- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Molq vi, Kajete kak se kazva tazi programa :)
Моля ВИ, търся една програма за разкодиране или разшифроване на пароли, например за skype, abv.bg...и други.Моля ви , да ми кажете как се казва тази програма, и ако може да ми кавете как се работи с нея :}} Много ще съм ВИ благодарна :}}}}
Преди това ще ти трябва достъп до SQL таблиците на абв например. После не мисля, че криптирането е толкова просто, за да може с няква програма да се разкриптира.
ОК, кажи как се казва програмата, ако знаеш,пък аз ще се оправя все някаки ако знаете как се работи с нея...
Тц тц тц аман от хакери! Вече всеки втори сополанко пароли ще краде! Ей деца успокойте се, ако беше толкова лесно едва ли щеше изобщо да има пароли!![]()
Аз ти казвам че и да имаш алгоритъм за разкодиране от къде ще вземеш кодираният низ?!Първоначално написано от Imaginary_Love
Май си нямаш никво понятие от интернет и сигурността в него.
Да ти поясня - има разлика между паролата в интернет сайт и в чат месинджър.
Програма аз не знам и не съм и чувал с програма някой да го е правил. А ти продължавай да си вярваш най-наивно![]()
Multi Password Recovery
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Като си я свалих и инсталирах ми зацепи компа и се наложи да го рестартирамПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
.Сигурен/на ли си, че бачка
![]()
Да а на мен ако може да ми кажете програма за разбиване на банкови сметки да си оправя живота![]()
![]()
![]()
Стига с тея глупави теми, ако смяташ да ставаш хакерка, никога не трябва да питаш в такива форумиНяма какво да научиш от нас по тая тематика
Второ, да разбиеш парола на абв става с опити, взимаш въпросния майл и почваш да пробваш пароли, комбинаци, всичко дето се сещаш за жертвата.Лошото е, че при 5 грешки ти спира достъпа за 15мин и чакаш за да пробваш пакЕ аз намерих начин, да не ти спира достъпа изобщо, само дето трябва да имаш много варианти за да пробваш.Не мога да ти дам линк, за тва пиши ПМ да ти пратя, ама става много трудно.
Трето за скайп не ставаТам нещата са много много по-сложни
Не става, освен пак с опити но не от програмата а от сайта за да няма при колко грешки да чакаш
Просто няма кой да ти дава такъв достъп
Така за да станеш хакерка ти трябва доста хляб да изядеш , и много акъл.
Айде опичай си акъла, хващай тетрадка и химикал избери мейла на жертвата и пиши всичко дето знаеш за него в тетрадкатаОт там вечерта сядаш и пробваш
Същата раота е и с скайп
![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
^О,да...всичко,което знаеш за него..
паролата му може да е 4825рхффгдг6урб
...
Еми ако е така, няма начин да се разбиеПървоначално написано от Taste the rainbow
Еми ако е телефона или ЕГН-то, както повечето хора слагат ?![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
ползваи john the ripper............Първоначално написано от Imaginary_Love
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
yпфф аман от хакери!!!! секи фтори пароли/хак на пц-та и тн.. апфф вие вообще можете ли да си пускате сами пц-тата у вас ве!?!
тия хора са доста глупави,ако питаш мен...Първоначално написано от Dosko
даПървоначално написано от Първокласник
) ама да знаеш, че за скайп и абв не става , ако това искаш
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....