- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KAKVO STAVA SLED SMARTTA?
Общо взето почти е доказано защо става така!По принцип,когато тялото ти попадне в област със слаби магнитни полета в главата ти се индуцира слаб ток!Той обърква нервните импулси(които са всъщност токови импулси) и се получават халюцинации,дилюзии и тн.Такива полета има тук-там по земята...Правени са опити с заспали хора,на които им са пускали слаби токове през главата и след като се събудят разказват,какво се видяли!В зависимост от характера на човека може да си видял дяволи,полета с рози,близки,любими,починал хора и тн...Първоначално написано от Communist
Но пък има и някои неща,които ме карат да изтръпвам!Например една колежка на майка ми ми разказва една случка скоро!Значи нейната дъщеря почина отдавна при автомобилна катастрофа,и тя много искала да се ожени!Та тази колежка я сънувала преди време и дъщеря й й казала в съня да вземе една булченска рокля и да отиде точно в полунощ на околовръстното и да спре първата кола,която мине и да остави там роклята.И тя като се събудила се чудила нали дали да го направи,щото тва все пак е сън,но решила да го направи.И така точно в полунощ спира първата кола,а вътре в нея войници карат починал войник към моргата....Са дали е случайно не знам,но онази нощ само за тва си мислих...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !