.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Moderated:Не знам как да говоря с едно момиче..

Много е тъпо знам ама проблема е в това че нз как да говоря с едно момиче какво да му кажа, просто като видя момиче и забивам и се чудя как да се държа.Страх ме е да не се държа като идиот и т.н.

Кажете нещо незнамз какво да правя.

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Трябва да се отпуснеш
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да не ти пука чак толкова и да държиш естествено,защото ако почнеш да се притесняваш момичетата ще го усетят.

a ti vs16nost na kolko si godini????????????
    ina4e mislq 4e prosto trqva da se otpusne6 i da se d1rgi6 taka kakto vinagi se d1rgi6 s priqteli i tn,ne e nugno da se pravi6 na mnogo 4aroven i golqm svalq4 za da si padne po teb! uspeh!

Като момиче ти го казжам - ами дръж се с нея като с момче...е малко по-нежно. Пускай смешки, момичетата харесват това , ама не тъпизми. И само не се прави на гъзар!

Guest
    На 15 години съм и не става въпрос само за едно момиче , говоря въобще почти със всички момичета , притеснявам се какво ще си помислят за мен при всяка казана дума и дали няма да ме сравняват с други . Просто се държа така и нз как да се отърся , а пък всички ме знаят така.

Голям фен Аватара на I_ve7o

:)

ami pyrvo se otpysni..i se drys estestveno \/

Guest
    Пич ти питаш за говорене по принцип или за свалка ,тоест да говориш с тях ,за да се получи нещо след това???

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    momichetata ne sa neshto po razlichno ot priqtelite ti...taka che deistvie!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Отпусни се и бади себе си....апак после не6тата 6те се подредят..
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    v edna lokva
    druj se estestveno budi sebe si i da ne ti puka za posledstviqta

razbiram 4e moge da ti e trudno,no v kraina smetka pove4eto hora se pritesnqvat kak 6te gi vidi protivopologniq pol,taka 4e tova e nap1lno normalno. naistina se opitai da vigda6 momi4etata s koito govori6 kato priqteli,po tozi na4in bi trqvalo da se otpune6.osven tova momi4etata s16to se pritesnqvat taka 4e spoko

ako ne si otpusnesh prosto zabravi da svalish momiche slushai me kvo ti kazvam

Фен
    Град
    България
    Не се притеснявай , чак толкова.Спокойно ,и момичеатата са хора,не хапят.Дръж се естествено и не се паникиосвай.И не мисли само за това, какво могат да си помислят от това, което ше кажеш-това не означава , че трябва да говориш глупости и простотии. Казваш каквото ти е на сърцето ,и толкова.

Като за начало трябва да разбереш, че когато пред теб стои момиче, не стои нищо повече от едно обикновено момиче, един човек! Оттам нататък всичко е импровизация, за която разбира се трябват и някакви умения, които пък от своя страна се постигат с ПРАКТИКА. Практиката е майка на всичко.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi samo si pomisli che kat si sa vkuchenil sa durjish kat idiot kak da te haresat kat mulchish kat pukal i kaash po 1 duma na 10min otpusni sa i si gotoff
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

АТАКАБГ
    Guest
    Пич,така като гледам в темата не ти дават съвет,а ти казват изтърканата фраза 'бъди себе си',която на практика не значи нищо и няма приложение (и смисъл).... Ето съвет от мен - просто като започнеш разговор с момиче приеми,че тя не е кой знае какво и че не е с нищо повече от теб. То си е така,но притеснението,което изпитваш е породено от това,че да речем тя е готина и ти мислиш,че не си достатъчно готин за нейно гадже,не си на нейното ниво. Приземи и нивото,доколкото можеш. Дори от началото на разговора я бъзикни леко (не да я обидиш де),шегувай се,бъди забавен и не само че тя няма да помисли,че си под нивото и,а даже ще започне да ти се кефи,да те чувстват като неин човек (нба нейното,а и на по-високо ниво). Пък ако имаш късмет и правилна техника (а и визия де,квото и да си говорим и това има значение),току виж и за гадже си я хванал.

Супер фен
    с езика на тялото - ляв, прав и ъперкът

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    predstavi si 4e e mome4e i vs 6te e ok
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Не е много лесно..Незнам защо другите претупват така нещата. Според мен неможе хоп-троп и вече да се отпуснеш и да станеш некаф готин. Тва общуването с нежния пол си е направо изкуство..Трябва да знаеш във всеки един момент какво е позволено да кажеш, как точно, с какъв тон и т.н. Бляя..Сложно е.. трябват ти тренировки. Като за начало като решиш че ще си говориш с хубаво момиче не го възприемай като бъдещо гадже. По-скоро си приказвай с него като с приятелка..намери си повече приятелки, сприятелете се, правете си услуги..ще усетиш начина, подхода, отношението им към теб, какво им харесва и какво не. След което при разговор с бъдещото ти гадже, т.е. целта няма да се притесняваш толкова. После не бързай да я сваляш от веднъж,а постепенно. И сам ще усетиш шансовете си и накъде биеш чрез начина си на комуникация. Просто ти трябва да си говориш повече с момичетата както беше изписано тука те са наистина хора, макар и доста привлекателни някои от тях Просто като си говориш с едно момиче за начало не си го представяй без дрехи и като цел за връзка. Така няма да сполучиш Успех
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си