- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов?
Слу4вало ли ви се е да се влюбите в някого като ви е абсолютно ясно, 4е е невъзможно да потръгнат нещата с този 4овек, било заради пола му, заради голяма възрастова разлика,заради обществено пложение, раса, заради външен вид или ниско само4увствие, заради срамежливост или просто защото е зает/а и вие напълно съзнавате 4е никога не би могъл да е ваш?
Ако да как сте се справяли? Защото колкото и да е невъзможно ако оби4аш не можеш да си заповядаш да престанеш просто ей така.
![]()
Робинята на Quench
пола му![]()
както и да е, ако харесвам някой и разбера, че няма начин да се получи, просто ще го оставя и няма да се занимавам повече
няма смисъл да си блъскаш главата заради един, когато има още хиляда като него, които биха могли да бъдат твоитва си е чиста загуба на време
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами да, пола... Слу4вало се е тайни4ко някое моми4е да си пада по друго. А и с мом4етата сигурно е така, но те никога не биха си признали![]()
![]()
Робинята на Quench
аз сега съм в такова положениемомчето което наистина мн харесвам ме мрази
Ами кво да правя ... търпя си и чакам да ми отмине 2-годишното и половина "увлечение"
Ох! Бая дълго "увле4ение" наистина.
И аз бях в подобна ситуация допреди 2 години - харесвах си един 4овек а той ме виждаше само като приятелка. Аз пък взех 4е му казах и той престана да иска изобщо да имаме квото и да било общо ве4е. И страдах по тоя нещастник цели 2 години![]()
Оба4е ве4е не!
![]()
Робинята на Quench
когато харесаш някой и разбираш, че той не е за теб поради каквата и да било причина, просто се стараеш да отминеш този етап от живота си и да се насладиш до край на свободата си![]()
emi az sum si uporita..ne se otkazvam tolkova lesno..uspokoqvam se edva kogato vidq che sum napravila vsichhko,na koeto sum sposobna za tozi chovek..i nai-veche za da potrugnat neshtata....a ako ne sa potrugnali znachi tozi chovek e qko slqp i gluh..za vsichki moi dumi i postupki..taka che ne si zaslujava..a i samo toi gubi ot cqlata rabota..![]()
Ами да ти кажа не ми се е случвало,но предполагам не е много приятно.Просто тези момчета,които съм харесвала не са ми били някви недостижими,но просто не съм имала достатъчвно чувства,или те са ме харесвали,но аз не.
Ами случвало ми се е и е много гадно.Момчето не беше много голямо обаче имаше сериозна връзка от 3 години и все още продължава.каквото и да правече мацката му той винаги тичаше по нея и си личеше колко много я обича..е и двамата са имали странични връзки ,обаче никога не съм искала да бъда трети човек в една връзка,а ми беше ясно че той няма да я зареже заради мен.И така ...с течение на времето забравих за всичко.
I az sum v takova polojenie.Ponqkoga se uspokoqvam s tova :"Vremeto lekuva!",ama mai se okazva,4e trqbva da mine cql jivot za da zbaravi6 4oveka,kogoto ob4a6,i s kogoto ne moje6 da bude6...No gore glavata,jivotut produljava...
![]()
vseki e imal nevuzmojna lubov moite vsi4kite sa bili takiva![]()
![]()
to kakvo da se pravi takuv e jivota...prosto 4aka6 da premine kolkoto i da se nadqva6 i kakvoto i da pravi6 znae6 4e nikoga nqma da bude tvoi i se primirqva6..pone taka prava az
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Момче съм и не ме е срам да ти кажа че никога не съм харесвал момиче както ти си мислиш че правим и не си признаваме.
Немога да харесам едно момче толкова много колкото мога да харесам момиче![]()
Dammmzzz az se bqh vlubila v edno mom4e ot biv6eto mi daskalo.Toi be6e v sasedniq klas,no si ima6e gaje,koeto be6e moq frHaresvah mom4eto 3 godini i taka ne smqh da mu priznaq 4yvstvata si.Posle se vlubih v dr i taka :P
И на мен ми се е случвало, но с времето всичко угасва и спира да ми пука и започвам да харесвам друга и т.н.![]()
Da slu4avlo mi se e, daje sega sym to4no v takava situaciq, toj e 1vo - 6 godini po-golqm, vtoro - zaet, 3to - gleda na men kato na naj-dobra priqtelka... I 4estno kazano, nqmam nikakva predstava nito kak da postypq, nito kak da posyvetvam drugi v podobna situaciq![]()
![]()
mnogo mi e poznatoПървоначално написано от SINDEL
samo 4e pri men ne 2 god a predi polovin god beshe..
OMG ..............Ами да, пола... Слу4вало се е тайни4ко някое моми4е да си пада по друго. А и с мом4етата сигурно е така, но те никога не биха си признали Not talking
ест че на 'секи му се е случвало....
ма при мене не е имало фактори като пол или расова дискриминация...
циганки и гейове.....не мерси![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Да, харесвах едно момче, което дори не познавах, ми беше много тягостно. Освен това половината момичета от училището го харесваха включително няколко мои приятелки-не исках да се карам с тях. А и беше по-голям, абе невъзможна любов отвсякъде. НООО! Клин клин избива...Пробвай и този вариант. На мен подейства
![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Това беше нещо много неочаквано от мен-да се влюбя в брата на бившото.Той е по-голям и перфектен,а аз съм просто приятелка на брат му.Но започнах да го преодолявам.Просто спирам да мисля за него.
Никога не ми се е случвало... Понякога ми се иска, колкото и тъпо да звучи, аз да бъда наранената, а не аз да наранявам... Кофти е да нараниш някой на когото държиш, и въпреки всичко да не можеш да бъдеш с него, защото си с друг или защото не го обочаш по този начин...![]()
Същата историяПървоначално написано от Ice Princess
Само че въпросният невъзможник е с 3 години по-голям от мен. И не съм му чак най-добра приятелка, защото се познаваме от доста скоро. Май цитирах неуместно ;p
Както и да е. Всеки да прави това, което счита за добре. Като казвам "добре", имам предвид не само за него самия. Аз лично ще действам - или не - по съвест![]()
Ако искате - "борете" се. Ако не искате - недейте. Аз мога да кажа две неща - ако сте наясно какво искате да направите, направете го, без да се страхувате. И не прилагайте нечестни и подмолни трикчета.