- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak moje da se razbere?
Kak moje da se razbere,4e edno mom4e ne iska ot nas samo sex,a ne6to pove4e?Ako toi e vnimatelen s nas(MOMI4ETATA) i ne ni kara da pravim ne6to na sila,zna4ili 4e dyrji na nas i 4e ne iska samo sex,a ne6to po-seriozno primerno?Pls kajete,za6toto mi e mn liubopitno i mi e nujno da znam.
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Според мен зна4и. Ина4е ако им е само за секса ще говорят постоянно за това, ще те ръ4кат да им пуснеш, а като им пуснеш ве4е няма да ги ебе кво става с теб изобщо![]()
![]()
Робинята на Quench
Ако е хитър - не мож го разбереш. Трябва да се осланяш на женската интуиция.![]()
Не е така !!!
Мога да те накрам да се чустъваш единствена на света
Мога да те накарам да се влюбиш в мен до полуда
Само и само да правим секс
Някой от нас са просто непоправими
Ох срам ме е ама ги има![]()
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Сигурно можеш и сигурно не си единствен...Но според мене ли4но за да можеш тряя да имаш опит и да си на някви по-сериозни годинки
Мъжете можете да сте много подли животни понякога. А после казвате 4е ние жените сме били подлите, пък вие квот ви е на сърцето ви е и на устата
![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз не съм твърдял такова нещо!![]()
Всеки знае,че уй съвест нема!
Никога не съм го правил (е само показах на една кучка че има и по големи от неяПървоначално написано от SINDEL
)
Не съм способен да причиня нещо подобно на някой момиче
Ставал съм свидетел обаче на подобни сцени
Едва съм успокоявал момичето което беше лудо влюбено в тоя тъпак
Еми тя и тя малко наивничка
Еми Аз лично съм способен на много неща стига да искам
Не е хубаво така да се подиграваш с нечий чуства
Амаа и вие момичета не падате по долу (интересно става ако попаднете обаче на мен)![]()
Мдам![]()
Аз викам аре са да се фанеме да се праим на изроди и двамата и да видим кой пръв ше накара другия да се влюби в него, после да го на*бе, да му натрие носа и да го изостави... Тва ше реши ве4ния спор кой пол са по големите ку4ета или ку4ки
![]()
![]()
Робинята на Quench
Искаш ли ?!!![]()
После само да не ти хареса \/
Аз съм навит
Имай късмет обаче да загубиш
Е ако не друго ще ти остане хубавия спомен за мен![]()
Ami toi e na 16,a az sym na 15.Vyzmojno li e da e opiten izmamnik?Poprincip nie s nego se poznavame otdavna i sme imali mn dylga istoriq,dori i sega prodyljava.No nz dali da mu povqrvam.Predi iska6e da si otmysti za nqkoi ne6ta i se opitva6e nasila da me celuva,sybli4a i t.n.Sqka6 ne e bilo naseriozno i ne go e byrkalo za men.V poslednite nqkolko meseca toi be6e mn razli4en i se dyrje6e s men vse edno izpitva nqkakva obi4 kym men,no ne mojah da precenq to4no kakva.Toi mi kazva6e,4e az sym mu kato sestri4ka.Naposledyk toi zapo4na da se dyrji po-razli4no.Sqka6 iska6e ne6to seriozno.Posledniq pyt,toi be6e mn vnimatelen i za nqkoi ne6ta kajeh li mu "NE" izob6to ne se syrde6e i mi kaza,4e 6te me iz4aka,kogato se 4uvstvam gotova.Vypreki vs mn me e strah,4e sledva6tiq pyt moje da kaje,4e prosto ei taka e bilo vs,zatova vi popitah.Kakvo da pravq kato se vidim sledva6tiq pyt?
emi az li4no vinagi rabiram ot nqkoi dali iska samo sex ili ne mu e samo za tva!ama ima edni deto maika im sa ebati hitrite kopeleta!a we nz ne go li use6ta6!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Еми ако му дава акъл някой опитен баткоПървоначално написано от kupondjiikata
Мога да ти кажа че ще те направи шашава![]()
Ами тези по-големите,които са се хванали с по-малко момчие просто няма как да разбереш,че искат само това,защото са доста добри.Ако е по-малък ще ти говори само за това,ще иска да го направи,няма да говори за чувства и т.н.То си се разбира.Но тук идва въпроса дали имаш и късмет.
ХахЩо да не ми хареса ве?! Особено след кат бях 4ела някъде тука из форума къфф си профешънъл
![]()
Супер запознат с френската изглеждаше, така 4е не виждам при4ина да не ми хареса. Определено правеше впе4атление![]()
![]()
А ина4е ако изгубя и кво?! (съвсем хипотети4но питам)
![]()
Робинята на Quench
Ина4е за авторката - ми не ви е толко голяма разликата следователно тряя сте на един акъл и би трябвало ти да можеш да си усетиш какво то4но иска той от тебе![]()
![]()
Робинята на Quench
I like u,but i'm merried.....
![]()
Setih se za o6te edno mn vajno ne6to,koeto me pouspokoi.Zna4i osven,4e se celuvahme,nie ob6tuvahme.Toi mi spodeli nqkoi svoi taini,svyrzani s nego.Qvno izglejdaha mn skypi za nego.A nakraq me izprati do nas i otnovo se celunahme.Sled tazi istoriq moje li da stane ne6to po-seriozno?Kak vi zvu4i?
Не изглеждаш ми доста уверена за това го казах без никаква умисълПървоначално написано от SINDEL
Само не разбрах съгласна ли си
Факта че ти имаш приятел и аз приятелка прави нещата още по интересни и тръпката по голяма![]()
Ако изгубиш нищо няма да ти направя
Ако ти е харесало може да ти дам втори шанс![]()
shtom ti spodelq neshto kato taini koito sa mnogo li4ni zna4i 4oveka ima seriozni namereniq kam teb![]()
Kogato nebeto stane zeleno,a vodata rozova.
Kogato cvetqta stanat grozni,a angelite lo6i.
Kogato sarceto mi spre da bie,togava 6te spra da te obi4am!
Кой харесваш бе Quench и верно ли си женен?
![]()
Робинята на Quench
Защо не ти сподели чувствата си към тебПървоначално написано от kupondjiikata
И защо се е държал така с теб преди
Ако даде някакво логично обяснение добре
Може и да си е взел поука
А може и от забавление нещата да са прераснали в нещо повече
Често се случва да познеш нещо на шега и то да се развие в нещо по голямо и красиво![]()
[quote]Не изглеждаш ми доста уверена за това го казах без никаква умисъл
Само не разбрах съгласна ли си
Факта че ти имаш приятел и аз приятелка прави нещата още по интересни и тръпката по голяма
Ако изгубиш нищо няма да ти направя
Ако ти е харесало може да ти дам втори шанс
Навити4ка съм,я?![]()
![]()
Робинята на Quench
Бах мама му! пак си огафих цитата. Ей затва го мразя!
![]()
Робинята на Quench
То хубаво огафи работата
Амаа номера е че ти само приказваш
Докато Аз не си играя с приказки
Ако верно си навита драскай ми ЛС и да видим какво ще става![]()
Сори ма то не става такаТряя да ме сваляш малко преди тва :P Нц, не мое направо "аре пиши на ли4но" неее
![]()
![]()
Освен тва подозирам 4е ше съм по-глоямата от двамата. Не те знам ти на колко си ма аз сум на 19.. коет си е бая ве4е![]()
![]()
Робинята на Quench