- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- all or nothing
Здравейте на всички.Аз съм нова във форума по принцип редовно го посещавам но не съм се регвала. Значиии наскоро бях изрправена пред дилема както на повечето хора в живота се случва.Трябваше да избера с кой да бъда от двамата човека които обичам повече от всичко на света.Просто неможех да реша кой повече и кой по малко.Някой ме съветваха да избера единия по съвест.други пък ми казваха да оставя и двамата.С единия сме заедно от година и половина близо с другия се познаваме от 3 месеца...и какво да правя в крайна сметка немога да съм на двама човека.но немога и да избера.
още размишлявам и какво да направя?кажете ми имете ли мнение и ако да - какво?
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...
napravo shte ti kaja slushai sureceto si!!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Обичаш ги и двамата еднакво? Тз, не е възможно. Със сигурност обичаш единия повече от другия, така че послушай сърцето си.
Еми ако смяташ,че обичаш и двамата...има лесен начин да разбереш-тоест два де.Единият е да послушаш сърцето си...което казваш,че е на едно мнение и за двамата.Вторият е да прецениш кой повече те заслужава.Кой се е пожертвал повече за теб и кой повече държи на теб.Аз мисля така.Надявам се тва да ти помогне
а замисляла ли си се, че този с когото си вече от година и половина до някаква степен ти е омръзнал - познаваш го, знаеш навиците му и реакциите му в определени ситуации. и в едни момент ти се приисква нещо ново, един напълно непознат характер, който всеки миг да те изненава. може би именно това намираш в новото момче и нещата са далеч от истинската обич.
помисли над това![]()
MmMMmMmMm mnogo interesno godina i polovina vqrnost i ne ste si omruznali i 3 meseca fr. breiiiii awe az ti kaam da si s toq det go poznaa6 ot 3 meseca ...
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY