Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Естествено,че трябва да й го върнеш!Въобще да не ти пука(както на нея не й е пукало)!И аз веднъж изпаднах в една подобна ситуация...и после от отмъщението ми стана по-сладко от всякога!

пфф направо ще ме убиете с необмислените си и глупави мнения.. подтиквате го тръгне по най-лоши възможен път

към автора не мислиш ли, че вместо да й отмъщаваш, е по-добре просто да бъдете заедно, а? не си ли се замислял? кви са тия отмъщения, какъв е смисъла изобщо.. да удължиш страданието си, вместо да се възползваш от даденият ти шанс ли? не мога да ви разбера..

и кво, тя след като преди не е имала чувства към теб, сега да я разпънем на кръст??
кво е виновно момичето само не разбрах.. не можеш да накараш някой да те обича на сила.. ти се радвай, че в крайна сметка накрая ти е обърнала внимание, по-добре късно, от колкото никога
кво си тръгнал да се занимаваш с глупости и да си пилееш времето, след като имаш възможност да си с човека, когото желаеш

ох, ох, толкова се ядосвам на подобно ограничено мислене, чее не е истина просто..