- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KAKVO STAVA SLED SMARTTA?
Oh hora temata za religiite mnogo me razvalnuva i onezi vseznaikovci kato tolkova ne vqrvat v Bibliqta i Bog q da kajat kakvo mislqt 4e stava s tqh i du6ite im sled kato umrat???
умираш и точка.няма те повече.душата и тялото умират.край, капут.
прераждат се
енергия не се губи![]()
Тялото умира, но душата не загива.Тя оставаПървоначално написано от fake
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ха - просто няма душа ве толко е просто![]()
Нищо не става, лежиш си в дървения костюм и това е.
Човек не умира - просто душата му се освобождава от износеното тяло и се прехвърля в ново.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Awe kat kazahte tva za energiqta to nali ima6e nekav zakon 4e energiqta ne se gubi a se preobrazuva taka 4e verno moi se prerajda6![]()
Не само за енергия. И за материята е същото - не се създава нова, само сменя формата си. Сложно е. Айнщайн се е занимавал доста с този проблем.Първоначално написано от Mimka_sweet
Брей много многознайковци бе .......
Ами що не пробвате още от сега,че да разберете?
А как ще обясните как някои хора в клинична смърт се връщат и са видяли тунела? Ами всички реални истории за призраци и още и още.... Просто не ми се вярва всички истории за Бог и задгробния живот да са измислени...
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ti nali si kumunist beee kak taka vqrva6 v Bog aaa?!Първоначално написано от Communist
![]()
po temata:
suglasna sum 4e energiqta ne se gubi, tqlito umira, du6ata ne
be careful what you wish for 'cause you just might get it
q nqkoi da dade to4no opredelenie za energiq purvo...
NAMERIH SI DRUGAR4E OT FORUMA \Първоначално написано от Communist
/
hah
още ли сме женениПървоначално написано от Whisskas
![]()
Надяваш се да отидеш на едно по-добро място ...![]()
На по-лошо място...![]()
![]()
Прераждане...![]()
Всичко просто свършва........
Ще играем на наслука...![]()
emm i na men mi e interesno
Съгласна съм ,чедушата не умира!Аз не мога да си представя-човек затваря очи и това е!Аз по принцип си вярвам ва такива неща и наистина мисля ,че има прераждане![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
кво стаа ли? ми нищо не става след смъртта, край, капут...
На крак, о парии презрени,
на крак, о роби на труда!
Подтиснати и унизени,
ставайте срещу врага!
Democracy is dead...
ne znam dali se prerajdat no i az mislq 4e energiqta ne se gubi trqbva da se slu4va ne6to..nikoi ne moje da e sigurenПървоначално написано от WILD__BOY
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Общо взето почти е доказано защо става така!По принцип,когато тялото ти попадне в област със слаби магнитни полета в главата ти се индуцира слаб ток!Той обърква нервните импулси(които са всъщност токови импулси) и се получават халюцинации,дилюзии и тн.Такива полета има тук-там по земята...Правени са опити с заспали хора,на които им са пускали слаби токове през главата и след като се събудят разказват,какво се видяли!В зависимост от характера на човека може да си видял дяволи,полета с рози,близки,любими,починал хора и тн...Първоначално написано от Communist
Но пък има и някои неща,които ме карат да изтръпвам!Например една колежка на майка ми ми разказва една случка скоро!Значи нейната дъщеря почина отдавна при автомобилна катастрофа,и тя много искала да се ожени!Та тази колежка я сънувала преди време и дъщеря й й казала в съня да вземе една булченска рокля и да отиде точно в полунощ на околовръстното и да спре първата кола,която мине и да остави там роклята.И тя като се събудила се чудила нали дали да го направи,щото тва все пак е сън,но решила да го направи.И така точно в полунощ спира първата кола,а вътре в нея войници карат починал войник към моргата....Са дали е случайно не знам,но онази нощ само за тва си мислих...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Първоначално написано от Ziezi
ehaaaaaaaaaa
а за кво му е на починалия войник булчинска рокля О.о