- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima li?
Ima li nqkoi vuv foruma, koito e rasta?
Rasta?Twa da ne sa oneq narkomani s plitkite det sa im na vuzeli?Ne vqrvam da vlizat takia hora tyk.6to?ti da ne si takaw?
![]()
Но ти обаче продължаваш да си сереш некадърното мнение на болен индивид. За 4 мнение надраска глупости, на които се смея повече от на "az_slunceto" лайната.Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xAxaXXayYXyxaxyaxyXYAxyXxaxaxXYayxaxYxaAa
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
MUAXHAHXHXAHXHAXHXHAHAHXAA
deeba oligofreniqta![]()
~*Rum4ityyy*~ - ти сериозно си много ограничена...
Познаваш ли такива хора,които наистина се друсат или просто си злобееш?Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Не злобее. Просто е тъпа, розова, чалга-к**каПървоначално написано от Smiley_Girl
Виж и всичките мнения и ще се съгласиш.
![]()
![]()
![]()
Видях й мненията и мисля,че нарочно се праи на голямата кучкаПървоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
BAH ne moa razbera 6to seki koito ne e 4algar e NARKOMAN?!?!?!??!?!???Sk8arite mi bili narkomani,metalite,punkarite,"oneq s plitkite na vazeli" buaaaaaaaa mili4ka 4estno da ti kaja kvoto i dr sa ti kazali TI SI TAPA OGRANI4ENA 4ALGARKAПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
пък и чалгарите са най-големите наркомани хаха..то тъй се почва :P
Слушам всичко.. слушам и чалга. Сигурно съм чалгарка, но както и да е. Защо хората да се разделяме така гадно на групички. Когато има тъпи хора защитаващи един стил музика.. така и от другата страна. Хубаво е да има баланс.Първоначално написано от Jamalska
Та .. преди време си мислех да се правя така, но се отказах нещо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Mi na teq kadet slu6at si4ko mai im vikat LOVERI ama ne sam sigurna ama ako e taka az sam polu-loverka 6tot ne slu6am 4ALGA![]()
Ахахх лелеееееее ахахахПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
благодаря за смешката![]()
Наричат се субкултуриПървоначално написано от Crazy`Witch
Моята музика е моят начин на живот
моите приятели слушат моята музика и..тн
Не съм стигала до задълбочена комуникация с някой от друга субкултура на скоро..не сме имали какво да си кажем
аз им викам музикални помияри...Mi na teq kadet slu6at si4ko mai im vikat LOVERI ama ne sam sigurna ama ako e taka az sam polu-loverka 6tot ne slu6am 4ALGA![]()
излязохме от темата...
не е ли ограничено да слушаш само 1 стил ?Първоначално написано от Jamalska
Примерно как може да кажеш, че твоя стил е най-хубав, като не си чула другите ?(не казвам, че си казала, принципно говоря)
ама може да си ги чул и да не са ти харесали!Първоначално написано от LunaTriCk
от една песен генерален извод не може да си направиш.
аз ако трябва да преслушвам всичко ще умра уа..Първоначално написано от LunaTriCk
И по рапа съм се зарибявала от комерси щото преди 6-7 години без комп и никакви познати които да слушат туй..няма как
Ама съм слушала достатъчно от други стилове за да преценя кое ми харесва и кое не и кое си заслужава поне да се уважи...Примерно Queen и РХЧП мн ги уважавам,харесват ми песните...ама не мога да ги слушам ей тъй както слушам рап...и да ходя по партита с тяхна музика..ако се провеждат...
Иначе не се ограничавам-като ми се слуша друго слушам рага и реге...некфи джамейски музики де...мн ме радват...сока ала-бала
![]()
които са пак в нея сфера.Първоначално написано от Jamalska
не съм казал, да пресушаш всичко, но поне известно количество песни да ти е минало през ушето и то от различни групи.
EJ luna trik az puk ne vqrvam 4e si izslu6al vsi4ki stilove-ako si go kazal tova, 4e si gi slu6al de.Dej spori na mesta, na koito ne si uveren ili pone go kazvaj taka.
не съм, ама се опитвам и експериментирвам често с нова музика.![]()
Abe eksperimentirai si s chalgarshtinata tam i ne narichai nqkoi ogranichen samo, zashoto slusha opredelen vid muzika. Sa mislq che vseki e dostatuchno razumen da izbira sam kakvo da slusha i bez ti da mu kazvash che ne bil slushal dostatucho ot edi koe si i ne mojel da kaje dali mu haresva ili ne.
![]()