- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Момчета, какво най-много ви отблъсква във...
Kakvo nai-mnogo vi otbluskva vuv vun6niq vid na momi4eto?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Наднорменото тегло.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Има доста неща които могат да ме привлекат или отблъснат .Като говорим за отблъскване най-вероятно би ми станало лошо ако видя момиче с мустак или ако е доста пълна или някой неприятен дефект.Друго ако няма добра фигура и такива неща. Но не всички момичета са перфектни така ,че някои неща се пропускат и доста зависи и от характера.Затова не може да се каже нещо конкретно ,а само общи неща .Това е от мене!
Be Cool !!! Be Happy!!!Be Strong!!!This Is Your LiFe Do Everything You Want!!!
Космите на нежелани места, наднормено тегло, прекалено много грим, липс ана лична хигиена.
Фродена ТЪПОТИЯ !!!
=D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
![]()
![]()
![]()
просто нямам думи.
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Мразя наднорменото тегло и космите навсякаде ако се сещате кво имам в предвид![]()
По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш паднал
И аз ма не мразя пълните хора,вие го казвате се едно че като са дебели за нищо не стават!Моля...Първоначално написано от XXXBoY_88
![]()
Съвсем в реда на нещата са си е, tequila, да не харесваме наднорменото тегло.Обаче бъркаш малко - става дума за външния вид на момичето, а не за момичето като цялоЕстествено, има момчета (и мъже, съответно), които харесват по-...пълничките представители на женския пол.Въпреки че те не се срещат толкова често.Като изключим наднорменото тегло (ама наистина наднормено - леко закръглената форма не е чак толкова фатална), не ми харесва окосмяването.Жените затова са "нежния пол" - където пипнеш, да имаш чувството, че докосваш коприна, кадифе
Гадничко си е, ако едно момиче има косми по краката и корема - специално за момичетата не е чак толкова скъпо да се отиде на лазерна епилация, където за няколко процедури ще се отърват от тези работи.Отвращават ме и пъпките по лицето - естествено, случва се момичето да има една-две пъпчици, все пак не само момчетата влизат в пубертета.Но на лицето на едно момиче няма да се получават пъпки "като за световно", ако се грижи за лицето си.Има си лосиони за тази работа.И още едно нещо - последно (някои хора биха казали, че съм претенциозен относно избора на красиво момиче, но нали точно такава е целта тук - да ви кажем какво не ни харесва).Не ми харесва, ако момичето не си чисти носа от порите - носът също е част от лицето и трудно човек може да пропусне да си отбележи в ума как изглежда лицето на определено момиче без да е видял носа.Има лепенки на Нивеа, които са много ефикасни - даже стават за момчета (по принцип не ми харесва да виждам на лицето на човека, с когото говоря, черни точки навсякъде).
Бих казал, че това е най-общо![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
=D> =D>Първоначално написано от morsmordre
2 т. от правилника. Бан на профил
сега ще ви кажа аз, нищо че съм момиче.
говорим за външния вид.
гнусно е косми между циците
гнусно е големи косми навсякъде
гнусно е черно под ноктите
гнусно е жълто в ушите
гнусно е кофти дъх
и ей такива подробности.
а и познавам страааашно секси пълни момичета затова ПЕПИ замълчи![]()
алелуя.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> abs sum suglasnaПървоначално написано от i'm so excited!
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ахах с риск да ви отвратя брутално,като стане дума за такова нещо единственото което ми изплува в съзнанието,е как един път видях едно момиче,което познавам,с едни плитки дънки от които познайте от окъде дискретно,но достатъчно забележимо се подаваха симпатични косъмчета...Просто ми се догади..няма такава гадна гледка...И също е много гадно момиче да мирише на пот или да има гаден дъх...Само винаги ми е било много интересно хората които миришат на пот или имат лош дъх не се ли усещат????
