.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Фен
    Град
    v edna lokva
    abe kvi sa tiq gluposti.Ako tolkoz go 0obi4a6 nqkoi varvi pri nego

Guest
    Purvata mi lubov be takava-nevuzmojna i nespodelena...6 godini razlika,az uchenichka v 10 klas,toi-uchitel... Tova beshe purviqt chovek,v koito se vlubih. Razbira se,ne posmqh da priznaq nishto,a i ne trqbvashe,a sled izvestno vreme,toi napusna. I ne razbra...veche 2 godini i polovina...

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ох! Бая дълго "увле4ение" наистина.
    И аз бях в подобна ситуация допреди 2 години - харесвах си един 4овек а той ме виждаше само като приятелка. Аз пък взех 4е му казах и той престана да иска изобщо да имаме квото и да било общо ве4е. И страдах по тоя нещастник цели 2 години
    Оба4е ве4е не!
    Daje ne me smqtashe i za priqtelka, mnogo tapo beshe , no sega vsichko e nared
    Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Слу4вало ми се е даже много пъти,с най-сериозния,след като тайно го харесвах 3 години,а той дори не ме забелязваше,въпреки,4е бяхме и ОЩЕ СМЕ в един клас,станахме гаджета,след като внезапно той се влюби в мен и ми предложи,е,ве4е скъсахме де,а в момента пове4ето му "най-добри приятели" са хлътнали в мен,но аз все още си оби4кам НЕГО! А да,бяхме гаджета цели 4 месеца и нещо! \/

При мен в момента се случва нещо подобно...Искам страшно много да бъда с едно момче , но се оказа че той има само приятелски чувства към мен , а аз вярвах така истински че чуствата ми са взаимни...
    За сега нашата връзка е невъзможна , но аз не изпитвам страдание - напротив , толкова ми е мил и толкова вярвам че той е човека за мен , че даже ми става интересно какво ще се случи в бъдеще

Град
    София
    Случи ми се съвсем скоро и още ме мъчи...

FiRe_LaDy
    Guest
    Mdam,no i az se oshte nz shto ne sa poluchi.Prichinata e zagadka za men.Ama kakto i da e.Emm oshte si go obicham,veche 8 meseca i neshto,ama ne moga eitaka da go zabraq.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ne mi se e slu4valo
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Да случвало ми се е и в момента съм в такова положение,не мога да го имам и колкото и да го обичам се отказах от него,нямам сили да се боря за любовта му вече,обичта ми към него е същата,но вече се предадох,защото само се наранявах Но вече не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си