Първоначално написано от
valantain_love

Първоначално написано от
No_LiMiTe^f
Естествено,че трябва да й го върнеш!Въобще да не ти пука(както на нея не й е пукало)!И аз веднъж изпаднах в една подобна ситуация...и после от отмъщението ми стана по-сладко от всякога!

пфф направо ще ме убиете с необмислените си и глупави мнения.. подтиквате го тръгне по най-лоши възможен път
към автора
не мислиш ли, че вместо да й отмъщаваш, е по-добре просто да бъдете заедно, а? не си ли се замислял? кви са тия отмъщения, какъв е смисъла изобщо.. да удължиш страданието си, вместо да се възползваш от даденият ти шанс ли? не мога да ви разбера..
и кво, тя след като преди не е имала чувства към теб, сега да я разпънем на кръст??
кво е виновно момичето само не разбрах.. не можеш да накараш някой да те обича на сила..
ти се радвай, че в крайна сметка накрая ти е обърнала внимание, по-добре късно, от колкото никога
кво си тръгнал да се занимаваш с глупости и да си пилееш времето, след като имаш възможност да си с човека, когото желаеш
ох, ох, толкова се ядосвам на подобно ограничено мислене, чее не е истина просто..
Pyrvo mi pro4eti temata vnimatelno (i posle se oplakvai 4e drugite davat nekompetentni ili neobmisleni mneniq)! Kazah 4e imam 4uvstva vse o6te kym neq,no si imam seriozna priqtelka.. tova ni6to li ne ti govori
Vypreki vsi4ko vse o6te ne sym re6il kakvo da pravq..