.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ...

Silvye
    Guest

...

От 2 години,а може и повече следя форумът,давала съм мнения но никога не ми се е налагало да искам съвет.И въпреки че смятам че аз съм именно тази която трябва да взема решения и да търси такива,реших все пак да пусна тема.
    С него бях отдавна,толкова че да се променим достатъчно,и все пак винаги е бил онзи,когото щом видя и нещо трепва в мен.
    Преди месец отново почнахме да комуникираме,някак си на шега...Изневерих на приятелят си с него(това беше и причината да го напусна,не исках да имаме връзка оповаваща се на лъжа),след като вече останах свободна,той сякаш все по-малко и по-малко се сещаше за мен...стигна се дотам че аз с дни съм чакала пъзвъняване,а такова не е имало...няма да казвам че го обичам,защото не е така,той е един от многото и такъв ще си остане,но имам симпатии,хубаво ми е,а всеки се стреми към това...В същност,звънях му,трябваше да се видим,но не стана така.Даже се чудя какъв съвет може да ми и дадете,но исках да си споделя,някак си когато не познаваш човека отсреща е по-лесно

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    щом не го обичаш какъв е проблема? на хората може да им е хубаво не само с един единствен човек, а с доста след като с него не става, потърси си някой друг такъв, с който също да ти е приятно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    SF
    Казваш 4е не го оби4аш но не вярвам. По на4ина по който пишеш за него ми се струва 4е го оби4аш. Зву4иш и тъжна и разо4арована и безкрайно объркана... Може и да се бъркам, но така ми се струва. А 4овек не изпада в такива настроения заради някой с когото му е просто приятно.

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Emi ne go tarsi ako toi te haresva SAM 6te te potarsi.No az mislq 4e ne trqbva da si s mom4e s koeto samo ti e zabvano.Za men takova mom4e s koeto mi e zabavno az nari4am POZNAT ili prosto fr.Nedei da se obvarzva6 ako ne obi4a6 nqkoi za6toto tova e vid izpolzvane a ne zabravqi 4e vsi4ko se vra6ta

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Казваш 4е не го оби4аш но не вярвам. По на4ина по който пишеш за него ми се струва 4е го оби4аш. Зву4иш и тъжна и разо4арована и безкрайно объркана... Може и да се бъркам, но така ми се струва. А 4овек не изпада в такива настроения заради някой с когото му е просто приятно.
    И аз съм на същото мнение!Наистина звучиш тъжно,а и не може да си така само,защото ти е приятно с някой!!!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Kolkoto pove4e 4aka6 da ti zvunne,tolkova po-bavno minava vremeto.nedei da se opitva6 da razbere6 koga 6te ti zvunne.Gledai si jivota i to s hora,koito sa do teb...kogato nai-malko o4akva6 6tete potursi.Znam,4e e trudno da ne misli6 za 4ovek,koito ti e prevzel surceto i uma,no puk ne si zaslujava zaradi sebe si.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TaKe_SmILeS
    Kolkoto pove4e 4aka6 da ti zvunne,tolkova po-bavno minava vremeto.nedei da se opitva6 da razbere6 koga 6te ti zvunne.Gledai si jivota i to s hora,koito sa do teb...kogato nai-malko o4akva6 6tete potursi.Znam,4e e trudno da ne misli6 za 4ovek,koito ti e prevzel surceto i uma,no puk ne si zaslujava zaradi sebe si.
    И аз съм на същото мнение,ако пък ли не те потърси и не мислиш за него ще го забравиш много бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си