.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от fake
    а за кво му е на починалия войник булчинска рокля О.о
    Уфф абе за теб всичко ли е fake
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Голям фен Аватара на Ziezi
    хаха,тя е за дъщеря й,която щяла да се жени за него(поне така си мисли колежката на майка ми )...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Уфф абе за теб всичко ли е fake
    всичко е относително, и за всичко може да има 2 мнения по въпросаобщо взето май така излиза.
    всъщност, може би света, в който живеем е нещо си преди друго нещо...винаги съм се чудила как ли изглежда отстрани...ще си позволя да цитирам един познат "Ние всички сме бактерии, живеещи в една свинска тения, обитаваща свиня."..който е по-наясно, ще ме разбере

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    една колежка на майка ми ми разказва една случка скоро!Значи нейната дъщеря почина отдавна при автомобилна катастрофа,и тя много искала да се ожени!Та тази колежка я сънувала преди време и дъщеря й й казала в съня да вземе една булченска рокля и да отиде точно в полунощ на околовръстното и да спре първата кола,която мине и да остави там роклята.И тя като се събудила се чудила нали дали да го направи,щото тва все пак е сън,но решила да го направи.И така точно в полунощ спира първата кола,а вътре в нея войници карат починал войник към моргата....Са дали е случайно не знам,но онази нощ само за тва си мислих...

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    хаха,тя е за дъщеря й,която щяла да се жени за него(поне така си мисли колежката на майка ми )...
    а дъщеря и щяла ли е да се жени изобщо О.о
    ъх...няма логика, а болката кара хората да си измислят неща, в които да вярват

Град
    Earth
    Незнам за вас, но мен ме побиха тръпки

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Според мен след смъртта следва известно лутане на душата и след време тя се преражда в друго тяло...
    Звучи ви сигурно налудничаво, но .. аз лично вярвам в такива неща
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    а дъщеря и щяла ли е да се жени изобщо О.о
    ъх...няма логика, а болката кара хората да си измислят неща, в които да вярват
    Тя си имаше сериозен приятел,аз си спомням горе-долу(бяхме нещо,като приятели),за сватба не знам дали са планирали...

Тази случка със сигурност е истинска,майка пита и мъжа й...Едва ли биха излъгали за нещо такова..

Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    една колежка на майка ми ми разказва една случка скоро!Значи нейната дъщеря почина отдавна при автомобилна катастрофа,и тя много искала да се ожени!Та тази колежка я сънувала преди време и дъщеря й й казала в съня да вземе една булченска рокля и да отиде точно в полунощ на околовръстното и да спре първата кола,която мине и да остави там роклята.И тя като се събудила се чудила нали дали да го направи,щото тва все пак е сън,но решила да го направи.И така точно в полунощ спира първата кола,а вътре в нея войници карат починал войник към моргата....Са дали е случайно не знам,но онази нощ само за тва си мислих...
    Да бе по околовръстното бойници карат в цивилна кола труп на войник към моргата. ОК! ХахАхАХАхахахХАХххахАХха!

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Да бе по околовръстното бойници карат в цивилна кола труп на войник към моргата. ОК! ХахАхАХАхахахХАХххахАХха!
    Виж кво пич,първо-по околовръстното не минават ли войници?,второ-кой е казал каква е колата?,трето-тва,че не верваш хич не ми пука,но аз с такива неща не си правя пишки,така че аре малко по-леко!

fake
    Guest
    абе както казах, болката и чувството за липса на даден човек може да ни накара да си измисляме баси нещата...колко пъти съм се припознавала в баба ми(лека и пръст) и тръгна да казвам здрасти и се сетя, че няма как да е тя
    всичко, абсолютно всичко може да се свърже-ако сънувам момченце дето лъска бастуна, мога ли да кажа, че това е покойният ми дядо като малък, и този сън ми напомня, че не съм правила секс от много време? бахти...ще взема да стана такава дето тълкува сънища

Супер фен
    O nedei po dobre ima si sanovnici

Ziezi, не се ебавам. Просто ми е смешно, защото войници няма да карат мъртав войник. Там си има строк ред и протокол.

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    O nedei po dobre ima si sanovnici
    дето са ги писали некфи такива умни като мене
    или бог е слязъл на земята и ги е написал
    имах нещо такова някъде...пишеше, че ако сънуваш лайна, ще вземаш пари, а ако сънуваш, че копаеш картофи, ще се разболееш

Ъъъ Ъъъъ ъъъ.... това е знаете каъв въпрос. Въпрос на фантазия/въображение. И да не забравяме че сме гледали много филми...

моята теза незнам и аз каква е. винаги съм си мислил че като умра просто ще умра и ще спра да живея и так аи така. за душа дори не ми се мисли щото не вярвам в никви богове. но от друга страна като си бия чикии винаги се замислям ако са бабите и дедовците ме гледаха къв срам щеше да е...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

fake
    Guest
    не ти ли спада като си мислиш за бабите ти О.о
    а дядовците все едно и те не са лъскали едно време...

Град
    Earth
    ми....не са. Било е смъртен грях

Супер фен
    Off sq ostaete za utre spi mi se 4e da razsajdavam leka vi no6ttttttt

fake
    Guest
    да бе сигурно

а мокрите сънища какво са били?послание от дявола?

я си представи докато си търкаш джигерата някой път, че умрелата ти баба, която и тя си е пипала минджата, те наблюдава
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Ziezi, не се ебавам. Просто ми е смешно, защото войници няма да карат мъртав войник. Там си има строк ред и протокол.
    Добре,както и да е...Аз го казвам така,както на мен ми го каза жената...

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    я си представи докато си търкаш джигерата някой път, че умрелата ти баба, която и тя си е пипала минджата, те наблюдава
    е...кво да напрая...сигурно и се ще и на нея, ама не може...

Мега фен Аватара на quench
    Правиш червеите щастливи!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Правиш червеите щастливи!
    =D>

az puk kat se zamislq biologi4no ili ne nemoje prosto e taka da umre6! V smisal....zamislete se. Otkude mojete da ste sigorni 4e nqma ne6to milioni puti po veliko ot nas. To po taq logikai bakteriite ne znaqt za nas.koi znae 4e i te ne mislqt?
    az mislq 4e ima ne6to i vqrvam v tfa. Nqkoi kazvate otkude moje6 da si sigoren.... ot nikude.6te se naloji da go priemem nadoverie.Za men li4no e po dobre da vqrva6 v ne6to i da si spokoen, a ne da si misli6 4e si4ko 6te svar6i i nqmada te ima pove4e. Za men e stra6no kato si go pomislq.
    Nqkaksi e uspokoqva6to da znae6 4e nqma da iz4ezne6
    az si znam 4e ima vse ne6to

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си