.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Супер фен

KAKVO STAVA SLED SMARTTA?

Oh hora temata za religiite mnogo me razvalnuva i onezi vseznaikovci kato tolkova ne vqrvat v Bibliqta i Bog q da kajat kakvo mislqt 4e stava s tqh i du6ite im sled kato umrat???

fake
    Guest
    умираш и точка.няма те повече.душата и тялото умират.край, капут.

прераждат се
    енергия не се губи

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fake
    умираш и точка.няма те повече.душата и тялото умират.край, капут.
    Тялото умира, но душата не загива.Тя остава
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    ха - просто няма душа ве толко е просто

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нищо не става, лежиш си в дървения костюм и това е.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Човек не умира - просто душата му се освобождава от износеното тяло и се прехвърля в ново.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Awe kat kazahte tva za energiqta to nali ima6e nekav zakon 4e energiqta ne se gubi a se preobrazuva taka 4e verno moi se prerajda6

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Awe kat kazahte tva za energiqta to nali ima6e nekav zakon 4e energiqta ne se gubi a se preobrazuva taka 4e verno moi se prerajda6
    Не само за енергия. И за материята е същото - не се създава нова, само сменя формата си. Сложно е. Айнщайн се е занимавал доста с този проблем.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Брей много многознайковци бе .......

Ами що не пробвате още от сега,че да разберете?

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    А как ще обясните как някои хора в клинична смърт се връщат и са видяли тунела? Ами всички реални истории за призраци и още и още.... Просто не ми се вярва всички истории за Бог и задгробния живот да са измислени...
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ахахах провери и ни кажи..
    не разбирате ли бе,никой не знае със сигурност,можем само да гадаем! души,тела.. а некви доказателства имате ли??
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    А как ще обясните как някои хора в клинична смърт се връщат и са видяли тунела? Ами всички реални истории за призраци и още и още.... Просто не ми се вярва всички истории за Бог и задгробния живот да са измислени...
    ti nali si kumunist beee kak taka vqrva6 v Bog aaa?!

po temata:
    suglasna sum 4e energiqta ne se gubi, tqlito umira, du6ata ne
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    q nqkoi da dade to4no opredelenie za energiq purvo...

Супер фен
    NAMERIH SI DRUGAR4E OT FORUMA \/ hah

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ами просто биологичните ти функции спират.Какво повече може да ти се случва след това...И шибаната душа,за която стенят всички е самото въображение на човек,мислите му,чуствата му- а това е резултатът на работата на мозъка.Следователно след смъртта на мозъка "душата ти" си ебе майката...Демек- просто умираш.К`фо да ти се случва...Хеееах,можеш да получиш крилца и да литкаш с арфичка ^^
    още ли сме женени

Град
    Surround Of Darkness...
    Надяваш се да отидеш на едно по-добро място ...
    На по-лошо място...
    Прераждане...
    Всичко просто свършва........

Ще играем на наслука...

Голям фен
    Град
    София
    emm i na men mi e interesno

Съгласна съм ,чедушата не умира!Аз не мога да си представя-човек затваря очи и това е!Аз по принцип си вярвам ва такива неща и наистина мисля ,че има прераждане
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Град
    Страната в която човек диша най-свободно...
    кво стаа ли? ми нищо не става след смъртта, край, капут...
    На крак, о парии презрени,
    на крак, о роби на труда!
    Подтиснати и унизени,
    ставайте срещу врага!

Democracy is dead...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    прераждат се
    енергия не се губи
    ne znam dali se prerajdat no i az mislq 4e energiqta ne se gubi trqbva da se slu4va ne6to..nikoi ne moje da e siguren
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Ziezi
    Общо взето почти е доказано защо става така!По принцип,когато тялото ти попадне в област със слаби магнитни полета в главата ти се индуцира слаб ток!Той обърква нервните импулси(които са всъщност токови импулси) и се получават халюцинации,дилюзии и тн.Такива полета има тук-там по земята...Правени са опити с заспали хора,на които им са пускали слаби токове през главата и след като се събудят разказват,какво се видяли!В зависимост от характера на човека може да си видял дяволи,полета с рози,близки,любими,починал хора и тн...
    Но пък има и някои неща,които ме карат да изтръпвам!Например една колежка на майка ми ми разказва една случка скоро!Значи нейната дъщеря почина отдавна при автомобилна катастрофа,и тя много искала да се ожени!Та тази колежка я сънувала преди време и дъщеря й й казала в съня да вземе една булченска рокля и да отиде точно в полунощ на околовръстното и да спре първата кола,която мине и да остави там роклята.И тя като се събудила се чудила нали дали да го направи,щото тва все пак е сън,но решила да го направи.И така точно в полунощ спира първата кола,а вътре в нея войници карат починал войник към моргата....Са дали е случайно не знам,но онази нощ само за тва си мислих...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Общо взето почти е доказано защо става така!По принцип,когато тялото ти попадне в област със слаби магнитни полета в главата ти се индуцира слаб ток!Той обърква нервните импулси(които са всъщност токови импулси) и се получават халюцинации,дилюзии и тн.Такива полета има тук-там по земята...Правени са опити с заспали хора,на които им са пускали слаби токове през главата и след като се събудят разказват,какво се видяли!В зависимост от характера на човека може да си видял дяволи,полета с рози,близки,любими,починал хора и тн...
    Но пък има и някои неща,които ме карат да изтръпвам!Например една колежка на майка ми ми разказва една случка скоро!Значи нейната дъщеря почина отдавна при автомобилна катастрофа,и тя много искала да се ожени!Та тази колежка я сънувала преди време и дъщеря й й казала в съня да вземе една булченска рокля и да отиде точно в полунощ на околовръстното и да спре първата кола,която мине и да остави там роклята.И тя като се събудила се чудила нали дали да го направи,щото тва все пак е сън,но решила да го направи.И така точно в полунощ спира първата кола,а вътре в нея войници карат починал войник към моргата....Са дали е случайно не знам,но онази нощ само за тва си мислих...
    ehaaaaaaaaaa

fake
    Guest
    а за кво му е на починалия войник булчинска рокля О.о

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ахахах провери и ни кажи..
    не разбирате ли бе,никой не знае със сигурност,можем само да гадаем! души,тела.. а некви доказателства имате ли??
    I az taka mislq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си