.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: moje li?

moje li?

spored vas moje li lubovta da zavar6i s priqtelstvo?

Град
    Nowhere...
    Еми да, предполагам.
    Пак го казвам Fuck The Love!
    \/

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Рядко, но може...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на iiirish
    след връзка отношенията могат да останат като на обикновенни познати, но не и приятели в истинския смисъл на думата!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    може, дори според мен най-хубавите приятелства се крепят на отдавнашна връзка, която обаче е напълно преодоляна и загърбена и от двете страни - това е от лични наблюдения
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Эа жалост много много рядко но все пак може
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Иска ми се да можеше

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    аз ходих с най-добрата си приятелка, след като скъсахме не можехме да се гледаме 1 месец, ама ся пак сме си неразделни дружки
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че е възможно, но само, когато и при двамата всичко е приключило и остават само приятелските чувства.

много ясно че е възможно,но не зависи само от единия стига и другия да го иска и по-важно да мовете да продължите като приятели!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Приятелството често завършва с любов , но любовта с приятелство - рядко!!!
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Рядко, но може...

ne

Приятелството често завършва с любов , но любовта с приятелство - рядко!!!
    ...is just too little too late...

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Естествено, че е възможно
    не ми е ясно ти къде се слагаш при положение, че никога не си късала с момче, защото още ходиш с първия си тъй че не можеш да дадеш обективно мнение, тъй като нямаш опит в това

Не ми се вярва, но няма невъзможни неща ... нали така казват!

Голям фен
    Град
    на луната
    От личен опит знам че може! Ама не очаквай много
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Рядко , но е възможно!
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Естествено, че е възможно
    не ми е ясно ти къде се слагаш при положение, че никога не си късала с момче, защото още ходиш с първия си тъй че не можеш да дадеш обективно мнение, тъй като нямаш опит в това
    Говоря, защото съм пряк свидетел на такива връзки, които накрая завършват с приятелство.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Може разбира се,стига и двете страни наистина да имат желание,а не само така да си приказват,и после нищо да не правят по въпроса.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    да,може

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    На мен не ми се е случвало и честно, не вярвам, но няколко приятелки вече доста време ме убеждават, че можело.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голямото приятелство може да завърши с голяма любов но голямата любов не може да завърши с голямо приятелтво!!!!!! {тфа е от мени и все пак успех }

Ами, няма невъзможни неща.. предполагам.
    Случвало ми се е да прекратя всякакъв контакт, случвало ми се е да запазя някакво приятелско отношение. Нещата в крайна сметка не могат да бъдат принципни, винаги опира до това каква е била връзката, дали хората са си били приятели преди нея и изобщо, хиляди други неща, които са от значение.
    Струва ми се, че най-важното е времето. Когато си бил наранен, не можеш веднага да се съвземеш и да възприемаш този до себе си само като приятел. С времето свикваш, изправяш се на крака, започваш да живееш без него и идва момента, в който и твоите чувства вече ги няма. Тогава, като че ли може да се изгради приятелство. Защото няма болка, няма засегнати чувства, всичко е в миналото. Нещата не могат да се пришпорват, нищо не би се получило. Попринцип е по-лесно след някакви кратки връзки, защото в тях не е било влагано толкова много. Трудно е и много сила се изисква да подтиснеш чувствата си и да бъдеш приятел на човек, с който сте се обичали години и сте преживели хиляди неща. Но пък е наистина хубаво ако стане реалност. Вярвам, че може. Има доказателства, все пак. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Попринцип казано е че невъзможни неща няма....но в моя случай вече не сме приятели...ходих с най-добрия ми приятел почти 8 месеца....незнамкакво стана,но и двамата искахме да се разделим...така и стана...казахме си осатваме си същите приятели,но...уви и това нестана!!!Всеки отбягваше другия...измисляше си причини да не говори...и сега сме просто на едно "здрасти"...няма ги предишните истински приятелски чувства...вече неможем да си споделяма като преди...вече всичко е различно...и ужасно съжалявам...така че смятам,че няма как да си остане същото приятелство като преди да тръгнат!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Цитирай Първоначално написано от malkata_
    Попринцип казано е че невъзможни неща няма....но в моя случай вече не сме приятели...ходих с най-добрия ми приятел почти 8 месеца....незнамкакво стана,но и двамата искахме да се разделим...така и стана...казахме си осатваме си същите приятели,но...уви и това нестана!!!Всеки отбягваше другия...измисляше си причини да не говори...и сега сме просто на едно "здрасти"...няма ги предишните истински приятелски чувства...вече неможем да си споделяма като преди...вече всичко е различно...и ужасно съжалявам...така че смятам,че няма как да си остане същото приятелство като преди да тръгнат!!!
    napalno sam saglasna na men mi e se e slu4valo sa6toto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си