- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Judas Priest.VS.Metallica
Е, коя от двете групи ви кефи повече?
Аз съм неутрален
ШАРЕНИЯ ^^
Халфорд юбер алес..
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
А албумите по времето на Тим Оуенс със същото и Пейнкилърът със едно и също звучене ли ги определяш сравнинение с останалите албуми?
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Който е гласувал за Метълика бързо да се обжда, че да го набием.![]()
80.95.22.55
84.43.153.36
Първоначално написано от Mo6nо
![]()
![]()
![]()
навита съм!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Тим Оуенс е нямал никаква дума в Джудас, няма особено голямо право на глас и сега в Iced Earth. Това си го казва сам и затова е направил собствен проект с китариста на групата, в която е бил преди да отида в Джудас и здаде албум с нея Там половината от песните са изцяло негови, а другата половина ги е правил заедно с въпросният китарист. Албумът е доста добър.Първоначално написано от TheNightRider
Става дума за Beyond Fear.
80.95.22.55
84.43.153.36
Аз като фен, а не като критик предпочитам Металика. 100%
Мноу ми дреме кфо е въвел Халфорд, че не са претърпели развитие и т.н.
Винаги е по-важно, коя група те докосва, а не разни малоумни факти кой кфо направил.
Ако трябва да изкарваме такива - Халфорд е педал. И който слуша Халфорд също е педал.
Saatana vittu perkele hate crew!
Това го бях чел в едно интервю, иначе може да се провери в allmusic, тъй като там пише кой е правил песента.
Сравни:
Judas Priest - Demolition
Judas Priest - Jugulator
Beyond Fear - Beyond Fear
Iced Earth - The Glorious Burden
Забележи, че Owens го има във всички песни на Beyond Fear, в една на Iced Eath и в нито една на Judas.
80.95.22.55
84.43.153.36
Халфорд може и да е педал, но музиката му не е такава докато част от песните на Метълика са педалска музика...хъхъхъПървоначално написано от Boot
80.95.22.55
84.43.153.36
Ами то и затова част от музиката на Метълика е педалска...Първоначално написано от TheNightRider
Какво да се прави? Педалска му работа...
80.95.22.55
84.43.153.36
Я конкретизирай "педалска музика"
И що пропусна да отречеш, че не сте педали. Или не е удобно да питам?!
Ще кажа, че с много идеи са го подминали педала.
Дай Дай Май Дарлинг явно се счита за педалска - лирическият герой иска момичето да умре,защото явно жела да е с момче. Или Соу Факинг Уот - там нееднозначно се говори как героят е направил свирка на баща си. Ужас,спред мен,който слуша металикА е много зле - по себе си съдя. Ей,тва фентовете на металика сме големи предали,ей! Що не ида да чуя нещо по-малко предалско,като Азис например!
Ехх в какви работи ни подозираш. Засрами се. Как изобщо минават такива мисли през главата ти?Първоначално написано от Boot
Всичко е нарид само дето направи малко правописна грешка. Вместо "подминали" трябваше да напишеш "минали".Ще кажа, че с много идеи са го подминали педала.
80.95.22.55
84.43.153.36
Като слушам педалска музика кфи мисли да ми минават през главата![]()
Даа,аз сикам да правя секс с дядо и тате едновременно. Педал съм,бате....
Боже мойПървоначално написано от quench
![]()
Какво предизвиква прекаленото слушане на Метълика, а аз ги мислех за по-нормални...
80.95.22.55
84.43.153.36
Ееее,бате,що ме затапи така мошно бе? Сега нямам как да ти отвърна. Тая Металика ми изпи акъла,ей!
боли ме чепа за Джудас... квито ще да са.
Металика са култови като Ада (и това не подлежи на обсъждане, кхххх). който не мисли така е педал. факт!
.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
:P
Метълика са страхотна група. Айде от мен да мине - култови са, но сравнение с джудас са нищо, пълна нула. Защото Халфорд е бог и неслучайно му викат "The Metal God". Нищо че групата се казв "свещенникът на Юда".
80.95.22.55
84.43.153.36
Джудас за допринесли за метъла повече от Металика.И двете групи ме кефят,но предпочитам Миталицъ![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Вижте,аз повече се кефЪ на металица,но дълбоко уважавам джудасите. Не затова се заядох с Мошно,а защото твърдеше,че металица е педалска музика. Впрочем,и на халфорд се кефя,но няма да си го пусна вкъщи - не е достатъчно упадъчен за мен. Пийс вече,а?![]()
az judas ne slu6am, taka 4eee METALLICAAAdamm
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it