.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Guest

Moderated: Момчета, какво най-много ви отблъсква във...

Kakvo nai-mnogo vi otbluskva vuv vun6niq vid na momi4eto?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Наднорменото тегло.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Има доста неща които могат да ме привлекат или отблъснат .Като говорим за отблъскване най-вероятно би ми станало лошо ако видя момиче с мустак или ако е доста пълна или някой неприятен дефект.Друго ако няма добра фигура и такива неща. Но не всички момичета са перфектни така ,че някои неща се пропускат и доста зависи и от характера.Затова не може да се каже нещо конкретно ,а само общи неща .Това е от мене!
    Be Cool !!! Be Happy!!!Be Strong!!!This Is Your LiFe Do Everything You Want!!!

Guest
    Космите на нежелани места, наднормено тегло, прекалено много грим, липс ана лична хигиена.

Guest
    Фродена ТЪПОТИЯ !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Фродена ТЪПОТИЯ !!!
    =D> =D> =D>

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Наднорменото тегло.

просто нямам думи.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Фродена ТЪПОТИЯ !!!
    хеХ

Мразя наднорменото тегло и космите навсякаде ако се сещате кво имам в предвид
    По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш паднал

Фен
    Град
    Sofia BG
    Цитирай Първоначално написано от XXXBoY_88
    Мразя наднорменото тегло и космите навсякаде ако се сещате кво имам в предвид
    И аз ма не мразя пълните хора,вие го казвате се едно че като са дебели за нищо не стават!Моля...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Съвсем в реда на нещата са си е, tequila, да не харесваме наднорменото тегло.Обаче бъркаш малко - става дума за външния вид на момичето, а не за момичето като цяло Естествено, има момчета (и мъже, съответно), които харесват по-...пълничките представители на женския пол.Въпреки че те не се срещат толкова често.Като изключим наднорменото тегло (ама наистина наднормено - леко закръглената форма не е чак толкова фатална), не ми харесва окосмяването.Жените затова са "нежния пол" - където пипнеш, да имаш чувството, че докосваш коприна, кадифе Гадничко си е, ако едно момиче има косми по краката и корема - специално за момичетата не е чак толкова скъпо да се отиде на лазерна епилация, където за няколко процедури ще се отърват от тези работи.Отвращават ме и пъпките по лицето - естествено, случва се момичето да има една-две пъпчици, все пак не само момчетата влизат в пубертета.Но на лицето на едно момиче няма да се получават пъпки "като за световно", ако се грижи за лицето си.Има си лосиони за тази работа.И още едно нещо - последно (някои хора биха казали, че съм претенциозен относно избора на красиво момиче, но нали точно такава е целта тук - да ви кажем какво не ни харесва).Не ми харесва, ако момичето не си чисти носа от порите - носът също е част от лицето и трудно човек може да пропусне да си отбележи в ума как изглежда лицето на определено момиче без да е видял носа.Има лепенки на Нивеа, които са много ефикасни - даже стават за момчета (по принцип не ми харесва да виждам на лицето на човека, с когото говоря, черни точки навсякъде).

Бих казал, че това е най-общо
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Съвсем в реда на нещата са си е, tequila, да не харесваме наднорменото тегло.Обаче бъркаш малко - става дума за външния вид на момичето, а не за момичето като цяло Естествено, има момчета (и мъже, съответно), които харесват по-...пълничките представители на женския пол.Въпреки че те не се срещат толкова често.Като изключим наднорменото тегло (ама наистина наднормено - леко закръглената форма не е чак толкова фатална), не ми харесва окосмяването.Жените затова са "нежния пол" - където пипнеш, да имаш чувството, че докосваш коприна, кадифе Гадничко си е, ако едно момиче има косми по краката и корема - специално за момичетата не е чак толкова скъпо да се отиде на лазерна епилация, където за няколко процедури ще се отърват от тези работи.Отвращават ме и пъпките по лицето - естествено, случва се момичето да има една-две пъпчици, все пак не само момчетата влизат в пубертета.Но на лицето на едно момиче няма да се получават пъпки "като за световно", ако се грижи за лицето си.Има си лосиони за тази работа.И още едно нещо - последно (някои хора биха казали, че съм претенциозен относно избора на красиво момиче, но нали точно такава е целта тук - да ви кажем какво не ни харесва).Не ми харесва, ако момичето не си чисти носа от порите - носът също е част от лицето и трудно човек може да пропусне да си отбележи в ума как изглежда лицето на определено момиче без да е видял носа.Има лепенки на Нивеа, които са много ефикасни - даже стават за момчета (по принцип не ми харесва да виждам на лицето на човека, с когото говоря, черни точки навсякъде).

Бих казал, че това е най-общо
    =D> =D>
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    сега ще ви кажа аз, нищо че съм момиче.
    говорим за външния вид.
    гнусно е косми между циците
    гнусно е големи косми навсякъде
    гнусно е черно под ноктите
    гнусно е жълто в ушите
    гнусно е кофти дъх
    и ей такива подробности.
    а и познавам страааашно секси пълни момичета затова ПЕПИ замълчи
    алелуя.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    сега ще ви кажа аз, нищо че съм момиче.
    говорим за външния вид.
    гнусно е косми между циците
    гнусно е големи косми навсякъде
    гнусно е черно под ноктите
    гнусно е жълто в ушите
    гнусно е кофти дъх
    и ей такива подробности.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> abs sum suglasna
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

