- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов?
abe kvi sa tiq gluposti.Ako tolkoz go 0obi4a6 nqkoi varvi pri nego![]()
Purvata mi lubov be takava-nevuzmojna i nespodelena...6 godini razlika,az uchenichka v 10 klas,toi-uchitel... Tova beshe purviqt chovek,v koito se vlubih. Razbira se,ne posmqh da priznaq nishto,a i ne trqbvashe,a sled izvestno vreme,toi napusna. I ne razbra...veche 2 godini i polovina...
Daje ne me smqtashe i za priqtelka, mnogo tapo besheПървоначално написано от SINDEL
, no sega vsichko e nared
![]()
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
Слу4вало ми се е даже много пъти,с най-сериозния,след като тайно го харесвах 3 години,а той дори не ме забелязваше,въпреки,4е бяхме и ОЩЕ СМЕ в един клас,станахме гаджета,след като внезапно той се влюби в мен и ми предложи,е,ве4е скъсахме де,а в момента пове4ето му "най-добри приятели" са хлътнали в мен,но аз все още си оби4кам НЕГО!А да,бяхме гаджета цели 4 месеца и нещо! \
/
При мен в момента се случва нещо подобно...Искам страшно много да бъда с едно момче , но се оказа че той има само приятелски чувства към мен , а аз вярвах така истински че чуствата ми са взаимни...
За сега нашата връзка е невъзможна , но аз не изпитвам страдание - напротив , толкова ми е мил и толкова вярвам че той е човека за мен , че даже ми става интересно какво ще се случи в бъдеще![]()
Случи ми се съвсем скоро и още ме мъчи...
Mdam,no i az se oshte nz shto ne sa poluchi.Prichinata e zagadka za men.Ama kakto i da e.Emm oshte si go obicham,veche 8 meseca i neshto,ama ne moga eitaka da go zabraq.![]()
ne mi se e slu4valo
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!