- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KOI SA DUMITE???
...Първоначално написано от Jamalska
po mejdu drugoto tova zvuchi mnogo mnogo dobre....
Bih iskala da mi kaje "Obicham te!".Zvuchi banalno,no za men tezi dumi sa mnogo vajni,dori kazani ot sarce ot pravilniq 4ovek,tezi dumi sa vsichko za men !
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Lubovta ne se opisva samo s dymi....
tq se dokazva,no moje bi dymite trebva da ti idvat ot surceto i dushata.... da sa iskrenni i da ne budat samo ei taka a naistina da gi chyvstvash.
A az koeto sam iskala sym go chyla i se nadqvam da e bil iskrenn![]()
![]()
![]()
OBI4AM TE,OBI4AM TE,OBI4AM TE!!!!!!!!!!!!! SAMO TOVA ISKAM DA MI POVTARIA!!!!!![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
много са...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mnogo te obi4am ti si nai krasivata i nai dobrata za men iskam vinagi da si do men bih napravil vis4ko za teb.... blq blq bqlqq :P
"Тази нощ съм сам, ще дойдеш ли". Всичко друго, което искам да ми каже ми го е казвал. Само това остана хаха)
прощавам ти за последен път![]()
E tezi dymi sam gi 4yvala nqkolko pati ,no iskam o6te vednaj da mi gi kaje:
"Obi4am te skapa i vinagi 6te te obi4am.Ti si vsi4ko za men.Ti si celiqt mi jivot.Ne me ostavqi nikoga.Tolkova si krasiva umiram za teb.Nqma da ponesa drug da te pregra6ta i da te celuva.Ostani zavinagi s men"
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
ми в момента искам да чуя едно искрено "съжелявам, прости ми", макар че вече съм му простила, но си е хубаво да го чуя все пак
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
За мен думите не са толкова важни, важно е да ми казва това, което наистина чувства, а не това, което искам да чуя (въпреки че в повечете случаи се препокриват тия двете ). Но най-важен е погледът и начинът, по който се усмихва, докато ме гледа
i na men nqma koi da mi gi kajetova e nai tyjnoto ;(( iny4e sym saglasna s tova
vsi4ki samo da sa izkreni i vzaimni,4estni i ot syrce no nai qko 6te se po4uvstvam ako nqkoi mi kaje 4e me obi4a![]()
THE SAME BRO!Първоначално написано от Triple-H
![]()
Ами да ми каже че наистина ме обича много и не може да живее без мен![]()
аз искам да чуя "ракията е на масата, салатата е на масата, мача е включен а аз ти оставям милионите си и те напускам за винаги, ще ти пратя моята приятелка кармен електра след мача!"
Съгласен..Думите значат адски много, но действията още повече!Първоначално написано от honey91
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
kefi me kato kazva "nali znae6 kakvo 6te napravq sega?"