ахах с риск да ви отвратя брутално,като стане дума за такова нещо единственото което ми изплува в съзнанието,е как един път видях едно момиче,което познавам,с едни плитки дънки от които познайте от окъде дискретно,но достатъчно забележимо се подаваха симпатични косъмчета ...Просто ми се догади..няма такава гадна гледка...И също е много гадно момиче да мирише на пот или да има гаден дъх...Само винаги ми е било много интересно хората които миришат на пот или имат лош дъх не се ли усещат????
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от {S}BaBY{G}
    ахах с риск да ви отвратя брутално,като стане дума за такова нещо единственото което ми изплува в съзнанието,е как един път видях едно момиче,което познавам,с едни плитки дънки от които познайте от окъде дискретно,но достатъчно забележимо се подаваха симпатични косъмчета ...Просто ми се догади..няма такава гадна гледка...И също е много гадно момиче да мирише на пот или да има гаден дъх...Само винаги ми е било много интересно хората които миришат на пот или имат лош дъх не се ли усещат????
    ахахахахахаха отвратително.
    и аз така си спомням веднъж преди около година се запознах с някакво момиче .. ама тя милата със сууууупер плитки дънки ... и се подаваха не малки косъм4ета, а направо космища братле, все едно нарочно ги е пускала \/
    алелуя.

Супер фен
    morsmordre, добре дошъл
    Мислих, че ще добавиш, че те е гнус и от мръсни (грозни) коси нали косата била първото нещо, в което се заглеждаш в едно момиче
    Ти не ме помниш, ама аз те помня
    Иначе мен много ме е гнус от лошия дъх, многото косми, потта, миришещи крака, както казаха черно под ноктите, напукани устни, коса с много пърхот

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla

Мислих, че ще добавиш, че те е гнус и от мръсни (грозни) коси нали косата била първото нещо, в което се заглеждаш в едно момиче
    Иначе мен много ме е гнус от лошия дъх, многото косми, потта, миришещи крака, както казаха черно под ноктите, напукани устни, коса с много пърхот
    Това е
    Приятелството е като една душа в две тела.
    Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.

Супер фен
    Аууу и е адски грозно като си със дънки с много ниска талия и като седнеш и не си дигнеш дънките и прашките паднат ......... и ти се покаже гъза
    Малее това е отврат, тая Виолета от Биг Брадър направо като я видя и ми се гади....
    А имах една позната дето все не си дигаше дънките като сядаше ..... и имаше 4ерни косми над гъза, а и на него....и сичко се виждаше...oсобено като седнеше в барчето на даскалото и всички я забелязваха

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    и какво ще рече "грозна коса",ако не е тайна?

Никой не може да ме отврати,ако е стойностен по душа..дори и най-мърлявият,грозен,нелицепри ятен,миришещ и тн..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

Никой не може да ме отврати,ако е стойностен по душа..дори и най-мърлявият,грозен,нелицепри ятен,миришещ и тн..
    Ще си позволя да ти обясня
    Ами грозна коса е неизмита,миришеща на пот,несресана,мазна в корените...Или пък недъгаво подстригана..Или пък изрусявана ама много да са поникнали корените и да е грозно или пък всичкото това накуп А и също смотана коса на небрежен кок....а и за капак-без блясък Ето това е грозна коса

Elena Georgieva
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

Ще си позволя да ти обясня
    Ами грозна коса е неизмита,миришеща на пот,несресана,мазна в корените...Или пък недъгаво подстригана..Или пък изрусявана ама много да са поникнали корените и да е грозно или пък всичкото това накуп А и също смотана коса на небрежен кок....а и за капак-без блясък Ето това е грозна коса
    Izvinqvai ama izkazvaneto ti e mega tupo! 1vo ima momi4eta koito ne mogat da si pozvolqt da hodqt prez 2 sedmici na frizior i tova 4e malko ili pove4e si im li4i izrasnalata kosa ne e izob6to grozno!!dr koeto e ,kosi bez blqsuk ima kolkoto iska6 i tova ne e faktor (NE SMAO TOVA) 1 kosa da e dobre izglejda6ta. Smotanata kosa na kok e izbor na 4oveka i ti moje da si sperfektna kosa i pak da si q vurje6 taka ( za6toto ne pla6tame danuk ob6testveno mnenie!) I za nedugavo podstrigvana - izvinqvai ima zna4i nedugavi friziorki i ti moje da otide6 na frizior ,da dade6 200 lv za specialna podstrijka i da popadne6 na skanap frizior ,tova ne zna4i 4e i kosata ti e skapana! 1vo misli i togava govori!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    ох..мислиш ли,че не се сетих,че грозна коса може да е "израснала,невчесана,изхаб на,мръсна.."..ти май не усети иронията ми?
    Исках да кажа..че не можеш да кажеш на коса,че е грозна..думичката не е подходяща..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    Elena Georgieva, koq si ti????????

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    morsmordre, добре дошъл
    Ахахаха =D> =D> =D> Нямаш грешка!Добре заварила!
    Сетих се и за косата, но вече бях изпратил съобщението, а нямах време да го поправям.Така си е, наистина косата за мен е едно от първите неща, които забелязвам у едно момиче.Никак не би ми харесало момичето да има мръсна, сплъстена коса, която не е виждала вода от последния път, когато е валяло (преди седмица).Когато си тръгвах от един купон и си казвах чао с приятелите, при нас имаше още едно-две момичета, които аз не познавах, и едното беше пийнало малко повече.След като се сбогувах с последната приятелка, това момиче дойде при мен и ме прегърна, но косата му..Никак не ми беше приятно като се докоснах до мазната и сплъстена коса на това момиче.Добре, че рядко се срещат момичета, които да не се грижат за ксоата си.
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си