- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bihte li go napravili ??
syveta mi e napravi go ama nedei prekaleno grubo .. to i tq trebva da spi ponqkoga sled tazi izcepka se pak .. moje6 i po-leko naprimer kato ti se obadi ili ti napravi predlojenie da se vidite nqkyde ti prosto q popitai za6to ....natatyka sam 6te se opravi6 .. kaji i kratko to4no i qsno 4e neiska6 da ima6 ne6to ob6to s neq do kraq na jivota si .. tva 6te podeistva mn ama mn razpuska6to
Честно казано ако имам тая възможност...въобще няма да се замислям и то особено на един човек,ама тва е друга тема...Да,бих наранила някой,който ме е наранил,дори и още да имам чуства към него!Просто ще се чуствам длъжна,ако имам тоя шанс![]()
![]()
![]()
![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Искам но няма...имам възможноста но няма...въпрост на чест...
haresa mi tva..Първоначално написано от HanoMnaH
![]()
mi az sam momi4e no bix go napravila tova s bivshia -daje sam malko v podobno polojenie![]()
Стига с това отмъщение, стига с тези интриги.. Живей си живота и загърби миналото!
Еми проато няма да му обръщам внимание.Човек,който се е подиграл с мен не заслужава вниманието ми.Чрез държанието си и безразличието си ще го нараня.(Е,при теб е момиче ма то е същото)
EyE FOR 2 EYES
TOOTH FOR 2 TOOTHS.