- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
Егати тъпотията![]()
И много грешки има бе детенце, ти ходиш ли на училище?![]()
ami neshto mu kuca na toq sait nz kakvo ama naistina neshto ne mi dopadna mn mn sry ama s1m iskrenna -![]()
Kogato poglednesh v ocihte mi , shte vidish hilqdi samotni dni i noshti , propiti s1s s1lzi .Dim1t ot cigara pokriva vsichki spomeni, gorchivini.
незнам кое му е готиното на сайта![]()
Ма явно мен такива неща не ме вълнуват и съм ги надраснала ве4е...
Само едно не ми е ясно??????
Кой ти дава право да слагаш снимка на дете,която снимка някоя майка си я е ка4ила в нета?
Ти имаш ли акъл бе?Знаеш ли,как се 4увства тази майка в момента?
Или изобщо не ти пука?
Възмутена съм![]()
Сайтове като този колкото искаш.Не са лоша идея ама мен лично ме марзи да ги чета...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Има един момент в който пише:
това е по-добно на подписа на едно от момичетата в този форум ,което ми направи много голямо впечатление: 'господи,прости за живота ми в грях за това което съм ще бъда или бях,готов съм в Ада да горя цяла вечност стига да си върна дори за миг неината любов и честност' колкото знам това е цитат от една песен..'Господи ако можех двете си очи бих изплакал за нея, ако можех живота си бих дал за да имам поне един миг с нея...
Бих плакал до полудя, сълзи да неостанат в очите ми, думите да свършат, сърцето да гори, ала само устните корави и ненаситни ще жадуват за един единствен миг с нейните устни Господи! Толкова я обичам......
иначе историиката си я бива,но не ми хареса това,че на всяка 2ра дума си сложила картинки..претруфано е..иначе БРАВО че си се постарала![]()
хубав е![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...