- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moje li?
spored vas moje li lubovta da zavar6i s priqtelstvo?
Еми да, предполагам.
Пак го казвам Fuck The Love! \/
след връзка отношенията могат да останат като на обикновенни познати, но не и приятели в истинския смисъл на думата!
може, дори според мен най-хубавите приятелства се крепят на отдавнашна връзка, която обаче е напълно преодоляна и загърбена и от двете страни - това е от лични наблюдения![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Иска ми се да можеше![]()
аз ходих с най-добрата си приятелка, след като скъсахме не можехме да се гледаме 1 месец, ама ся пак сме си неразделни дружки![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Естествено, че е възможно, но само, когато и при двамата всичко е приключило и остават само приятелските чувства.
много ясно че е възможно,но не зависи само от единия стига и другия да го иска и по-важно да мовете да продължите като приятели!
Приятелството често завършва с любов , но любовта с приятелство - рядко!!!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Приятелството често завършва с любов , но любовта с приятелство - рядко!!!
...is just too little too late...
не ми е ясно ти къде се слагаш при положение, че никога не си късала с момче, защото още ходиш с първия сиПървоначално написано от koalka
тъй че не можеш да дадеш обективно мнение, тъй като нямаш опит в това
![]()
Не ми се вярва, но няма невъзможни неща ... нали така казват!![]()
От личен опит знам че може! Ама не очаквай много![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Рядко , но е възможно!
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Говоря, защото съм пряк свидетел на такива връзки, които накрая завършват с приятелство.Първоначално написано от anito.sl
Може разбира се,стига и двете страни наистина да имат желание,а не само така да си приказват,и после нищо да не правят по въпроса.
да,може![]()
На мен не ми се е случвало и честно, не вярвам, но няколко приятелки вече доста време ме убеждават, че можело.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Голямото приятелство може да завърши с голяма любов но голямата любов не може да завърши с голямо приятелтво!!!!!! {тфа е от мени и все пак успех}
Ами, няма невъзможни неща.. предполагам.
Случвало ми се е да прекратя всякакъв контакт, случвало ми се е да запазя някакво приятелско отношение. Нещата в крайна сметка не могат да бъдат принципни, винаги опира до това каква е била връзката, дали хората са си били приятели преди нея и изобщо, хиляди други неща, които са от значение.
Струва ми се, че най-важното е времето. Когато си бил наранен, не можеш веднага да се съвземеш и да възприемаш този до себе си само като приятел. С времето свикваш, изправяш се на крака, започваш да живееш без него и идва момента, в който и твоите чувства вече ги няма. Тогава, като че ли може да се изгради приятелство. Защото няма болка, няма засегнати чувства, всичко е в миналото. Нещата не могат да се пришпорват, нищо не би се получило. Попринцип е по-лесно след някакви кратки връзки, защото в тях не е било влагано толкова много. Трудно е и много сила се изисква да подтиснеш чувствата си и да бъдеш приятел на човек, с който сте се обичали години и сте преживели хиляди неща. Но пък е наистина хубаво ако стане реалност. Вярвам, че може. Има доказателства, все пак. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Попринцип казано е че невъзможни неща няма....но в моя случай вече не сме приятели...ходих с най-добрия ми приятел почти 8 месеца....незнамкакво стана,но и двамата искахме да се разделим...така и стана...казахме си осатваме си същите приятели,но...уви и това нестана!!!Всеки отбягваше другия...измисляше си причини да не говори...и сега сме просто на едно "здрасти"...няма ги предишните истински приятелски чувства...вече неможем да си споделяма като преди...вече всичко е различно...и ужасно съжалявам...така че смятам,че няма как да си остане същото приятелство като преди да тръгнат!!!![]()
![]()
![]()
napalno sam saglasna na men mi e se e slu4valo sa6totoПървоначално написано от malkata_
![]()