- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KOI SA DUMITE???
Koi sa dymite,koito iskate da vi gi kaje lubimiq 4ovek???
kakvoto i da e,samo da 4e 4esten s men!
"Обичам те и не мога да си представя живота си без теб, защото ти си моя живот! Ще се ожениш ли за мен?"![]()
при това вече съм ги чувала не един път
За мен думите не са толкова важни, важно е да ми казва това, което наистина чувства, а не това, което искам да чуя (въпреки че в повечете случаи се препокриват тия двете). Но най-важен е погледът и начинът, по който се усмихва, докато ме гледа
![]()
![]()
" Обичам те "! Едва ли има човек, който да не иска да ги чуе ?![]()
За мен думите не са толкова важни!За пен по-голямо значение имат действията!![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Подкрепям honey91 почти с двете ръце![]()
![]()
![]()
![]()
Такива думи съм чувала от него,които не съм и сънувала,че ще ми ги каже някой.Каквото съм искала ми го е казвал."Обичам те","Ти си моя живот","Ти си най-прекрасното момиче на света" и още много...
Ем не мисля, че искам да ми казва нещо определено. Да е хубаво, да си го мисли и така..
Аз: "Още мнооого ли време, ще се си двама"
Той: "Да, още много, много, много."
То това си ми стига.. Нищо не може да се гарантира, но от устата на любимия човек звучи като чистата истина за напред.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
pekaleno li4en vapros....pak i ne dumite sa vajni a deistviqta....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Аз искам много неща да ми кажат ама неа кой![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
"Искам отново да бъдем заедно...."![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
само двечки - "обичам те" ... достатъчни са ми стига да са искрени![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
прощавам ти
"Гадно е че толкова време те накарах да страдаш,но не съм спирал да те обичам!Искам отново да бъдем заедно.."
Никога няма да ги чуя тези думи,но все пак да помечтая...![]()
![]()
f@nt@zi@
Думите , са много важни, но по-важното е те да бъдат искрени и от сърце.И важни са не само думите , но и действията!!!!!![]()
vse mi e edno stiga da e ne6to milo i ot surce![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Обичам те!Прощавам ти!
Как копнея за тези думи...![]()
Може би ще повторя някой от предните мнения,но...
"Искам пак да бъдем заедно.."![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Sajalqvam.Obicham te.Iskam vinagi da sme zaedno
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
"Идвам си в България утре и повече никога няма да заминавам" ...това,разбира се,никога няма да стане...![]()