.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Moderated:Въпрос относно Постинор Дуо

Molq vi malko da me prosvetlite po otno6enie na postinor duo i nai-ve4e za sled tova!Taka naloji se da go piq predi nqkolko dni,po nqkakva slu4ainost i edna priqtelka go e pila sega naskoro!NO situaziqta pri neq e 4e predi da stane fala i da trqbva da go pie e bila v zikul,2 dni po- kusno i se e nalojilo da go izpie i sledf o6te 2 dni i e do6lo otnovo!A pri men ne e taka,koe spored vas e po normalno??Kajete mi,4e zapo4vam da se pritesnqvam!?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен
    Град
    SF
    Била е в цикъл, пла е Постинор и след 2 дена пак й е дошло??
    А при тебе - пила си го, но не ти е дошло след няколко дена?
    Правилно ли разбирам?
    Ако е така определено тва на приятелката ти ми се вижда по-ненормално. Аз като съм пила и ми идва седмица, 10 дена по-късно. Два е супер малко. Но може би си зависи...
    Колкото до тебе - не се притеснявай - може да ти дойде по-рано тоя месец, но може и да си ти дойде навреме или дори 3-4 дена по-късно от обикновено.
    Няма да се шашкаш.

Робинята на Quench

Guest
    ne znam za6to,zapo4vam da ostavam s vpe4etlenieto 4e si mom4e,ako e taka se nadqvam 4e ne si pil tova lekarstvo,no qvno si dosta akuliq 4e i tuk se mesi6!iskam mnenie na MOMI4E koeto ve4e znae za kakvo stava!Molqvi kajete ne6to!

Guest
    mersi sindel!prosto naistina mi trqbva6e otgovor ot 4ovek koito mu se e nalagalo da go pie! mersi

Мега фен
    Град
    SF
    КОЙ БИЛ МОМ4Е ???!
    А стига бе! Не стига 4е има 10001 такива теми по форума, ами пускат нови и нови и като някой се опита да им помогне изнагляват до безумие. Пък ти кво си мислиш - 4е мом4етата не ги разбират тея работи ли?! Тука явно вси4ки във форума са много по-навътре с нещата от тебе, така 4е като някой ти пише да ти помогне, благодариш у4тиво 4е изобща са си дали труда да отговорят на неуките лапенца и си траеш! Тва е! Такива хора не заслужават да си губиш времето да им даваш съвети изобщо!

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    SF
    Моля, моля.
    Бъди по-любезна с мом4етата де! И те ги разбират тея работи. Айде със здраве

Робинята на Quench

Guest
    sindel ozenqvam 4e mi otgovori nqmah v predvid teb s purviq otgovor,samo vtoriq se otnasq6e za teb!prosto qvno dokato sum otgovarqla na 1viq otgovor si me izprevarila s otgovora i si re6ila 4e e za teb!

Мега фен
    Град
    SF
    Да бе, зацепих аз ама бая късно - ве4е си бях пуснала тоя злобния отговор. Сори, стават и фалове

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ама Аз съм добро дете
    Исках само да помогна
    Не ми се карайте

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове