- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NA KOLKO GODINI E?
nai-malkoto mom4e s koeto sam hodila be6e s 1 godin po-malyk ot men i hodihme 2 sedmici a nai-golqmoto,s koeto sme zaedno vse o6te,e s 9 godini po-golqm:} az sam na 17,a toi e na 26 :P
Най-малкия беше на моята възраст. Най-големия - 6 години по-голям.
Ми най-голямото беше 15 години по-голямо от мен, а най-малкото - година и половина по-малко.
П.С. на 19 съм...
Най-големият - с 4 години по голям.
Най-малкият - колкото мен.
мисля че най-големия беше на 21,а аз бях на 15(ходихме не повече от 3дни),а най-малкия-колкото мен.сегашното ми гадже е с 1година по-голямо от мен.
Samo edno seriozno gaje sam imala i o6te sam s nego s 4 god e po golqm ot men(demek na 19)
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
ami nai golemiq mi e na 22(t.e 7 godini po-golqm ot men),a nai-malkiq be6e kolkoto men :P
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Най-малкият-с две години по голям от мен,а най-големият(настоящият)- със почти седем...
Най-малкият колкото мен, а най-големият на 19![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
nai golqmoto-22 nai malkoto-s god i polovina po malko ot men
emi 3 godini nai golqmoto{ako moga go nareka gaje}aa nai malkoto kolkoto mene![]()
ami nai-malkiq be6e kolkoto men a nai-golemiq- sas 7 godini po-golqm(s nego hodim ot 2 mesecai mn mn mn mn si go obi4kam)!!!!!![]()
Ами най-големия беше на 23,а най-малкия на 15
Най-малкия ми е набор.Най-големия 5 години разлика.