- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KAKVO STAVA SLED SMARTTA?
Уфф абе за теб всичко ли е fakeПървоначално написано от fake
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
хаха,тя е за дъщеря й,която щяла да се жени за него(поне така си мисли колежката на майка ми )...Първоначално написано от fake
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
всичко е относително, и за всичко може да има 2 мнения по въпросаПървоначално написано от Communist
общо взето май така излиза.
всъщност, може би света, в който живеем е нещо си преди друго нещо...винаги съм се чудила как ли изглежда отстрани...ще си позволя да цитирам един познат "Ние всички сме бактерии, живеещи в една свинска тения, обитаваща свиня."..който е по-наясно, ще ме разбере![]()
една колежка на майка ми ми разказва една случка скоро!Значи нейната дъщеря почина отдавна при автомобилна катастрофа,и тя много искала да се ожени!Та тази колежка я сънувала преди време и дъщеря й й казала в съня да вземе една булченска рокля и да отиде точно в полунощ на околовръстното и да спре първата кола,която мине и да остави там роклята.И тя като се събудила се чудила нали дали да го направи,щото тва все пак е сън,но решила да го направи.И така точно в полунощ спира първата кола,а вътре в нея войници карат починал войник към моргата....Са дали е случайно не знам,но онази нощ само за тва си мислих...![]()
![]()
![]()
![]()
а дъщеря и щяла ли е да се жени изобщо О.оПървоначално написано от Ziezi
ъх...няма логика, а болката кара хората да си измислят неща, в които да вярват
Незнам за вас, но мен ме побиха тръпки![]()
Според мен след смъртта следва известно лутане на душата и след време тя се преражда в друго тяло...
Звучи ви сигурно налудничаво, но .. аз лично вярвам в такива неща![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тя си имаше сериозен приятел,аз си спомням горе-долу(бяхме нещо,като приятели),за сватба не знам дали са планирали...Първоначално написано от fake
Тази случка със сигурност е истинска,майка пита и мъжа й...Едва ли биха излъгали за нещо такова..
Да бе по околовръстното бойници карат в цивилна кола труп на войник към моргата. ОК! ХахАхАХАхахахХАХххахАХха!Първоначално написано от KpuCuTo0o
Виж кво пич,първо-по околовръстното не минават ли войници?,второ-кой е казал каква е колата?,трето-тва,че не верваш хич не ми пука,но аз с такива неща не си правя пишки,така че аре малко по-леко!Първоначално написано от WILD__BOY
абе както казах, болката и чувството за липса на даден човек може да ни накара да си измисляме баси нещата...колко пъти съм се припознавала в баба ми(лека и пръст) и тръгна да казвам здрасти и се сетя, че няма как да е тя
всичко, абсолютно всичко може да се свърже-ако сънувам момченце дето лъска бастуна, мога ли да кажа, че това е покойният ми дядо като малък, и този сън ми напомня, че не съм правила секс от много време? бахти...ще взема да стана такава дето тълкува сънища
O nedei po dobre ima si sanovnici![]()
Ziezi, не се ебавам. Просто ми е смешно, защото войници няма да карат мъртав войник. Там си има строк ред и протокол.
дето са ги писали некфи такива умни като менеПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
![]()
![]()
или бог е слязъл на земята и ги е написал![]()
![]()
имах нещо такова някъде...пишеше, че ако сънуваш лайна, ще вземаш пари, а ако сънуваш, че копаеш картофи, ще се разболееш![]()
![]()
Ъъъ Ъъъъ ъъъ.... това е знаете каъв въпрос. Въпрос на фантазия/въображение. И да не забравяме че сме гледали много филми...
моята теза незнам и аз каква е. винаги съм си мислил че като умра просто ще умра и ще спра да живея и так аи така. за душа дори не ми се мисли щото не вярвам в никви богове. но от друга страна като си бия чикии винаги се замислям ако са бабите и дедовците ме гледаха къв срам щеше да е...
2, 11 и 8 точка системно - бан
не ти ли спада като си мислиш за бабите ти О.о
а дядовците все едно и те не са лъскали едно време...
ми....не са. Било е смъртен гряхПървоначално написано от fake
Off sq ostaete za utre spi mi se 4e da razsajdavamleka vi no6ttttttt
да бесигурно
а мокрите сънища какво са били?послание от дявола?
я си представи докато си търкаш джигерата някой път, че умрелата ти баба, която и тя си е пипала минджата, те наблюдаваПървоначално написано от fake
2, 11 и 8 точка системно - бан
Добре,както и да е...Аз го казвам така,както на мен ми го каза жената...Първоначално написано от WILD__BOY
е...кво да напрая...сигурно и се ще и на нея, ама не може...Първоначално написано от NiKOLAN
Правиш червеите щастливи!
az puk kat se zamislq biologi4no ili ne nemoje prosto e taka da umre6! V smisal....zamislete se. Otkude mojete da ste sigorni 4e nqma ne6to milioni puti po veliko ot nas. To po taq logikai bakteriite ne znaqt za nas.koi znae 4e i te ne mislqt?
az mislq 4e ima ne6to i vqrvam v tfa. Nqkoi kazvate otkude moje6 da si sigoren.... ot nikude.6te se naloji da go priemem nadoverie.Za men li4no e po dobre da vqrva6 v ne6to i da si spokoen, a ne da si misli6 4e si4ko 6te svar6i i nqmada te ima pove4e. Za men e stra6no kato si go pomislq.
Nqkaksi e uspokoqva6to da znae6 4e nqma da iz4ezne6
az si znam 4e ima vse ne6to