- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли смисъл
Преди време излязох с едно момиче много ми харесва но след това по ред причини и невъзможност не сме излизали повече а тя все още ми харесва.Вечер понякога си пишем в skype и се чудя има ли смисъл пак да излезем след като парвата ни среща беше преди месец?Между другото от едно училище сме но провеждаме само кратки и обикновени разговори.Та има ли смисъл пак да излизаме на среща?
От опит глава не боли.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ами да-щом смяташ,че и двамата се харесвате я питай.Наистина няма никакво значение кога сте излязли за първи път.Ако нещо те е срам примерно можеш по скайп да я питаш.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Mi purvo razberi dali te haresva i tq,ako ispitva ne6to kum teb/tova se razbira obiknoveno/ ni6to ne ti pre4i da q pokani6 otnovo na sre6ta.![]()
От опит глава не боли-наистинаи аз не знам защо я пуснах темата след като знам какво ще ми кажете и знам какво ще направя.Мерси за помощта.Модераторите ако искат могат да я изтрият
След, като се харесвате вазимно ,няма какво да се чудиш!Действай!!!!Нищо няма да изгубиш, само можеш да спечелиш.
Щом се харесвате какво чакаш \/
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Давай напред пич(Поне аз така бих направил) .. Там ае на кафенце, лафкайте намери си пролука към нея и всичко ще потръгне
![]()
lostinMINIMAL