде някой въпрос де....!![]()
![]()
![]()
Nie se poznavame ot 3 godini no prez tezi 3 godini si znaexme samo imenata. Poslednite 3 sedmici se zapoznaxme zapochna da mi se uzmixva i na men mnogo mi dopadna i vzex che ia pokanix na kafe i sega v sriada shte izlizame, no neznaia kakvo da napravia za da i xaresa mnogo!A inache nie vseki den se vizdame v avtobusa patuvame zaedno kam uchilishte i vednaz tia padna v avtobusa i az ia xvana i posle mi blagodari!
Neznam zashto vi kazvam vsichko tova, no iskam da mi pomognete!
Първи съвет - 9 Клас си а а пишеш като първолак оправи това ...
Втори - Остави нещатата да си вървят спокоино всичко ще е нормално просто бъди себе си!
Project[:]Gaming - Total Destruction Since 2004
Supported by
www.SuperHosting.bg
www.GamersWare.com
Sponsored by
www.SteelSeries.com
MultiGaming Community - www.Project-Team.net
Otpusni se.....bydi estestven...ne se vprqgai mnogo da ne kajesh neshto koeto da q obidi ili zasegne...izslushvai q...no ne q ostavqi da si govori sama!
Uspeh![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
Ami da bydi estestven,tova vseki 6te ti go kaje,puskai po nqkoq 6ega,leko taka i namekvai 4e ti dopada,predrazpoloji q kato i govori6 kato priqtel,za da moje i tq da se otpusne i ne6tata 6te stanat ot samosebe si.Uspeh!
da i az msilq takaПървоначално написано от TraPPed
![]()
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
kaji i 4e iska6 da q liji6 i 6e i haresa oO
Еми поговорете си за интересите си...неща,които те интересуват относно нея и обратното,абе споко всичко ще стане без да се подготвяш
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
emi govorite si ob6ti ne6ta!ti spodelq6 za sebe si ,tq za neq i taka@
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Еми просто се отпосни и бъди естествен. Аз лично никога не си мисля какво ще си говорим с момчето, то винаги от само себе си се получава![]()
отиди...забавлявай се...направи и на нея да и е забавно. Това е най-важното. Ако много тръгнеш да го мислиш 'кво да правя,че да съм готин' нищо няма да стане.![]()
На първото кафе се дръж така :Първоначално написано от help-love
Ако успееш и да докараш силен звук от сърбане 100% е твоя.![]()
Бъди силен, задавай въпроси. И да не забравиш да платиш сметката![]()
Дръж се естествено и си4ко 6те е ОК
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Дръж се естествено и плати сметката задължително![]()