![]()
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
ахахахахахаха отвратително.Първоначално написано от {S}BaBY{G}
и аз така си спомням веднъж преди около година се запознах с някакво момиче .. ама тя милата със сууууупер плитки дънки ... и се подаваха не малки косъм4ета, а направо космища братле, все едно нарочно ги е пускала \/
алелуя.
morsmordre, добре дошъл
Мислих, че ще добавиш, че те е гнус и от мръсни (грозни) косинали косата била първото нещо, в което се заглеждаш в едно момиче
![]()
Ти не ме помниш, ама аз те помня![]()
Иначе мен много ме е гнус от лошия дъх, многото косми, потта, миришещи крака, както казаха черно под ноктите, напукани устни, коса с много пърхот
Това еПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
Аууу и е адски грознокато си със дънки с много ниска талия и като седнеш и не си дигнеш дънките и прашките паднат ......... и ти се покаже гъза
![]()
![]()
![]()
Малее това е отврат, тая Виолета от Биг Брадър направо като я видя и ми се гади....
А имах една позната дето все не си дигаше дънките като сядаше ..... и имаше 4ерни косми над гъза, а и на него....и сичко се виждаше...oсобено като седнеше в барчето на даскалото и всички я забелязваха![]()
и какво ще рече "грозна коса",ако не е тайна?![]()
Никой не може да ме отврати,ако е стойностен по душа..дори и най-мърлявият,грозен,нелицепри ятен,миришещ и тн..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ще си позволя да ти обясняПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Ами грозна коса е неизмита,миришеща на пот,несресана,мазна в корените...Или пък недъгаво подстригана..Или пък изрусявана ама много да са поникнали корените и да е грозно или пък всичкото това накупА и също смотана коса на небрежен кок....а и за капак-без блясък
Ето това е грозна коса
Izvinqvai ama izkazvaneto ti e mega tupo! 1vo ima momi4eta koito ne mogat da si pozvolqt da hodqt prez 2 sedmici na frizior i tova 4e malko ili pove4e si im li4i izrasnalata kosa ne e izob6to grozno!!dr koeto e ,kosi bez blqsuk ima kolkoto iska6 i tova ne e faktor (NE SMAO TOVA) 1 kosa da e dobre izglejda6ta. Smotanata kosa na kok e izbor na 4oveka i ti moje da si sperfektna kosa i pak da si q vurje6 taka ( za6toto ne pla6tame danuk ob6testveno mnenie!) I za nedugavo podstrigvana - izvinqvai ima zna4i nedugavi friziorki i ti moje da otide6 na frizior ,da dade6 200 lv za specialna podstrijka i da popadne6 na skanap frizior ,tova ne zna4i 4e i kosata ti e skapana! 1vo misli i togava govori!Първоначално написано от e_l_i_z_a
ох..мислиш ли,че не се сетих,че грозна коса може да е "израснала,невчесана,изхаб на,мръсна.."..ти май не усети иронията ми?
Исках да кажа..че не можеш да кажеш на коса,че е грозна..думичката не е подходяща..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Elena Georgieva, koq si ti????????![]()
Ахахаха =D> =D> =D> Нямаш грешка!Добре заварила!Първоначално написано от sineoka_kukla
Сетих се и за косата, но вече бях изпратил съобщението, а нямах време да го поправям.Така си е, наистина косата за мен е едно от първите неща, които забелязвам у едно момиче.Никак не би ми харесало момичето да има мръсна, сплъстена коса, която не е виждала вода от последния път, когато е валяло (преди седмица).Когато си тръгвах от един купон и си казвах чао с приятелите, при нас имаше още едно-две момичета, които аз не познавах, и едното беше пийнало малко повече.След като се сбогувах с последната приятелка, това момиче дойде при мен и ме прегърна, но косата му..Никак не ми беше приятно като се докоснах до мазната и сплъстена коса на това момиче.Добре, че рядко се срещат момичета, които да не се грижат за ксоата си.
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE