- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- UJASS!!!!
Vai hora kvo staa s toq burgas??1...na4i v4era bqh s dve moi frendki na kafe..i re6ihme sled tui da se razkarame malko i otidahme kam morskata.
i izvednuj kakty si varvim ot tamnoto iska4a edin metal ot ones s maznite dalgi kosi i s nqkvi pevici po bluzata!!!i po4nva da vika 6toty qvno be6e natrusan i po4va da ni goni edva li ne i nii s moite frendki taka se ztresnahme i po4nahme da ti4ame i sega ednata q e strah da izleza a as se 4udq kvo stava i ot kade se navadiha teq izrodi???!??1?/1
вие се радвайте, че не ви е изял!Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
ЕДИТ: пхахахахкасхфкйаскаахахах ахахха![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
АхахахахахахаахМетълите са болни хора
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
AMI da!!1 Naistina , ti nai6 li ko moe6e da ni naprai we?!11 I ne moa da razbera koe mu e tolkova sme6noto??????????![]()
Можеше да ви изяде живиПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
Като незнаете кво може да ви чака в тъмното не ходете по него
Имам един подобен фр. кат тоя
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Недей да говориш така сякаш всички метали са тикива!Това ,че момичетата са попаднали такива не означава,че всички метали са изродиLostDemon` Пуснато на: Пон Окт 23, 2006 4:13 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ахахахахахахаах Метълите са болни хора![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Е да, но голяма част от тях са. Пример: Повечето ми приятелиПървоначално написано от SlyN4o`f
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
i... ?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Бъркаш. Не метълите са бални хора, а болните хора са метъли.Първоначално написано от LostDemon`
![]()
Към авторката - и аз метъл. Айде по тоз случай бягай.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
... и преди това не ви е излежал!Първоначално написано от пор
Недей насажда глупаво мнение!![]()
![]()
Другия път ти пожелавам наистина да ти искочи някой ама не какъв да е ами надрусан до неознаваемост наркоман, с психични отклонения и извратени фантазий, обсебен от идеята, че е сериен убиец на малки, тъпи, розови, пищящи момиченца!
буахахауубуахахахауахауух уухухбухахахабуахахамуахх ахамуааахахаха
![]()
Да бе...представям си...той няк'ъв метъл, вие някви 10-годишни пикли...(с извинение) най-вероятно с розови полички...и като сте го видяли сте тръгнали да "тичате" с големите си токчета, а той човекът просто си е минавал...![]()
![]()
![]()
Еми има ги всякакви.Ся можеше и да не е метъл,не си разваляй мнението.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
~*Rum4ityyy*~, ти си тъпа, неграмотна и смотана!
аааххаахахахахахах ще умра от смях![]()
![]()
![]()
наистина е забавно
![]()
![]()
някой си е напраил ташак-голямата работа
![]()
ХаХа .. И аз съм на същото мнение. Аз пък в морската гради.. Варна.. улучих на чикиджия. Е, и. На всеки втори храст са тия ..., а тоя вашия човек явно си е напварил майтап.Първоначално написано от fake
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
о, чекиджиите са баси атракцията![]()
![]()
ма не съм виждала скоро...искам да видя и да му се изсмея, че му е малък пишока
![]()
buhaahahahahahaha taq li pak eeeeee?????????????? eiiii 4alga_girl 6to ne zemi6 se pregleda6 nekade???? moi6 da zemi6 i metala ako ti e tolkoz na zor idete zaedno na "seans" 6e vi pomogne!! mi izvinqvai ma 4oveka kvo da prai pisnalo mu ot takia kat tebe i re6il nai nakraq da si osvobodi 4uvstvaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PAK KAT NE VA E NALOMIL RADVAI SE!
Защо вобще все още някой пише в темата? Заебавайте я тая кухата манерка.
Ти и твойтЙЕ фрЙЕндки стЙЕ нЙЕкви лигли, по- добре се научи да
пишеш, вместо да ходиш в морската по нощитЙЕ. ОсвЙЕн тва, м ЧИ аз КО да напрЯЯ? Скрии се, сЙЕло.
Give me your best shot motherfucker!
Vui baxti horata...naistina nz koe mu e sme6noto...az umrqh ot strah i tursiq su4uvstvie apak vie se gavrite..s kfi hora se napalni toq forum i taq durjava...samo s nqkvi metali ytrepki!!!![]()
Верно наистина последните години с какви мухльобци се напълни... Ц-ц-ц... А за металитееее... въъъйййй ужас!!!Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
![]()
![]()
Абе д**ба ти си адски тъпа УФСЪ.. пиши нормално поне бе кенеф! Да беше умряла наистина от страх. Каква си ограничена, тъпа к**ка!![]()
![]()
![]()
Миличка,разбери едно - не всички хора са еднакви.Не слагай всички метъли или пънкари например под общ знаменател.Наричаш ни Утрепки,което си е супер злобноПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
Като си оправиш поне малко възпитанието търси съчувствие
![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Kvot 6tete mi govorete ama nqma edin normalen 4ovek da e metul,vsi4ki ste izrodi!!!Dori i da ne zvu4i milo e fact...a "mili4ku" 6e vika6 na gadniq metul koito 6te se navie da trugne s tebe...nqkoi den
![]()
баси извратения начин на мислене![]()